הודעה חשובה

הודעה חשובה

מזגתי לי כוס מיץ צוף חם וסיימתי לאכול עוגית ענקית של שוקולד עם פצפוצי כוכבים והמחשבות מגיעות לביקור חטוף לפני שאלבש את הסודר ואעוף לי לטיסת הלילה. מה אתם אומרים על מבצע לחורף - חבר מביא חבר אפשר גם חברה? לא הגיע הזמן להגדיל טיפה את הפורום שלנו? משאירה לכם זמן למחשבה. לילה טוב לכוווווולם רק טוב!!!

בוקר טוב עולםםםםםםםםם

גחליליתושש כמו תמיד... אני החלטות כאלה שגדולות עלי בכמה מספרים,לא נוהגת לקחת לבד. כבר הולכת להתייעץ..........! ואם תרצה אז אביא אותה הנה. בוקר טוב לכולםםםםם

חחחחחחח פנינושקה איזו תמונה

שמחה לשמוע שאת הולכת להתייעץ זה אומר שיש סיכוי ואם כך את זוכה בסוף שבוע על ה-ערסל רק טוב!!!

16אלי

New member
את שמחה לשמוע ../images/Emo9.gif

ואני עצוב לי, מה זה צריך להיות? פנינה תקבל שבוע על ה-ערסל כל זה ועוד לא הסתיימו הדיונים בבית המשפט פנינה, תחילה עלייך להכיר את החוקים והנהלים המקובלים כאן. אל תבצעי שום פעולה ללא הסכם כתוב וחתום ע"י עו"ד המתמחה בתחום אלי שאוהב את החורף ומגיע לכל המדינות בחם החורף קיים רק טובבבבבבבבבבבבבב

אלייי....מה אתה עצובבבב???

סך הכל גחליליתוש אמרה שאקבל שבוע על הערסל... אז מה? ביג דיל....! גחלילית שהיא זוהרת לא אמרה עם מי אהיה שם על הערסל. אז תחזיק אצבעות, תכניס פתק לכותל מי יודע, אולי יהיה מקום על הערסל גם עבורך....חשבת על כך?
לגבי עורך דין תזכיר לי לעשות לו עיניים ואז הכל יהיה בסדר

16אלי

New member
אני עצוב, כי גחלילית עושה אפליות!

כל פעם שאני מבקש לשהות כמה דקות על הערסל תמיד היא מוצאת לי סיבה, למה לא היום. זה הוגן, זה פייר, זה בסדר, ככה זה צריך להיות? מלבד זה שהזכויות לא שלה במלואן. ובית הדין עוד לא פסק סופית מזמן לא הייתי בכותל וכשאהיה אודיע לך שבוע מראש. ואפעל לפי הוראות שהכנת לי מראש. לגבי העורך דין אני מאמין שאם תעשה לו עיניים הוא יפסיק להרכיב משקפיים לא לשכוח? שהנעל שלי עוד לא הוחזרה. מאותו יום שהצעת לי טרמפ מחיפה לתל אביב עם כל מה שגחלילית עושה לי אין כמו גחלילית בכל הפורטל עד כאן כתבנו דווחו משטח האוגנדי כולם היו יודעים אז טוב מאוד למי למי יש יותר כבוד

רואה,רואה גחליליתוששש

כמה זמן ארכה לי ההתיעצות? רק כעת חזרתי ממסדר החיפושים. מקווה שהנציגה שהבאתי לך לשביעות רצון ולתפארת מדינת הפורום. בתקוות גדולות ממני שזה לשביעות רצון

פנינושקההההה אין כמוך!!!

תודות חמות לך שולחת לך שקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים רק טוב!!!

גחליליתוששששש

עד שעוגיות השוקולד הגיעו אלי... השוקולד נמס,והעוגיות הפכו לפופ קורן אז כעת ממתינה להוסיף לשוקולד הנמס חלב או אבקת חלב ואז אעשה מכל זה תערובת וייצא לי שוקו עם פופ בוקר טוב לך ולכולנו

למעלה