=====הודעה חשובה=======

=====הודעה חשובה=======

לאחרונה קמה תופעה מאוד מכוערת ,מכעיסה ופוגעת. אנשים עם רוע מסויים נכנסים בשמות של הקבועים מקללים ומשוחחים עם אנשים וחברים קבועים . אנא היו חכמים ותבדקו שאכן אתם משוחחים עם הקבועים ( ע"י סיסמה )
בשביל חבר טוב שלי שביקש ,,,,, לאותה אחת שלא מסוגלת לקבל דחייה תרדי מיאצק די ,,,תקבלי סרוב זה לא תורם לכלום

בדיוק בשביל זה.......

קיימים השמות השמורים. הרשמה למערכת עוזרת מאוד בדברים האלה.

ליהייייייייי

מייקי דחף אותי... חחחחחחחחחחח... למזלי הוא דחף אותי על נשית... חחחחחח...

LIRI שלירי

New member
דניאלההה את צודקת......

תופעה זו כבר נמשכת הרבה זמן גם אני שמעתי שנכנסים בשמי ומקללים בכללי ובפרטי ובמיוחד את החברים/ת שלי במתכוון כדי לסכסך אבל מי שמכיר אותך ידע טוב מאוד אם זו את או מתחזה כל אחד מאיתנו מספיק ויודע להכיר את כתיבת האנשים פה וגם שזה קרה בשמי פשוט לא התיחסו ידעו שזה מתחזה ולכל מי שנכנס כמתחזה יש כוכבית ואנחנו הקבועים מאוד עירנים בקשר להתחזות של הקבועים שנכנסים בכוכבית יודעים לזהות אותם ותופעה זו באמת צריכה להיפסק למה אנחנו באים פה להנות לא לריב או להסתכסך עם אנשים פה. מקווה שהמסר שלך יעביר משהו למתחזים..!!!!!!!!

זו הביעה,,,,,,,,,,,,,,

ליהי זו הבעיה שלמדו את השיטה להכנס בשמות קבועים עם קצת שינוי לדוגמא דניאלהההה מי יבדיל כשיש מאות אנשים בצאט? שוחחנו עם ההנהלה עם מי שרק אפשר פשוט מתעלמים מהקיים ,,,,, וחבל.

ולכן אפשר גם......

להרשם בכל הכינויים הקרובים לשם שלך. לדוגמא אני נרשמתי בשם lihi,LIHI,li-hi,LI-HI וכך וידאתי שאף אחד לא יכנס בשמות שקורבים לשם שלי..... הנהלת הצ´אט אינה מסוגלת לפתור כל בעיה. לפני שהתחילו עם ההרשמה למערכת היו בעיות של התחזויות, הנהלת הצ´אט ישבה וחשבה על פיתרונות והגיעו לפיתרונות ע"י רישום למערכת. אחר כך התחילו הבעיות של הטרדות בפרטי, שוב הנהלת הצ´אט ישבה וחשבה על פיתרונות והגיעו לפיתרון של התעלם ע"י סימון השם הבעייתי ולחיצה כפולה. הנהלת הצ´אט קשובה לבעיות הגולשים אך היא לא יכולה לפתור את כל הבעיות. יש דברים פשוטים שע"י מחשבה גם הגולש יכול לפתור, כמו לדוגמא להרשם בכל השמות שקרובים לשם שלך.

נו באמתתתתתת

אויש ליהי באמת עכשיו נתחיל להכנס בכל שם אפשרי . המקום פה צריך להיות בטוחבלי משחקים ,להגיע לשוחח ליצור קשרים בלי להתעצבן ,לכעוס או להפגע זה ממש מציק ולא במקום . תהיי הדוברת שלנו בהנהלה ועם צריך רעיונות כולם פה יעזרו . בתודה האנשים שעוזרים לתפוז להיות מה שהוא היום.

לרגע בת

New member
דניאלהההההה........

זו לא פעם ראשונה שזה קורה....... זה קרה זה קורה וסביר להניח שזה עוד יקרה! קשה מאוד לגרום למקום הזה להיות בטוח, במאת האחוזים, מי שמכיר אותך אני מניחה שמיד יזהה שזו את ומי שלא ,תמיד תוכלי להתנצל ולהסביר שזו לא את. הרי אי אפשר להפוך את הצאט למקום סגור....עם כרטיסי כניסה, זו המטרה שכל מי שרוצה לצוטט יוכל להכנס, אז יש גם תופעות כאלו. אני לא חושבת שתפוז יכול להציב "מאבטח" שיבדוק אותנו ויחליט מי כן ומי לא. ושלא תביני לא נכון גם אני סבלתי סובלת ובטח אסבול מההטרדות. ולכןןןןןןןן כל מה שנשאר לנו זה להמשיך לחייך ולהתמודד. שיהיה לך ולכולנו יום מקסים..
שיר-בת

י א צ ק

New member
תודה

בתגובה לנאמר על ידך , דניאלה, יש להוסיף ולציין שהמתחזים ניכנסים לא בניק עם כוכבית, "החכמולוגים" מתחזים בניק ללא כוכבית. ודניאלה, תודה שיש חברה כמוך..

מלאך39

New member
אנשים עם רוע מסויים?

רק לחשוב שהאנשים האלה..(בדרך כלל נשים) הם גם קבועים בניקים ידועים זה גורם בחילה...(יש למישו לימונדה?) אני רק יודע על ניקית מסויימת שברסיסי מידע שכנראה שמעה איכשהו בעטה בחברה שנפרדתי ממנה בניק חזוי ופשוט לא נרגעה עד שהיתה בטוחה שהצליחה להמאיס אותי עליה ואותה עלי... זה כל כך מרושע שלא היה אפילו טעם לגמור איתה את החשבון... חוץ מזה? דניאלהה? מישו בחר בניק שלך? כבר מחמאה לא? הנה אמרתי שלום

תמיד יש את "הנשמות הטובות"

שידאגו לנסות ולהרוס מזמן הפסקתי להתרגש מאותם/ן חלאות יש אחת/ד שגילו עליי לא מעט פרטים, ומאז אני מקבלת איומים אבל מי דופק להן/ם חשבון....אי אפשר להכחיש שזה לא מפריע אבל פשוט מתעלמים וממשיכים הלאה. החברים/ות הטובים שלנו יודעים לזהות אותנו וזה החשוב.

מלאךךךךךךך שניםםםם

טוב שפה רואים אותך ,,,,,,,, בקשר ללימונדה בעעעעעעעעעעעעעעעע על פירות ,,,,, את המחמאות שלי אני מעדיפה לקבל מאוהבי .

למעלה