הודעה חשובה!

dana999

New member
הודעה חשובה!

היי לכולם! ההודעה החשובה שלי היא ש.... אני חדשה פה!!!!! אין לי כלב, אבל אני חולה על כלבים ואני יעשה הכל בשביל כלב..... הבעיה היחידה היא שההורים שלי לא מרשים לי....... מישהו יכו לעזור לי? בבקשה? וגם ללמד אותי איך אתם מוסיפים להודעות סמיילים וסמנים כי אני חדשה פה?! תודה, דנה.

עזבי אותך...

סמיילי זה ללוזרים... את צריכה סמלים של נמרים או צ'יטה... תגידי להורים שלך שיפסיקו להתנחל אצלם בבית ושימצאו לעצמם דירה...איזה אנשים חוצפנים... חושבים שאם זה הבית שלהם מותר להם בכל..אח..איזה אנשים

dana levi

New member
חוצפן!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני בת 12, וההורים שלי גרים איתי כמובן, כי אני עוד לא בת 18!!!!!! ואל תגיד עליהם שהם חוצפנים!!!! אולי פשוט תנסה לעזור לי?! אתה פה החוצפן היחיד!!!!!!!! ואל תקרא לי לוזרית יה לוזר!!!!!!!!!! דנה.

|טוב.....

קודם כל תרגעי... דבר שני סליחה.... הכל היה בצחוק יום אחד כשתגדלי תביני שאולי זה קצת היה מצחיק... ההורים שלך לא חוצפנים,אני יודע, הכל היה ברוח טובה... אני יודע שאני לוזר.. אמנם בד"כ אומרים לי את זה אנשים יותר מבוגרים אבל תמיד טוב לדעת שרואים את זה עוד קודם... נ.ב. מזל טוב על הסמיילי...אמנם כועס קצת אבל זה יעבור לו

dana levi

New member
בסדר...../images/Emo4.gif

תגיד, בן כמה אתה בכלל? אתה יכול אולי לעזור לי לשכנע את הורי לאמץ כלב? יש לי בת מצווה עוד 8 ימים, ואני ורא לקלבל מתנה גור כלבים..... דרך אגב, אתה לא לוזר, פשוט הייתי מעוצבנת...... דנה.

../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על הסלחנות... לא נראה לי שאני יכול לעזור לך עם ההורים...אבל אולי לאנשים הטובים כאן בפורום יהיו רעיונות טובים..

dana levi

New member
תודה רבה...

בן כמה אתה? כי אני רואה שכולם מבוגרים בפורום הזה.... אפשר תמונה של הכלב/כלבה שלך אם יש לך? דנה...

canadit

New member
את מוסיפה סמיילים בכך שאת....../images/Emo26.gif

לוחצת על "סמיילים וסימנים לנושא" שנמצא ליד איפה שאת כותבת את הנושא ואותו דבר לתוכן שנמצא מתחת לחלון איפה שאת כותבת את ההודעה...
ובקשר לכלב אני לא יודעת המשפחה שלי אוהבת כלבים לכן יש לי כלב.... תשכנעי אותם תגידי שתטפלי בו תטיילי איתו הכל כדי שרק יסכימו כי ברגע שהוא יגיע הבייתה כל המשפחה שלך תתאהב בכלב

למעלה