הודעה חשובה

הודעה חשובה

כבר 18 שנה שיהונתן "חוגג" את יום הולדתו לבד. הפעם - אנחנו נהיה איתו מכאן! ביום שלישי ז' אב (5.8), ערב יום הולדתו של יהונתן פולארד, נתכנס כולנו בירושלים לצעדת מחאה והפגנת המונים יחד נקרא לרה"מ להביא לשחרורו המיידי של יהונתן פולארד. 17:30 - התכנסות ונאום בגן העצמאות - בסמוך לקונסוליה האמריקאית 18:00 - יציאה לכיוון הכנסת - דרך בית רה"מ 19:15 - הפגנת המונים בגן הוורדים - מול הכנסת "האם באמת ציפו ממני לאפשר להיסטוריה לחזור על עצמה ולא לעשות דבר על מנת למנוע אסון מעמנו?" (מתוך מכתבו של יהונתן) למידע ולפרטים נוספים: 055-269991 (ליאורה) 056-701454 (יסכה) 054-214037 (עדי) 058-348661 (אחיה) 054-402308 (אלי) דוא"ל: [email protected] אינטרנט: www.jonathanpollard.org (אנגלית) www.jewsite.org/pollard (עברית)

בעעע לא הכול שי!!!!!!

לא הכול שי צריך להגיד אני אגיד מה שבא לי!!!! ושי- אני רק צריכה לעבוד קצת על אריק והמכות יגיעו:) וד"א הוא אמר שאתה בנאדם לחוץ אז תרגיע.....

אושרה1

New member
אני ממש מתנצלת על הבורות

בס"ד אני יודעת מה הסיפור הזה פשוט אני לא מצליחה לזכור אז תסבירו לי שניה למה הוא בכלא? אושרה

מוצארט

New member
הסיפור הוא

כפי שאני מכיר אותו, הוא: יונתן פולארד נתפס, והואשם בריגול בארה"ב למען מדינת ישראל. ארה"ב לא מוכנים לשחרר אותו.

beckham17

New member
פרט ששכחת לציין...

את המידע שיהונתן העביר היה על האמריקנים למסור, ע"פ הסדרים בין המדינות. ברגע שראה זאת, פולארד מסר את המידע המוסתר לישראל. ועל כך הוא מוחזק עד היום 18 שנים כלא, כאשר עבירות ריגול רגילות גורמות למאסר קטן מזה שקיבל יהונתן.... ד"א, המידע שהעביר פולארד, גרם ליציאה למבצע הפצצת הכור האטומי בעירק...

SGVB

New member
נעמה תודה שהודעת(וזה לאדווקא תפקידי

עכשיו מי שרוצה לדעת מי זה יהונתן פולארד שיסתכל קצת בקישורים מי שרוצה לברר על הסעות להפגנה בז' אב שילחץ כאן1 מי שרוצה לברר על מטות אזוריים באזורו שילחץ כאן2 למידע נוסף באתר שלהם מרוכז חומר

SGVB

New member
ה-ק-פ-צ-ה

קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ הנושא חשוב

למעלה