הודעה חשובה!!!!!

הודעה חשובה!!!!!

תדעו שעשיתי "העתק הדבק" אז אל תגידו שאני מעתיקן... והרי ההודעה אהם אהם... dragonball v דרגון-בול וי אושר כתוספת לטרילוגיה של דרגון-בול , יוצר הסדרה הכריז שההופעה הראשונה תהיה במסיבת עיתונים בטוקיו , יפן . תיארו את דרגון וי בתור "גישה חדשה בתופעת האנימה העולמית . בגלל הקשים התכנים שביצרת הסדרה תייצא ביוני 2003 דרגון בול וי זה קיצור של דרגון בול ורדיגו : DBV- Dragon ball Vertigo בנתיים מה שיודע יש שתיי סגות בסדרה החדשה , לאחת קוראם "נואן" ולשניה קראים "סאן שיי" , הפרק המצופה עדין לא יודע עליו שום מידע ואין הרבה פרטים עליו ." נואן " מתרחשת כשנה או שנתיים אחרי סיום דרגון בול גי טי זה המיזוג האחרון בין שתיי אזוריי הזמן של הסדרה , הסגה אמורה להיות מצחיקה כמו שהיה בדרגון בול הראשון , הסגה של "סאן סיי " שתהיה אחריה כמו רוב הסגות ,מכות מלחמות . השם השני של הסגה הוא 1000 ההריגות . The Sen Shi Saga - the 1000 Deaths Saga "נואן" סגה מחילה רק שניי פרקים , הפרק מתחיל במישור הזמן של טרנקס , כדור הארץ הורעל ולאט לאט בגלל התפרצות של גז רעיל שיוצא מחור באדמה , הגז הורג את כול הצמחייה מיידית , ושהגז מגיע ליד בני האדם הוא לובש צורה אנושית וכול מי שמתקרב אליו ממתעדה מיד . טרנקס מנסה להילחם ב"דבר " הזה { הוא ראוה בו אויב חדש } הוא הפסיד לו וכמעט מת , גילו שהאנרודים חיים ומוחבאים , { כל מי שנישאר חוץ מי 18 ו 17 } ומפחדים שטרנקס יבוא ויחסל אותם אם הוא ידע שהם חיים , מתי שהגז הופיע לאנדרודים היתה תחושה מה צריך לעשות { רק כדי להציל את עצמם } , בזמן שטרנקס כימעט נהרג הם הופיעו בדיוק בזמן , הם הסבירו לו שקראים לו גז " נאון " ויצר אותו אחד שקרואים לו דר.{ אנדריוד 20 } גורו וזה הנקמה הסופית שלו בכדור הארץ ובתושביו , בינתיים בולמה שבחיים לא מאבדת תיקווה יוצרת 5 כדורי דרגון בולס מלָאכוּתִים מהשאירות של הכדורים המקורים כדי להחזיר את מקיטה לחיים . הבעיה של הכדורים שהיא אחרי שמבקשים משאלה הם מתפוצצים אחרי שהמשאלה התגשמה , אבל אפילו הכוח של שניי סופר סאיניים כדי לנצח . אחרי משהו כמו שנה של לחימה בגז הזה הם מחליטים שהכול אבוד , ושהאוכלסיה שנשארה { צ´יצי ושאר הניצולים } מתו , בלומה מציאה שהם יעברו לעתיד חילופי { הזמן הרגיל של הגיבורים שלנו } ולעצור את הגז לפני שהוא מתחיל שם , היא בונה מכונת זמן חדשה והם נוסעים לזמן החילופי { הפרק הראשון ניגמר } . בגלל ששאר הפרטים על הסגה הזותי לא ידועים { יוצר הסדרה לא גילה יותר פרטים } מה שיודע זה שגוקו יעשה פיזון אם מקיטה { או וזיטה למעריצים השרופים } אנחנו יכולים ליראות בסדרה את ארנקס סופר סאיין 4 ואת וזיטה סופר סאיין 6 , הקטעים המצחיקים ביו שוזיטה היה ראש איגוד הכפוסלה בגלל האי יכולת של טראנקס , והקרב של שניי בלומות מי יותר חכמה .

ash 1

New member
וזיטה זה אפילו יותר גרוע ממקיטה!

