הודעה חשובה!!!!

לנו יש תוכנית לימודים ייחודית

אבל לפי מה שהבנתי שנה הבאה כולם ילמדו ממנה:) והייתה בגרות הרבה יותר טובה ממה שציפיתי!!!! ואני כ"כ מאושרת לסיים עם המקצוע הזה!!! הגעתי למסקנה שהוא פשוט מכניס אותי לדיכאונות! זה אסון לאומי! אסון לאומי שנגמר! עשיתי עכשיו אפצ'י- סימן שזה נכון!!!

hadasbaril

New member
סיימתי את המתכונת

בספרות הרחבה!!!!!!!!!!!!!!!!!כן,היה נחמד. מצד שני קיבלתי מתכונת קצת פחות טובה בספרות הרחבה. אבל!~נסעתי לשבוע הספר והתנהגי כמו בוגרת וקניתי רק ספר אחד-יומנה לש בירדגט גונס.בנות-ספר חובה.

yotamstei

New member
הודעה חשובה!!!!

בהנחה שעברתי את הבגרות המטומטמת הזאת (מה שאני מאמין שקרה) ושציון ההגשה שלי מספיק גבוה (85) אז אני גאה להודיע לכל מי שמעוניין לשמוע, שאני לא לומד יותר תנך, לעולם!!!!!!!!!! תנסו להגיד את זה הרבה פעמים ברצף ותראו איזה חיוך קופץ לכם לפנים!!! פאק, אני כל כך מאושר....רק שלא יכשילו אותי!

Princess 1

New member
^@#%@$^&$5-=^%$@%~!!!!!!!!!!!!!!

למה?! למה?! אוף אני לא מאמינה תנך זה המקצוע הכי מסריח בביצפר אז בהנחה שיש עוד ילדים מסכנים נורא כמוני שעוד לומדים וילמדו תנך במשך עוד שנה שלמה ומייגעת, אז אני חושבת שמן הראוי והמקובל שתרחמו עלינו
ותאמת הייתה אמורה להיות לי היום מתכונת בספרות אבל ביטלו אותה ולמה קיבלת רק 85 במגן!? למה לא 100?! (אהם ניצי)

fresh mishmesh

New member
מוהאהאהאהאהאהאהאהא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם תלמדו עוד שנה תנ"ך ואני לא!!!! וזה שקיבלתי 100 במגן לא אומר עלי כלום בתור בנאדם
חוצמיזה- מורן כבר הציק לי מספיק עם זה...

THE sky angel

New member
שלי לא.. אולי רק קצת...

כדי לעצבן את אביבה, אבל לא יותר מזה!! :)) עוד מעט בגרות במחשבים... אמאלההה!! :)) תחזיקו לי אצבעות!!

מה?

אני לא מוכן יותר להשמצות בנושא תנ"ך! זה יופי של מקצוע, ואני די מחבב אותו, ויש לי בו את הציון השני הכי טוב (אחרי "מדעי המחשב" כמובן).

THE sky angel

New member
תנך makes me sickkk!!!!!

רוצים לגלות עליי משו שאף אחד מכם לא ידע...??... בכיתה ו' זכיתי בחידון תנ"ך איזורי במקום ראשון... ומשום מה כשאני אומרת שאני שונאת תנ"ך כולם מסתכלים עליי כזה "מה??? מור??? מקום ראשון?? שונאת תנך??? מוזר!!!" אז כן!!!! אני שונאת ללמוד אותו!!!!!1 במיוחד עם מורות שכופות עלייך את הדת!!!!!!!!!!!!! שונאאת כפייה דתית!!!!!! have i had my self clear!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ok, 10Q, i love you, ba bay!

למעלה