הודעה חשובה

kranves

New member
עדיין לא ענית לי

לפני יומיים, בהודעות הנבחרות הייתה הודעה שכותרתה הייתה: "המתנחילם פושעים!!!!!!". אמת? זו הכללה חסר כל ביסוס. זו הכפשה נגד המתנחלים. זו הסתה נגד המתנחלים!! אבל חשבתי, שהפורום הוא לא מקום להסתות/הכפשות/הכללות... אני חושב, שרק בגלל שהדעה היא שמאלנית אז היא נשארה. אתה מוכן להסביא לי את זה?

yoavl1

New member
אני אסביר לך משהו

אף אחד לא מחק לחבר´ה הימניים פה את ההודעות על פושעי אוסלו לדין ותמונות של רבין עם איקס עליו ואז תמונה של ערפאת וכתוב וואן טו גו! יש גבול. האמת היא שאין לי מושג מה נמחק, אבל אם זו הייתה הכללה נגד השמאל שיש בה מן ההסתה, אז גם מנהל הפורום לא רשאי להשאירה אם יחפוץ בכך,כי יש חוקים שמטילים אחריות על מנהלי פורומים במקרים כאלה. אז רד מהעץ שטיפסת עליו, ותמשיך לכתוב פה בהנאה ובסיפוק. ותפסיק להרגיש מקופח.

kranves

New member
אני פררסמתי תמונה כזאת ומחקו

לי אותה. את התמונה הזאת------

TheHock

New member
הפעם אני לא ימחוק רק בשביל להסביר

לך את העיניין למרות שכבר הסברתי לך במסרים. אתה פירסמת שירשור חדש, הודעה שכוללת רק את התמונה הזאת. ללא טקסט וללא כל התייחסות אליה. לא היה פה נסיון לנהל דיון על איזה שהוא נושא, ותמונה זאת נראתה לי, על פי שיקול דעתי פוגעת, ובאה רק על מנת לחפש ריב. יכול להיות ששיקול הדעת שלי הטעה אותי, אבל אני חושב שיש לי פה מספיק וותק ונסיון, וששיקול הדעת שלי בד"כ היה הוגן (לא קיבלתי יותר מדי תלונות על אופן הניהול). באמת אם כבר אנו דנים בזאת על גבי הפורום, שזהו לא המקום לכך בעליל (אבל מן הסתם עם הייתי מוחק היית מחזיר וזה לא היה נגמר אף פעם) - אני שואל את חברי הפורום, האם לדעתכם שיקול דעתי בעניין הוא מוצדק, אשמח לקבל ביקורת - חיובית כשלילית, על מנת להבין מה אתם כגולשים מצפים ממני.

La Gamba

New member
וכשמתנחל תוקף שוטר הוא לא פושע?

כמעט כל ההודעות שראיתי עם "ההכפשה" דיברו על המתנחלים בחוות גלעד שהתפרעו. אם זה לא עבירה על החוק, אין לי משוג איפה אני חי...

רוצה אני לדעת מתי אני הסתתי נגד השמ

אתה ממש מדבר שטויות ומרגיז. אני מביע את דעתי נגד השמאל כמו שאתה (שמלאני) מביע את דעתך נגד הימין. האם אתה מעיר לעצמך כאשר אתה אומר משהו קטן נגד הימין??? רוצה אני תשובה מיידית על כל שאלותיי... כבר מחקתי לי הודעת מחאה אחת, ראיתי אותה מופיעה ויום אחרי זה נעלמה... מדוע וכי למה???? רוצה אני שתודע בטעותך ותתנצל בפני.

N a V e

New member
אני לא מבין מה אתה מנסה להשיג

בהודעות האלה,חוץ מילדותיות. תראה,רוב האנשים פה מכירים את THEHOCK ואותי הרבה זמן. תהיה בטוח ששום דעה פוליטית קשורה למה שאני מוחק או לא. כמו שיש כאן מתנחלים פושעים,יש כאן גם קברניטי אוסלו פושעים. לא מזמן,לפני שהגעתם,היה דיון בנושא הזה.נושא של ממתי מתחילה הסתה. ואני יכול לתת לכם פה דוגמאות לימניים ולשמאלנים שלא מסיתים בכלל.ואם הם טועים פעם אחת ומבקשים מהם,הם מבטיחים לא לחזור על זה בשנית.ומקיימים. אז בבקשה, אתם מוזמנים גם כן לעשות את השיקול הזה.

N a V e

New member
לגבי ההודעה על פורום מולדת,

אחרי מס´ דיונים שהיו לי עם הנהלת הפורומים בנושא פורום מולדת,אין לי ספק כי הפורום לא בה לעניין אך ורק את תומכי מולדת.בדיוק כמו שבפורום מרצ ובפורום ליכוד יש משתמשים בעלי דעות מנוגדות למפלגה שאותה מייצגת הפורום.לכן,פורום מולדת פתוח לכולם כשם שכל פורום אחר פתוח לכולם.וגם המנהל במולדת מודע לכך. ולגבי ה"שחורי"-אל תיתמם.אתה רוצה-תסתכל שוב טוב בכל השירשור,ותבין כי ההודעה נאמרה בנימה שונה ממה שאתה חושב.או שאתה פשוט נהנה לחשוב כך. בכל אופן,הקריאה "שחורי" נאמרה בהקשר לנושא מסוים,ובטח שלא במטרה לפגוע במשתמש,וצריך ממש לעצום את העיניים כדי להתעלם מכך.

La Gamba

New member
אלוהים אדירים

האם זה יהיה המוצא שלך? אתה כמו האנשים האלה שמוציאים למילה אנטישמיות שם טוב, כאשר הם צועקים לכל ביקורת אנטי-ישראלית-" אנטישמיות אנטישמיות!"

EverMan

New member
אני רק חייב לציין דבר אחד.

אני בתור שמאלני לא מביע את מורת רוחי נגד הימין. אני מביע את דעתי כשמאלני בעד ערכים שמאלניים - כגון שוויון , חירות וביטחון. לשאר התוכן - לא שווה מבט נוסף... לא צריך אנשים שמרגישים מקופחים ...

למעלה