אומרים וג´יטה וואו אני מקווה שכל העיניין הזה נכון

תכנס לקטגורית "דרגון בול+"משם...

תיכנס לדרגון בול V איך יכול להיות שזה שמועה אם אקירה טוריאמה אמר את זה במסיבת עיתונאים רשמית?

Light woman

New member
אממ.. ממתי וג´יטה עובד? ומהי בדיוק

אי היכולת של טראנקס? וממש לא הבנתי כלום, טוב הבנתי חצי, מכל ההסבר..

king kazabubu

New member
מממם...

אני חושב שאם זה היה משהו אמיתי אז זה היה מופיע באתרים יותר גדולים מהאתרים בישראל. ואני עוד לא נתקלתי בזה פעם אחת. אז אני לא הולך לחכות בקוצר רוח להמשך הסדרה.

roychu

New member
שלומי נו באמת...

איך שכחת שדרגון בול וי זה המשך של דרגון בול איי אף שבו מקיטה הורג את גוהאן צ´אן?

king kazabubu

New member
ברור... ../images/Emo58.gif

אבל לא הייתה לוג´יטה הרבה ברירה. הרי גוהאן הפך לרע באיי אף ולא הייתה ברירה. גוקו ביקש מוג´יטה לחסל את גוהאן. זה קורה בפרק 12...

roychu

New member
לא, זה בפרק 13

עם אתה מחשיב את פרק 1 הגנוז בו גוקו מספר לוג´יטה את הסוד האפל שלו (לא מספר, זה
כבד) שבעקבותו מגיעה קונימיצה, אמא של גוקו. אני יפרט יותר על המוות של גוהן: וג´יטה נאלץ להרוג אותו אחרי שגוהאן שותה סוג של רעל שנפלט ממפעלי capsule corp. ונהפך לevil sayian, שיש לו שיער ירוק עד לתחת וזנב לבן. אף אחד אחד חוץ מגוהאן לא הגיע לזה. ולגוקו לא היה לב להרוג אותו, אז וג´יטה ירה עליו פיינל בינג בנג פלאש וחצה אותו.

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif רוי שים ספוילרים

בכל מקרה הפרק הראשון הוא בעצם כמו סרט של 40 דקות. הוא מאוד נדיר... הקטע הוא שבפרק 75 כשגוהן הרע חוזר אז פאן צריכה לנצח אותו והיא מצליחה להפוך לסופר סיין. רק חבל שזה לא מספיק... בסופו של דבר הצליחו להציל אותו....

king kazabubu

New member
זה לא היה במודע ../images/Emo58.gif

שמו לו את זה בתוך האוכל... את יודעת איך משפחת סון אוכלת... גם גוהן לא תמים....

זה מתיחה נכון?????

איפה יגאל שילון?????????? דרגון בול איי אף קיים???????????????????????????? איך אתה יודע שזה קורה בפרק 12??????? אתם עובדים עלי?? כאם כן אז..... זה לא מצחיק *עוצם עיינים בסנוביות ומוציא לשון*

Prophet

New member
ואוווווו

פיספסת, אהו אהו, פיספסת אהו, פישלת, עשית מהומה. סתכל ישר למצלמה חייך ואופס כאן העוגה (לא זוכר את המשפט אז אילתרתי...), פיספסת פישלת אהו. פיספוסים, תוכנית שלא מפספסים !

Prophet

New member
סתם... כנס ../images/Emo26.gif דרגון בול אי אף

זאת סידרה שמשודרת רק ביפן. בארה"ב אין מספיק אנשים שצופים בדרגון בול זי אז לא הביאו אותה לשם, אני בטוח שלא יביאו לארץ. אין לי מושג איך רוי ובובו יודעים את העלילה!

למעלה