הודעה חשובה

dawn 14

New member
הודעה חשובה

אז ככה אני מנויה שראש 1 אז כל פעם שיש שם חומר על באפי אז אני לוקחת אותו והפעם יש בראש 1 ומשהו שאנחנו בוחרים מה יהיה בו ומכוון שצריך להצביע בטלפון אז כולם יכולים אז המספר הוא: 666566- 067 ואז אפשר לבחור את "הנבחרת המנצחת" כמו שהם קוראים לזה כל מי שמעוניין להצביע לבאפי ואולי לעזור לה לזכות אז אלה הראשימות: שיר השנה 1. "קומפליקייטד"- אבריל לאבין 2. "דילמה"- נלי וקלי 3. "וויד אאוט מי"- אמינם 4. "שיר הקטשופ"- לאס קטשופ (איכס פיחס) 5. "אול דה ת´ינגז שי סייד"- ט.א.ט.ו 6. "ביי דה וויי"- רד הוט צ´ילי פפרז 7. "קיס קיס"- הולי ואלאנס 8. "גט דה פארטי סטארטד"- פינק 9. "הירו"- אנריקה איגלסיאס 10. "האו יו רימיינד מי"- ניקלבק 11. "אין יור אייז"- קיילי מינוג 12. "וור אבר יו וויל גו"- דה קולינג 13. "ראונד ראונד"- שוגה-בייבז 14. "קוט אין דה מידל"- איי1 15. "מרדר און דה דאנס פלור"- סופי אליס בקסטור 16. "דה טייד איז היי"- אטומיק קיטן 17. "בופ בופ בייבי"- ווסלייף 18. "הוט אין איר"- נלי 19. "וונאבר, ווראבר"- שאקירה 20. "קלינינג אאוט מיי קלוזט"-אמינם זמרת השנה 1. אבריל לאבין 2. פינק 3. שאקירה 4. בריטני ספירס 5. כריסטינה אגילרה 6. ג´ניפר לופז 7. קיילי מינוג 8. אנסטסיה זמר השנה 1. אמינם 2. נלי 3. אנריקה 4. ג´סטין טימברלייק 5. ניק קרטר 6. רובי וויליאמס 7. ג´ה רול 8. קרייג דיוויד להקת הפופ של השנה 1. ווסטלייף 2. אן סינק 3. בלו 4. איי1 5. אטומיק קיטן 6. שוגה-בייבז להקת הרוק של השנה 1. לינקין פארק 2. דה קולינג 3. ניקלבק 4. סיסטם אוף אה דאון 5. פי.או.די 6. רד הוט צ´ילי פפרז תוכנית הטלוויזיה של השנה 1. "מכושפות" 2. "המורדים" 3. "חברים" 4. "דוסון קריק" 5. "באפי קוטלת הערפדים" 6. "הכי גאים שיש" 7. "במזל תאומות"/"טובות השתיים" 8. "בנות גילמור" 9. "סמולוויל" 10. "קטנטנות" 11. דה פרידג" 12. ג´ק אס" סרט השנה 1. "הארי פוטר ואבן החכמים" 2. "הארי פוטר וחדר הסודות" 3. "ספיידרמן" 4. "אוסטין פאוורס - גולדממבר" 5. "קרוסרודס" 6. "גברים בשחור 2" 7. "XXX" 8. "מפלצות בע"מ" 9. "זולנדר" 10. "קטע מהסרטים" שוס השנה 1. "המורדים" 2. בריטני פורשת 3. כריסטינה משנה תדמית 4. ג´ניפר לופז ובן אפלק מתחתנים 5. רייצ´ל נאלצת לבחור בין רוס לג´ואי תגלית השנה 1. אבריל לאבין 2. מישל בראנץ´ 3. טום וולינג ("סמולוויל") 4. ט.א.ט.ו 5. דיוויד שרבט 6. הולי ואלאנס הורס השנה 1. פליפה קולומבו 2. בנחמין רוחאס 3. בראד פיט 4. ג´וש הארטנט 5. צ´אד מאריי 6. דיוויד בקהאם 7. ניק קרטר 8. ג´סטין טימברלייק 9. ריאן פליפה 10. אלכס בנד פדיחת השנה 1. המסעדה של בריטני 2. מייקל ג´קסון 3. המשפט של וינונה ריידר 4. לאנס בייס כמאט טס לחלל 5. אמינם מאיים על מובי ועושה עצמו צחוק שמועת השנה 1. דיוויד בקהאם בוגד בויקטוריה 2. שאקירה אנטישמית 3. רובי מנהל רומן עם ניקול קידמן 4. ג´סטין מנהל רומן עם כריסטינה פרחת השנה 1. כריסטינה אגילרה 2. בריטני ספירס 3. ג´ניפר לופז 4. נטליה אוריירו 5. מריה קארי זוג השנה 1. ג´ניפר לופז ובן אפלק 2. בראד פיט וג´ניפר אניסטון 3. ביונסה וג´יי.זי 4. ויקטוריה ודיוויד בקהאם 5. ג´סטין טימברלייק ואליסה מילאנו 6. טום קרוז ופנלופה קרוז 7. שרה מישל גלר ופרדי פרינס ג´וניור 8. גווינת´ פאלטרו וכריס מרטין 9. נטליה אוריירו וריקרדו מוליו 10. אנריקה איגלסיאס ואנה קוניקובה

