הודעה חשובה

tiki tiki

New member
נצל"ש..

אנשים, אני חייבת חתימה חדשה..זאת כבר חרושה.. כל השרוטים פה, להתחיל לחשוב. תודה. בעע! שוב לא ישנתי..תסבלו מסכנים...

נצל"ש זה

ניצול שרשור. ודרך אגב - אפשר להגיד שוב ברוכה הבאה?

tiki tiki

New member
לא הבנתי מה שאלת...וסליחה שנצל"שתי

לך...(נצלו"ש זה ניצול שרשור..אם זה מה ששאלת..)

SGVB

New member
במה זכיתי ששירשור כזה חשוב יוקדש לי

מה עשיתי
נ.ב. אם זה קשור לסניף אז רק שתדעי שאמוץ(אח של אוריה מהשבט שלך) גם הצטרף לפורום

אממממ שאלה טובה שי

סתם זה עוד העצבים עליך מהמפגש של פולארד":) וגם עצבים על אריק:) וד"א לאיזה פורום הוא הצטרף לפורום הזה????

אמוץץץץץץץץץץץץץץ

ברוכה הבאה:) וד"ש לאוריה... ותגיד לה שאני צריכה לדבר איתה

SGVB

New member
אמוץ הוא בן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תכניסי לך את זה טוב טוב לראש(כמו בפרסומת של הרדיו) אמוץ הוא בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן

אני ואריאל כועסים עלייך...

בס"ד היינו השבת בסניף כפ"ג והלכנו לבני עקיבא בערב וחיפשנו אותך ואת בכלל לא היית שם!

SGVB

New member
אני הייתי בערב שבת נורא קרוב לסניף

בגינה ליד(מעל) אם אתם יודעים איפה זה("גן החקלאים") בכל אופן נעמה הייתה בת"א בשבת ואני באתי אליכם בערך ב4וחצי ונראה לי שכולכם חרפתם טוב טוב אז

beckham17

New member
היינו שם....

חבל שלא ראינו אותך.... דווקא חיפשנו פרצופים מוכרים...

למעלה