הודעה חשובה(?)

itain

New member
לא הספקתי..

היה לי יום ממש עמוס היום ולא היה לי זמן לארגן את כל המד"צים לשיחה עם המנהלת..... ואני מצטער על זה..... כי עכשיו צריך לחכות עד יום שני! וביום רביעי החג-מעלות!

THE sky angel

New member
חבל שלא ראיתי את זה לפני....

היום הייתה לי שיחה איתה והיא דיברה עם כמה ילדים על מה שמפריע לנו בבצפר... תכל'ס אני חושבת שהייתם צריכים לפני שהרכזת לבוא אתם ולהגיד כמה שזה חשוב לכם.... אני חושבת שכדאי להגיד שהפעילות הזו היא נורא חשובה ו... אוף מרוב שזה טיפשי אני אפילו לא יודעת מה להגיד לך... הבצפר הזה לפעמים יכול להיות כל כך דפוק!

itain

New member
למה לפעמים?

הוא תמיד דפוק.. חרא של ביצפר... זה מה שאנחנו הולכים להגיד לה- (לא שהביצפר חרא)... שזה ממש חשוב לנו והכל... לא הלכנו לפני שהרכזת אמרה לנו ללכת בגלל שלא תיארנו לעצמינו שיכול להיווצר מצב כזה..... זה היה נראה מובן מאליו שהיא תתן לנו אישור לצאת מביצפר... זאת הפעם הראשונה שהיא כל כך סגורה על הדיעה שלה לא לשחרר אותנו ואי אפשר לשכנע אותה!

THE sky angel

New member
אני אמרתי לה היום שדיברנו...

שהיחס בבצפר מגעיל וההתנהגות של המורים מגעילה... נראה מה יהיה אולי סוף סוף מישו באמת מתחיל להקשיב לנו.. :) בתקווה לטוב! :) מור'וש.. :) חג שמח!

שאלה...

באיזה הקשר אמרת לה את זה? זרקת לה כמה מילים על מטה אשר.... והכי חשוב... למה לעזאזל דיברת איתה?!

THE sky angel

New member
סיפור ארוך.....

ולא אמרתי שאני דיברתי איתה על מטה אשר ועל התנועה, אמרתי שדיברתי איתה על שהבצפר מגעיל

טוב, אם אתם צריכים עזרה בעניין...

קודם כל- אני אהיה ביום שני בביה"ס, ואין לי בעיה לדבר איתה. העניין הוא שאתם אלה שצריכים לדבר איתה קודם כי אתם הנוער. העניין בא מטעמכם וזו אפילו לא המועצה האזורית שלי. אם תדברו איתה וזה לא ילך, אני מוכנה לעזור בעניין. בסה"כ היא באמת בנאדם נורא קשוב ומבין ואפילו (כן כן) הגיוני. כמו שאמרתם- אני בטוחה שאם תשבו איתה אחד על אחד ותסבירו לה למה זה כל כך חשוב בעיניכם- שחוץ מהעניין החברתי אתם באמת עושים חינוך אמיתי של ילדים, כמו שהיא עושה- אז היא תבין. תשאפו לטוב ביותר, אבל אם היא באמת לא תסכים לזוז מהדעה שלה אולי כדאי שתחפשו איזושהי פשרה. אל תשכחו שלכם יש את הכוח בעניין הזה- לא לה יש. והכי חשוב, כמו שאמרו פה, תזהרו שלא לשרוף את התנועה בביה"ס. אני סומכת עליכם! דברו איתי אם אתם צריכים עוד עזרה..... חוצמזה- תפסיקו לגנוב מורל למעלה יוסף! נכון, אנחנו ערסים, מה שאומר שאנחנו יודעים גם להרביץ!

THE sky angel

New member
שרונושקה!! שניייים!!

כמה התגעגעתי אלייך!! וכמה שאת צודקת!! :)) וד"א תודה על ההודעה בפלאפון מצטערת שלא עניתי, אין לי טוקמן!! אוהבת אותך בובה!! :) אממ וכן אתם יכולים להיעזר גם בי ואמרתי לכם שאני אנסה לדבר איתה, ואפילו אולי להראות לה את מה שכתוב פה שתראה כמה זה חשוב לכם, אבל יש רק בעיה אחת, אני חושבת שיש דברים שממש לא נכתבו בעין יפה וממש בעצבנות ובגלל זה זה לא מתאים להראות לה את זה.... אני כבר אחשוב על משו... .:)

איזה התרגשות... זכיתי לתגובת

המנהלים של הפורום! שניהם ביחד! מורוש, גם אני מתגעגעת, ומקווה לראות אותך מתישהו בשנה הקרובה..... שי, אני שמחה שיש הסכמה בינינו, אבל אני לא ממש יודעת על מה...? חוצמזה, שיהיה חג שמח לשניכם.... :)

kedeman

New member
מה? באמת לא הבנת על מה?

על זה שכל מעלה יוסף ערסים
למרות שמדי פעם ש שם כמה אנשים נחמדים (עכשיו כל המעלה יוסף+הגרעינרים של מעלה יוסף יעלו עלי מכות???)

ראה עצמך כ"שרוף".

עכשיו עצבנת אותנו לגמרי!!! אנחנו יודעים איפה אתה גר. כדאי שתבדוק טוב טוב את התחתית של הרכב שלך לפני שאתה מתניע(או במקרה הזה-מישהו מהמשפחה שלך...) ראה עצמך כ"wanted"-חי או מת!

kedeman

New member
אהה!!! שונה אמרה את זה עכשיו!!!

זה לא הייתי אני!!!!! (כדי שלא יביצו לי אני לא אומר למה אני מתכוון!!)

למעלה