***הודעה חשובה***

***הודעה חשובה***

אני גוססת, ואמות בקרוב, לפי דעתי. הייתה לי שפעת, ואני עדיין חולה (עדיין?) כן, עדיין! יש לי סיבוך בגרון... לכן, אם לא אכתוב כלום בפורום ביומיים הקרובים, תדעו ש: 1. מה שאתם כותבים לא מעניין אותי, זה לא קורה לעתים קרובות 2. יש לפתוח עיתון ידיעות אחרונות בשביל לבדוק את מודעות האבל. כולכם מוזמנים להלוויה, חוץ מקורט, כי הוא רק יבוא לוודא שאני אכן מתה. :) מיכל

גם קורט חולה

דלקת גדון ודלקת אוזניים. וקטרו לא הולך להלוויות של אנשים מתים אם הוא לא הרג אותם.

goldy

New member
הסיבוך בגרון נובע מהעישון שלך:

כאשר האדם מעשן נוצרת לו בהדרגה צרידות אופיינית אשר אינה נרפאית לעולם: היא לא תעבור אם האדם ייגמל, אבל אם כן אז הנזק בהחלט לא יגדל. אם את לא מאמינה לי את מוזמנת לשאול כל רופא שהוא, פשוט אם תמשיכי תגדילי את הסיבוך, ונראה לי שבאמת תמותי. אני מאחל לך חיים ארוכים ומאושרים, ואת תמיד מוזמנת לפנות אליי אם יתחשק לך להיגמל. נ.ב או שזאת פשוט שפעת שתעבור לך בקרוב. בכל מקרה אני כותב את כל הסיבות שאני יודע, וכנראה שיש עוד שאני לא זוכר. P & L

goldy

New member
אני תומך שינוי מובהק ושונא את הש``ספומטים

מה שכן אני יכול לשכנע כמיטב יכולתי עבור מטרה שאני באמת מאמין בה, אפילו אם יצחקו עליי (ואין לי כוונה לדפוק את הראש בקיר)

goldy

New member
כי אורח החיים הזה מזיק לה ולאחרים

ולשאלתך השניה: לא, אבל אני נמצא ברשימת התפוצה. כידוע אילת רחוקה מחיפה, ת``א וי-ם.

זה מזיק אך ורק לה

וזאת בהנחה שהיא לא מעשנת ליד אחרים. גם אתה ברשימת תפוצה? גם אני... אבל אני מגיע גם למפגשים. במפגש הראשון אכלתי את הארוחת ערב עם חברי המפלגה (אבא שלי חבר של יוסי פריצקי :) )

Sprite

New member
אני נגד עישון גם כן!

ותאמינו לי זה לא קל שכולם מסביבך מעשנים! אני כבר הרבצתי למישהי כי היא עשנה לידי ואנשים יודעים שלידי אסור לעשן! טוב אני גם אף פעם לא עישנתי שום דבר!

אני לא מעשן ליד אנשים שלא מעשנים.

ואותם אנשים גם לא יבואו ואמ..אמ..רגע...אוקי.. אה כן... אותם אנשים לא יבואו וינסו לשכנע אותי שעישון מזיק (למי אכפת, גם ככה מתים) קורט שותה קולה

goldy

New member
``גם ככה מתים`` זה התרוץ הכי נפוץ

שאני מכיר. תמיד שאלתי את עצמי אם עדיף למות זקן ובריא (בשיבה טובה) או צעיר חולה עם סרטן, צרידות, רזה כמו שלד וכו`. אם אתה לא מאמין, אני לא מאשים אותך. אני ממליץ לך ללחוץ על הלינק הבא. אם לא תפסיק לפחות תהיה מודע http://www.smoky.co.il

ספרייט..

את חושבת שאולי אין לך מספיק מוטיבציה?? נראה לי שאת פשוט לא חזקה נפשית מספיק. רוב חיי אני בסביבת מעשנים, והפלא ופלא- אני לא מעשנת. אני רואה הרבה אנשים שנסחפים לזה, וחבל לי. הייתי ממשיכה ומוסיפה אבל אמא שלי חייבת תטפלון דחוף כי אבא שלי מתקשר מניו יורק (יה בייבי!) יאללה ביי! עד העונג הבא, נעמה. (שבגיל 10.5 עישנה את שיא האיכות שקוראים לו קאמל, קפצה מהר לבריכה ומאז לא נוגעת יותר בניקוטין)

goldy

New member
10.5 ? זה שיא השיאים!!

נ.ב (מוזר לפתוח ככה הודעה) יום אחד העישון הפאסיבי לא יספיק לך, ואז גם את תמצאי את עצמך אומרת: ``כולם מתים בסוף, אז מה זה משנה עכשיו או אח``כ ``. 10.5 ? את בטוחה? ההורים שלך עידדו אותך או מה? חוץ מזה שעישון פאסיבי הרבה יותר חלש מעישון אקטיבי, אבל עדיין מזיק כמוהו, וזה שכתוב ``לייט`` על החפיסה לא עושה אותה למסוכנת פחות!!!

flowr..

New member
נו...

עישון זה סך הכל דבר די מטומטם, הסיבה שבני נוער מעשנים, זה כי החברים שלהם עושים את זה. וזה אופי חלש.

flowr..

New member
וכמעט שכחתי

וגם כי הם חושבים שהם מאגניבים אם הם מעשנים.

ספרייט,כמוני כמוך

גם לי יש לא מעט חברים שמעשנים-ולא סתם מעשנים אלא גם דברים שהם לא בהכרח חוקיים.....וזה באמת קשה להגיד לו כשכולם מסביבך מעשנים וגם לי כולם יודעים שלא מעשנים לידי כי מי שמעשן חוטף!! מכות וגם הרצאה לא קטנה על כמה שזה לא בריא.... חוצמזה לאלה מבינינו שמעשנים-מה אתם מוצאים בזה לעזאזל? זה מסריח(אותך ובכלל),יש לזה טעם מגעיל וזה דופק לך את הבריאות! אז מה צריך את זה בכלל?? לימור

למעלה