הודעה חשובה

טאKילה

New member
הנה הקובה שאני מכינה...../images/Emo20.gif

למעטפת -------- 300 גרם סולת חצי כפית מלח 1 ורבע כוסות מים. למלית -------- 1 בצל גדול קצוץ דק 10 גבעולי פטרוזליה קצוצה דק 250 גרם בשר בקר טחון 3 כפות שמן חצי כפית פלפל שחור חצי כפית פפריקה חצי כפית בהרת עירקי לרוטב --------- 4 סלקים בנוניים חתוכים לקוביות 2/2 ס"מ 1 כף סוכר 3/4 כוס מיץ לימון טרי 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית בהרת עירקי 1/2 כפית פפריקה 7-8 כוסות מים. אופן ההכנה ---------------- 1. הכנת המעטפת הקציצות-שמים את הסולת בקערה עמוקה,בוזקים את המלח,יוצקים בהדרגה תוך כדי לישה את המים לקבלת תערובת אחידה וגמישה. [ניתן להוסיף ביצה אחת שלא יתפרקו]לתת לבצק לנוח. עורכים על משטח כדורים בגודל אחיד כ-22-20 כדורים. 2. הכנת המלית-בקערה שמים את הבצל הקצוץ,פטרוזיליה,הבשר,השמן,הפפריקה הפלפל השחור,והבהרת עירקי,לערבב הכל יחד. 3. צרים גומה במרכז כדור בצק ודוחסיפ כף מהמלית. מהדקים ומגלגלים בכפות ידיים לקציצה עגולה ושלמה.[מרטיבים ידיים מדיי פעם] 4. הכנת הרוטב-שמים את הסלק בסיר רחב עמוק,מוסיפים סוכר,מיץ לימון,פלפל שחור,בהרת עירקי, פפריקה ומים. בוחשים היטב,מבשלים על להבה בינונית כ-20 דקות. 5. מוסיפים לרוטב את קציצות הסולת הממולאות.מבשלים 15 דקות ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 20 דקות נוספות.מגישים חם. [זו הקובה הכי טעימה שאני מכירה,אני מוסיפה קצת יותר סוכר.] בהצלחה -ובתאבון..

חן (*_*)

New member
יש לי הצעה ../images/Emo3.gif

נעשה מסיבות קובה אדומה, כל פעם אצל מישהיא אחרת ונטעם. מה אתן אומרות?..... דרך אגב, יש הרבה מתכונים לקובה האדומה, וסתם ככה, מקורה בכורדיסטאן ולא בעיראק !!!!!!!!!!! חמותי הייתה צברית דור שלישי, אבל כך בדיוק סבתא שלה לימדה אותה, והיא לימדה אותי (למרות שאני לא עיראקית, לא כורדית ואפילו לא מרוקאית או סורית.........)

חן (*_*)

New member
אין בעייה ../images/Emo24.gif

ברוך הבא

Mוניk

New member
ואני עכשיו עייפה ורעבה

יאאלה הולכת לישון מגורעעעעעעעעע

למעלה