הודעה חשובה...

הודעה חשובה...

ממה שהבנתי Siriusnip עכשיו בסיני... הוא יחזור ביום חמישי או שיש...לא ממש זוכרת...אז בנתיים מי שכביכול דואג לפורום זאת אני...!

ומי קבע זאת?! ../images/Emo54.gif

זה לא בטון חצוף! סתם כדי לדעת...כי לפי ההודעה שלך זה נראה כי החלטת על דעת עצמך! גם אם כן...סבבה! תהני!

bakara15

New member
אז תצילי את הפורום!

למה אתה מחכה את לא רואה שהוא מתדרדר? ולמה הוא לא אמר שהוא נוסע?

אז מי מנהל את הפורום../images/Emo60.gif

ובקרה15 איפה רפי

Siriusnip ביקש ממני...

הוא עדיין מנהל, אני מוחקת הודעות או משרשרת אם צריך...זה הכול...

בקרה15 ודובדבן כנסו!../images/Emo54.gif

בקרה15, יש לה אפשרות כזאת בממשק הניהול! וזה גם נראה שונה מאיך שאתה רואה את זה, גם בגירסה יותר ישנה.... דובדבן, שיהיה בהצלחה....תהני! אולי יהיה לך עתיד בתור מנהלת פורום!

bakara15

New member
שאלות ../images/Emo80.gif--->../images/Emo35.gif

א. איך היא קיבלה את ממשק הניהול? ב. למה השם שלה לא הכחול? כל פעם שאני קורא את השם שלך זה נראה כמו דונובן... ועין החתול, אמרתי לך להפסיק עם הקורצנים ב[URL='http://'] כל[/URL]הודעה

טוב עד כאן!!!!!!!!!!!

נחש לבד...זה לא כזה מסובך! השם שלה לא בכחול כי היא לא המנהלת! ובקשר לקריצות..... רד למטה! עוד קצת למטה... עוד...... עוד........... זהו! לא בא לי להפסיק עם הקריצות...נה נה

אמממ, עין החתול...

האמת שאני כבר מנהלת...(פורום סוכרת)... אבל תודה בכול מקרה!!!

Siriusnip

New member
שלום רב לכולם../images/Emo15.gif

בשנייה זאת חזרתי מסיני, וכמו שדובדבן אמרה נתתי לה לעשות בייביסיטר לפורום. הייתי כותב הודעה בפורום על הנסיעה אבל פשוט הנסיעה באה אלי בהפתעה ודובדבן הייתה אונליין באי סי קיו. חוץ מזה דובדבן כבר מנהלת פורום ולכן יש לסמוך עלייה שתמלא מקום מעולה ל- 3 ימים. חוץ מזה אני עכשיו אלך להתרחץ, אחר כך לראות 7 ימים ואז אני אתחיל בשיפוץ הפורום, כי לפי מה שאני רואה - הוא ישן. אז אני הולך להתנקות מהחול, ואז לשיפוצים! אגב- לכל מי שאיכפת, היה ע-נ-ק בסיני! כל כך נהנתי!- הייתי אמור להישאר עד יום רביעי אבל חזרתי היום כי אני מנהל פורום ואני לא יכול להזניח אותו לכל כך הרבה זמן!

bakara15

New member
ברוך השב ../images/Emo80.gif

אם לא שמת לב קרה פה הרבה בהעדרך ולא הכל און-טופיק...

Siriusnip

New member
תודה../images/Emo15.gif

אגב, אתה כל הזמן כותב בפורום תלונות על זה שהפורום מת ושסיריוסניפ לא פה, אז אם יש לך רעיון להעיר את הפורום- תציע, במקום להתלונן... וחוץ מזה יש לך בעיה שאני המחליף של מאסטאר יודה?- אם כן תתלונן לנטע או משהו, כי אני שם לב שאתה די נגדי מהרגע הראשון. אם אני סתם מקבל רושם לא נכון אז תקן אותי.

bakara15

New member
אתה מתבלבל../images/Emo80.gif

אתה מחליף אותי במישהו אחר שאמר שהפורום מת. אמרתי שאתה לא פה כי זה היה לפני שידעתי שנסעת והיה פה בלאגן אז שאלתי איפה סיריוסניפ? ואין לי שום דבר נגדך

Sith Master

New member
מת?../images/Emo19.gif

הוא הכי ערני לגמרי- ראית רק מה הלך פה אתמול?????? שלושה שרשורים שכל אחד מהם עמוס בהודעות- והיום עין החתול שמה מלא תמונות איפה אתה חי?

למעלה