הודעה חשובה....

דודו טל

New member
הודעה חשובה....

לפני יומיים שוחח חבר הפורום מיכאל עם אמיר... גם אצל אמיר כבר אין הרבה דיסקים של ירדנה פרט לשניים... בואו נתחיל ליצור ביקוש, בחנויות התקליטים, בסטימצקי, או בכל מקום אחר, שבו יכולה להיות הזמנה של דיסקים של ירדנה בואו נחזיר עטרה ליושנה...

מיכאל1980

New member
אגב, אם יש פה אנשים שרוצים דיסקים

מסויימים ומתחייבים לקנות אותם, נוכל לעשות רשימה של קונים פוטנציאלים ולהעביר גם לאמיר, אולי אם יהיו מספיק אנשים שרוצים לקנות את הדיסקים, הם יודפסו מחדש.

OFRITI

New member
היי דודו, שלחתי לך מסר. ואגב,

מה המחיר שאפשר לסדר לחברי הפורום להופעה בתל-אביב??? המון תודה ושבוע טוב לכולם.

דודו טל

New member
היי - שלחתי לך תשובה למייל הפרטי

לגבי המחיר, אין לי ממש מושג. מחר אתעדכן מול יוסי.

יניב1

New member
מוזר שלא נשארו דיסקים...

אז קודם כל קצת נרגעתי.
ולעצם העניין: זה נכון, אין בחנויות כמעט דיסקים של ירדנה. אולי רק האוסף "יש ונדמה", "מתוך שאהבתי" ו"דמיון מזרחי" - וגם זה רק בחנויות המובחרות וברשתות הגדולות כמו טאוואר רקורדס וכד'. העניין הוא שאין ביקוש מכיוון שלא משמיעים את ירדנה מספיק ברדיו, וזה הכי מפריע לי. מלבד רשת ג' ולפעמים ברדיוס 100 FM, בתחנות מצליחות יותר כמו גלגלצ גלי צהל רשת ב' - כמעט לא משמיעים את ירדנה. לי באופן אישי לא היה מושג שיצאו ב-2002 סינגלים חדשים כמו "כשהארץ תירגע" וחידושים(?) ל"בלי דמעות" "רוח ואש" ו"קיץ של נחמות". בתקשורת לא הזכירו את זה, לא בעיתונים, לא בטלוויזיה לא ברדיו. אני חושב שנעשה עוול רציני לירדנה בשנים האחרונות וכאילו "שכחו אותה". אבל זה לא נכון. במהלך ההופעה בראשון היה ברור לי שזה לא נכון. האהבה של הקהל היתה ברורה שם וזה קהל היעד של ירדנה. גם אנשים מבוגרים, נכון, אבל יש המון אנשים כמונו, בני עשרים פלוס שגדלו על השירים של ירדנה ולא שוכחים בקלות. עכשיו, עם עליית "אמצע הדרך" שוב פעם יש יותר סיכוי שירדנה תחזור למרכז העניינים - איפה שהיא צריכה להיות. אפשר למצוא דרכים, רק צריך לחשוב איך. זה שיש מופע חדש, פורום כאן בתפוז ואתר - זה כבר טוב. מה עושים הלאה, צריך לחשוב. אגב, האם את הסיגנלים שיצאו ב2002 ניתן להשיג בחנויות? ושאלה אישית אליך, דודו - נראה לי שאני זוכר אותך. אתה ראשלצ"י?

דודו טל

New member
היי יניב וברוך הבא למשכנו...

לשאלתך, אני מרחובות... ומי יודע, אולי אנחנו מכירים.... אגב, לגבי שירים לח לי מייל עם הכתוסת שלך, ואשלח לך את מה שתרצה.. [email protected] להשתמע.. ושוב, ברוך הבא

למעלה