הודעה חשובה!!!

REDDITZ

New member
הודעה חשובה!!!

אנשים ביום ששי הקרוב ה 17.1.03 במועדון השברולט שבחולון שייגעץ בהופעה חוץ מזה פנקייק יעלו לחמם אותם בין ההופעות ולאחריהם DJ YOSS יתקלט punk rock ,metal,funk metal,alternative,ורוק ישראלי מכיר כניסה 40 שקל המקום הוא ב רחוב המנור 9 אזור התעשיה של חולון לברורים והסעות 03-5580881/2 מורן: 054-505289 בואו בהמוניכם!!!

REDDITZ

New member
אני דיסלקט... יש לי אבחון

אוף!!! זה תמיד רודף אותי!!

Useless IDANA

New member
פאנקייק מחממים את שייגעצ? מה נסגר?

אני רק רוצה להבין, סבבה, שייגעצ אחלה אבל אני אישית לא אלך להופעה בה פאנקייק מחממים את שייגעצ, באמת לא עברנו את השלב הזה כבר.? לא הגענו כבר למסקנה המתבקשת שפאנקייק עושים פאנק רוק מצוין ושייגעצ בסך הכל מנסים לחקות דמות עיוולת של להקה סוררת עם סולן שהוא שילוב מפחיד של אביב גפן ובן ארצי...? אם כבר הולכים ומשלמים כסף כדי לראות את פאנקייק אז לא עדיף כבר לשלם להופעה מלאה שלהם ולפחות לא לסבול כל הערב בשברולט? בכל אופן שישי הזה מוקדש כולו למחוגה ול MAN ALIVE!!!

manic_subsidal

New member
וכמובן לנו... המעריצים

שרצים כמו עדר כבשים לטווח כדי לחזות בהופעות של מיטב אומני הפונק במדינה או משו כזה סצם אין לי מה להגיד

rodney

New member
ואל תשכחו את הדיסק ב15 שקל

בטוח יש לו איזה הקדשה...

Useless IDANA

New member
Useless ID גם להם...

איך זה יכול להיות שלא רואים את השם הזה בפורום יותר?? יוסלס דפנטלי רול דה סקול!!

doh doh

New member
מה הקשר

מה הקשר יוסלס יא קרועה למה מה הם מופיעים יום שישי?

אמממ

לא ניראה לי שהיית כאן מספיק בשביל לדעת אם מדברים עליהם או לא חוצמזה מה כבר יש להגיד שעוד לא נאמר? כבר אמרו שהם טובים וכבר אמרו שהם שולטים אבל יש עוד להקות בארץ חוץ מיוסלס והם לא מופיעים בשבועיים הקרובים אז לא מדברים עליהם R-E-L-A-X coughgroupycough

Sham 69

New member
אי אפשר לעבור את השלב הזה..

כי עדיין לא עברנו את השלב שאנשים כבר יבינו שפאנקייק זה לא פאנק רוק..

מחממים לא מחממים

די להתעסק בשטויות רועיקי וחרפק למדו עם יובל הבחור בתיכון פעם הם שאלו אם בא לנו לעשות כמה שירים לפניהם בחולון כי הם מקווים שנביא להם עוד קצת קהל אמרנו סבבה, להופיע זה כיף ולא ממש איכפת לי עם מי לא רצינו לעשות יותר ממשו קצר לפניהם גם בגלל שהופענו שבוע שעבר, גם בגלל שזה הוחלט לפני יומיים, וגם כי אני רוצה לראות את מאןאלייב וביר7 במחוגה

אתה סתאם ילד מפגר

אבל נציג ה"פאנק" השני, שאם69 אחלה גבר ראיתי שהוא כתב עלינו פעם "זה בכלל לא פאנק, זה מין משהו אלטרנטיבי מגעיל כזה" אחלה עניין חיכיתי שאחד מהאידיוטים יגיב..אפשר ללכת עכשיו

למעלה