הודעה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clubsong

New member
הודעה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נוכחתי לגלות שלבנות הsugababes אין פורום
לשלוש הבנות הכי גדולות בעולם
, ואני מבקש ממכם , שתפנו להנהלת תפוז בקשר לכך אני כבר ביקשתי מכול מי שאני מכיר אנא מכם....

flowers girl

New member
אבל תסביר לי..

מה הקשר לכריסטינה אגילרה לעזאזל
די כבר, אתה והשוגהבייבס, אתה ובריטני.. לך לפורום של בריטני, תפרסם דברים על בריטני, לך להנהלת הפורומים בעצמך, תנהל פורום שוגהבייבס ותפרסם עליהן דברים.. פה מפרסמים על כריסטינה אגילרה
לא מוצא חן בעינייך
אל תפרסם

clubsong

New member
לכי אתת והדבה שלך.............

לפחות לבריטני יש גוף מאלף

flowers girl

New member
בואנה..

אתה סתם מנסה לעורר ריבים, אה
לא אמרתי שאני לא אוהבת את בריטני, אני מאוד אוהבת אותה, ואני גם בפורום שלה, אבל זה הפורום של כריסטינה. ובואנה, אם אתה אוהב מישהו בגלל איך שהוא נראה, זה כבר מראה על האופי שלך. טוב טוב אין לי כח אליך. אני לא ארד לרמה הנמוכה יותר מים המלח שלך.

מה הקטע המציק הזה של להיות.....

ילדים קטנונים וקטנים????? מזה מפריע לך אם הוא מפרסם פה בקשה?.....אל תשכחי שנפתח הפורום רצנו לספר על כך בכל הפורומים שקיימים....לפחות אני ולאף אחד זה לא הפריע.....אם יש פה מעריצי שוגה בייבס אז למה שלא יבנו להם פורום???? ומה הקטע שלך לעורר פה ריבים????? לא הבנתי אתה מעריץ רק את בריטני או את בריטני וכריסטינה????? מה נסגר איתך????? למה סתם להתחיל בהשוואות מפגרות שלא יגמרו שנים?!!?!?!?!?

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifמסכים...

כמו שחבר הפורום היקר שלנו, דירטי יכול לפרסם פורום אני לא רואה סיבה שהוא לא יוכל.. אבל..בלי ההשוואות

flowers girl

New member
אבל דירטי לפחות..

אוהב את כריסטינה, וחוץ מהפרסום שהוא מפרסם הוא גם מגיב.. הוא לא משווה בין כריסטינה לאנסטסיה, או בין כריסטינה לטאטו, למשל.. כריסטינה היא זמרת בעד עצמה, וכך גם בריטני. אני לא מבינה למה צריך להגיע לנקודה של קללות.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifבקשר לקללות..אני מסכים איתך

היה לי ריב לא קטן על זה איתו

flowers girl

New member
יוסי..

אתה בהחלט צודק לגביי עך כף שזה בסדר מצידו, אבל הוא כל הזמן פותח הודעות חסרות טעם אך ורק על מפורסמים אחרים, ואת ההודעה הראשונה שכתבתי לו לא כתבתי בנימה מרושעת או קטנונית, אלא בנימה רגועה יותר דווקא. רק לא הבנתי למה הוא לא מגיב על הודעות הקשורות לכריסטינה, ודווקא כותב על אחרים. אם הוא רוצה לדבר על אחרים, שילך לפורומים של האחרים. כתבתי את זה והתגובה הישירה שלו הייתה: "לכי את והדבה שלך". באמת, מה זה? מה זה ההתנהגות האגרסיבית הזו? אני מודה שגם אני לא הייתי בסדר שהתנפלתי עליו מעט, אבל אם הוא רוצה לדבר על כמה שבריטני יפה, בשביל זה נוצר הפורום שלה.

MC de best17

New member
לבריטני אולי

יש גוף אבל אין לה כישרון!!!!! כריסטינה מספר אחת והיא גם הרבה יותר יפה ומיוחדת

impactman

New member
הודעה ל: clubsong

תגיד לי אדיוט אחד, מה הבעיה שלך??? מעליב את כריסטינה המדהימה בשביל sugababes?? כאילו הם להקת בנות סתמית ביותר... אתה עוד אומר שלבריטני יש גוף יותר טוב????? כאילו לא!! לבריטני גוף גברי, שטוחה, צואר של חייה, ידיים שריריות, רגליים קצרות .... בקיצור- בעעעעע! היא נראת טוב רק שמוסיפים לה אפקטים מסוגים שונים (ומשונים.....) אם כריסטינה המטריפה לא נראת לך- תלך לפורם המשעמם שלה וכתוב על השירים המסחריים שלה.. תבזבז את הזמן שלך על זבל. ודרך הגב, הנה תמונה מצויינת להוכחה שלכריסטינה גוף מטרף פי 100 מבריטני

Devilish Angel

New member
מסכימה../images/Emo70.gif אבל....

אני גם מסכימה עם יוסי אם אתה מעריץ של שוגה בייבס סבבה, כיפתח פורום אתה מוזמן לבוא ולפרסם אותו, בדיוק כמו שאנחנו פירסמנו את של כריסטינה.... אבל מה אתה מחפש פה ממליצים?!?!? אין לנו אפילו מנהל/ת!!! אני מציעה גם שתיקח את ההעלבות הטיפשיות שלך ("לכי את והדבה שלך") ותדחוף אותן אתה יודע לאן! זה פורום של כריסטינה, ואם אתה אוהב אותה ורוצה לפרסם כאן מידע, תמונות כתבות וכו' או סתם להגיב לדברים שאחרים מפרסמים - סבבה
אבל לא נוצר פורום לכריסטינה בשביל שיבואו כל מיני אנשים לא כל כך נחמדים (
) ויטיחו בה העלבות... זה נועד למעריצים, ואם אתה לא מעריץ, אין לך מה לחפש כאן!! למה אתה צריך לרדת לרמה כזאת????

clubsong

New member
טוב סליחה.........

אבל גם היא לא הייתה צריכה לתקוף לא את בריטני ולא את השוגבייבס אני בסך הכול מנסה לפתוח פורום ללהקה האהובה עליי אז אני מחפש עוד אנשים ועוד תומכים והיא ישר תקפה אותי!!!!!!!!! (שזה מגיע לשוגבייבס אני קצת מתפגר
) אני חושב שגם לי מגיעה סליחה לא?

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאין לך על מה להצטער..

חוץ מהעניין שקראת לכריסטינ דבה.. לדעתי...כולם פה סתם נסחפים קצת

clubsong

New member
אסף......

ההודעה שפתחתי אצל בריט בבקשה תמלאו כולכם ותגיבו אני שולח את זה בתור לינק בדף המשוב

clubsong

New member
ובכלל לכולם...........

אני יודע שזה בלתי נסבל בשבילכם להיות בפורום של בריט אבל לכל מי שרוצה בכול זאת לעזור וליצור לי לינק מושלם מוזמן להיכנס לפורום של בריט ולהגיב על ההודעה שפתחתי והרי בכלל מה מפריע שהיה עוד פורום ???ושהיה עוד מקום נחמד להיות בו?

Devilish Angel

New member
אין בעיה רק להיכנס לפורום של בריט??

כן, רק אני האמת הייתי שמחה לעזור לך אבל אם זה כרוך בכניסה לתוך הפורום המגעיל של הדוחה הזאת... מצטערת, אני מוותרת ואל תיעלב אני פשוט שונאת בריטני מוצהרת

למעלה