dawn 14

New member
המשך

פרידת השנה 1. בריטני וג´סטין 2. ג´ניפר לופז וכריס ג´אד 3. קיילי מינוג וג´יימס גודינג 4. אנג´לינה ג´ולי ובילי בוב ת´ורנטון שער השנה כאילו מה שיהיה על העיתון הדף הראשון 1. ג´ניפר לופז 2. שאקירה 3. "חברים" 4. נטליה אוריירו 5. "מכושפות" 6. ווסטלייף 7. בלו 8. רד הוט צ´ילי פפרז 9. "המורדים" 10. לינקין פארק 11. אבריל לאבין 12. בריטני ספירס 13. מדונה 14. "קטנטנות" 15. באפי 16. בקסטריט בויז 17. אמינם 18. פינק 19. עמנואל אורטגה 20. אנריקה איגלסיאס 21. בראד פיט 22. קמילה בורדונבה 23. לואיסנה לופילטו 24. בנחמין רוחאס 25. פליפה קולומבו 26. דיוויד בקהאם 27. קיילי מינוג 28. אן סינק 29. בן אפלק 30. רובי וויליאמס 31. פקונדו אראנה 32. נלי 33. אטומיק קיטן 34. שוגה-בייבז 35. "בנות גילמור" 36. התאומות אולסן 37. לימפ ביזקיט 38. בלינק 182 39. וויל סמית´ 40. כריסטינה אגילרה

14מתן

New member
באמת חשוב שתתקשרו

אם אנחנו רוצים ל"פרסם" את באפי זה הדרך הכי טובה הכי חשוב זה להצביע לבאפי בשער כי אז זה הכי יסעיר, כל מי שיראה את העיתון יראה אמממ באפי אוליז את באמת סידרה טובה *רץ להתקשר...*

ד י י ז י

New member
מתי באפי היתה על שער ראש אחד?

ומישל בראנץ´ היא זו ששרה את goodbye to you נכון?

14מתן

New member
היא לא הייתה בשער - היא תיהיה

בקטע של השער זה בוחרים מי אתה רוצה שיהיה בשער בעיתון שבו יהיה את כל הקטע של התוכנית הכי טובה הזמר/ת הכי טוב/ה שיר הכי טוב בלה בלה בלה ובאפי מתמודדת גם על השער אז תתתתקשרו 067666566

B a n j o

New member
את בטוחה

שזה הטלפון הנכון ?
משום מה יש שם שאלה מטופשת על בריטני ספירס...

14מתן

New member
הופ הופ הופ

שוב, חשוב שתצביעווו 067666566 בתחילת השירשור יש את הקטגוריות ובמועמדים ת-צ-ב-י-ע-ו !

14מתן

New member
אני ממש נודניק

מי שזוכר אז שבוע שעבר שרה התמודדה על פוסטר במעריב לנוער אבל כמובן שהיא לא זכתה במקומה זכו נירוונה
בעקרון אני סתם חיפשתי תירוץ להקפיץ את השירשור אז תתתקשררררררו 067666566

אל תהרגו אותי אבל....

גם עם הייתי מתקשר ומצביע אז הייתי בוחר בחברים.... אולי בזוג הכי טוב....

sour spirit

New member
../images/Emo24.gifהוצאת את המילים מפי!!!!

גם אני באתי לכתוב את זה!!!!! אנשים רוצו להשפיע ולהתקשר בהמוניכם!!!! הפעם מדובר בעניין של חיים אומוות!!!! זאת באפי! והרבה!! יש את זוג השנה - שרה+פרדי, סדרת השנה - באפי!, ושער השנה - באפי!!!!! אהה...ועןד כמה נחמטים כמו: פרחת השנה - כריסטינה.......... הקיצר תתקשרו ותשפיעו!

buffstar

New member
היי דניאל, ובאמת תצביעו באפי!

אני יקיא עם עוד פעם אני אראה את המורדים על השער...

למעלה