הודעה חשובה

N a V e

New member
הודעה חשובה

תפסיקו כבר לרדת לרמה נמוכה של דיבור. קראנבס וחיימון,אתם לא הבעתם דעה ימנית קיצונית.אתם הסתתם נגד השמאל כקבוצה.האשמתם את השמאל בכל נושא אפשרי שרק העלתם בהודעות שלכם.וזה לא מכובד ולא ראוי. באחד השירשורים האחרונים שלכם,שבהם ירדתם על "השמאל" כביכול,אף משתמש שמזוהה כ"שמאלני" לא הגיב לכם.ובכל זאת,המשכתם להסית תחת אותו שירשור. אפשר להביע דעות קיצוניות בצורה מתורבתת. אל תתנהגו כמו ילדים קטנים בבקשה,ובטח אל תגידו משפטים תינוקיים כמו:"הוא התחיל,הוא קילל ראשון".כל קללה וכל הסתה שיש בפורום תימחק,ואני מקווה שמעכשיו זה יהיה ברור גם לכם. תודה.

מעניין מאוד, ידידי השמאלן

שאת ההסתה השמאלנית אתה לא מציין את הגידופים של ענבר ויואב אתה לא מזכיר מה גם שאתה שמאלן להחריד, אני רואה אותך כבר הרבה זמן מנסה להטריד בפורום מולדת. אז מי אמר שאין אפלייה?

N a V e

New member
תעשה לי טובה,

אל תשחק משחקים. מטריד במולדת? תעשה לי טובה.זה שלא מוכנים לקבל שם דעה שונה,לא אומר שאני בא להטריד. הם באים במטרה לריב ולהתווכח ולא להדיין. אתה יודע טוב מאוד עם מי יש לי במולדת עסק. אני יודע טוב מאוד עם מי יש לי כאן עסק. וכבר היו מקרים שמחקנו הודעות מהצד השמאלי שהסיתו. אז אל תתחכם בבקשה.

N a V e

New member
ציינתי את המקרה האחרון הספציפי

בעקבות מס´ מסרים שהיו לי עם המעורבים בנושא.

kranves

New member
יואב קרא לי שחורי, קריאה גזענית

אני לא רואה שאתה מוחק כל קללה שהם רושמים. למה? -כי הם שמאלנים. אני רק פותח את הפה אני חוטף חסימה. חופש הביטוי...עלק...

EverMan

New member
פעם אחרונה שאני בדקתי

ואתה קראת לכל הערבים רוצחים , קריאה גם גזענית בעליל .. אף אחד לא הגביל אותך. הבעיה היא שאתה עושה יותר מדי רעש , יותר מדי התלהבויות , ומציק יותר מדי. תתבגר קצת ותחזור. אז נדבר איתך בשמחה.

yoavl1

New member
אתה ממש,אבל ממש טיפש...

קראתי לך שחורי כדי להדגיש את הרגשת הקיפוח המפגרת שלך.... איך אני אקרא לך שחורי???? אני בכלל יודע מה המוצא שלך?? יש לי רק משהו אחד לומר על זה. ותקשיב טוב - מי שמחפש להיעלב, תמיד ימצא ממה.

kranves

New member
עכשיו אנ אני טיפש.....אבל בפורום

אקטואליה לנוער אין גידופים נכון?

טיפש מחלק ציוני טיפשות לאחרים

מעניין

נגיד ואתה יהודי,

לא משנה מאיזה מוצא, ומישהו יבוא ויקרא לך קצין אס.אס, או היטלר, ברור שאתה תעלב, גם אם אתה לא בהכרח ממוצא אשכנזי. לכן זה לא במקום להשתמש בגזענות, במיוחד כשאתה שמאלן שעל דגל מפלגתך חקוקים עקרונות הנוגדים תכלית-הניגוד את הגזענות, על כל פלגיה.

EverMan

New member
גזענות פסולה בדמוקרטיה , משמע

אנחנו חיים במדינה בה אסור להיות גזענים. הבעיה היא אנשים כמוך שיפה להם החוק ויפה להם יותר המציאות... ביום שאתה לא תשנא ערבים בגלל מוצאם - נוכל לדבר. עד אז - דיי לצביעות.

הם לא באים במטרה לריב

פורום מולדת הוקם על-מנת לשמש במה לדיונים בין חברי התנועה. מי שירצה להדיין יכנס לפורום הזה. פורום מולדת- לחברי מולדת.

N a V e

New member
אז ככה:

לגבי ה"שחורי",שים לב למה שיואב כתב. המטרה הייתה להדגיש משהו שונה לחלוטין,ולא עצם הירידה עליך.ואני מקווה מאוד שזה ברור לך. במקרה הזה הוצאת דברים מהקשרם לחלוטין. ולגבי פורום מולדת,הפורום לא מיועד אך ורק לחברי מולדת,אלא גם לאנשים המתעניינים במפלגה ובמצעה.וזכותי,כמו שזכותו של כל אחד,להיכנס לפורום ולהדיין בלי לחטוף צעקות,קללות וחסימות מצד המנהל.

אה באמת? איזה תירוץ עלוב...

מה הוא ניסה להדגיש אם לא את מוצאו? את העובדה שביום העצמאות הוא התלכלך מגחלים למנגל ונהיה שחור? באמת, איזה התחמקות, מזכיר נחש המתפתל לו הרחק למאורה אחרת... וכן, פורום מולדת נועד לתומכי מולדת בלבד. בדיוק כמו שלי אסור להכנס לחדר ערבים בצ´אט של נענע ולהביע את דעתי עליהם. רוצה לדון במצע מולדת? בשביל זה יש פורום כמו זה שאתה מנהל כעת.

yoavl1

New member
תירוץ עלוב?

הרי רק המזרחים מרגישים מקופחים... ראית אשכנזי שיתבכיין שהוא מקופח?? אל תתמם.

yoavl1

New member
הקשר הוא שאין לי מושג מה מוצאו של

הבחור, ואתה טוען שהתכוונתי לדברים אחרים.

yoavl1

New member
להראות שהוא מרגיש מקופח...

ואם זה לא הובן כהלכה, אז הטעות היא כנראה שלי. אני חוזר בי.

למעלה