===הודעה חשובה=========

טאקילה~*

New member
===הודעה חשובה=========

אני מחפשת איזה תותח לסוף שבוע, מישהו יכול לעזור לי???? סאמק אני והשטויות שלי,טוב נו התעוררתי היום עצבנית אז מה... לא קורה לכם???בטח קורה.. אז יאלה תקשטו לי תמצב רוח.. חנוק לי בגרון...
אני אפילו לא יודעת למה... אולי ביגלל הלילה המאעפן שהיה לי.. נישבעת פעם בוכה פעם צוחקת.. ממש נצר למשפחת אברבאנל...זו אני!

Windbluesea

New member
טאקוש.......

למרות שהעצבים שלי ממש רופפים..... ח ו ל ה ע ל י ך....

טאקילה~*

New member
../images/Emo24.gifמשוש...../images/Emo25.gif

מתה עליך ימקסים אחד
יום אחד הכל יסתדר ויבינו כמה אתה אחלה.. חומד אל תגרר לשטויות יום אחד תגלה שאתה בפורום כמו משפחה מורחבת,כולם כאן אחלה... אז תשתחרר מהעצ´בים, אני כבר עצבנית עצ´בנית..אני לא יודעת למה! אולי קדם טרוף..

תולעת, מה קמת עצ´בני..את לא

המרוקאי העצ´בני....חחחח ברור שאת אברבנל, הלנו לישון מאוחר אתמול, קלקלתי אותך עם הפלטוק, לכי לישון...תקומי חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לבכות נשמה הנה
הנה גם
הנה גם
עכשיו איך את מרגישה נשמה???????? אני הורגת את קסומי העירה אותי מוקדם עם הפון היום, זו שעת השינה שלי לא מאמינה שאני כאן, פחחחחחחחחחחחחחחחח, טוב נהיינת בכל זאת מודה ומתוודה. מתי נרדמו הילדים אתמול טאקוש, הרגת אותי שהם ערים עד שעות כאלה אתמול, בטח הם ישנים עכשיו לא?

טאקילה~*

New member
את תשתקי ימלעונה..../images/Emo24.gif

וואלה בעצם העברת לי את הלילה ,, את יודעת איך התעוררתי???סאמק.. כבר חשבתי שהיום תעמדו בשלשות בלוויה שלי.. הית שם בזמן הנכון בשבילי תודה דרדסית..

nightroll

New member
מתוקה

קחי, מותק, זה יעזור לך... קחי נשימה עמוקה... הופה, יפה. נכון יותר טוב עכשיו?

טאקילה~*

New member
וואוו ניטרול אם היה לי את זה בלילה.

היתי מרגישה מעולה.. חשבתי שאני מתה,לא היה לי אויר..התקפת קצרת. ואני לא לוקחת משאף ביגלל הקורטיזון זה מנפח.. רק פתחתי חלונות ומאוורת וחיכיתי לכל טיפת אויר בריאות.. וכל השעות האילה דרדסית איתי בטלפון שומרת עלי שאני לא אפסיק לנשום.

טאקי בואי רגע,

אני ממש לא מבינה מחזרת אחרי נותת לו לרדת עלי...מה לא אעשה בשבילו והוא לא עונה!!!!!!!!!! למה????????

טאקילה~*

New member
צופה רק צופה הוא לא מחוייב בתגובה..

תתחשבי בו...חוצמיזה המשאית של הזבל נסעה הלאה חחחחחחחחחחחחחח

אבל אבל רציתי לצאת איתו לטיול על

המשאית למה לא חיכה אוףףףףףףףףףףף איפה רקדן מתגעגעת ל - פוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

טאקילה~*

New member
יש לך בעיה..

זה עובד ככה אופססססססססססססס סעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

במיוחד בשבילך...

הפריה מלאכותית איכר מתחיל אחד שמחליט לגדל כבשים שם לב שהן לא מתרבות. הוא הולך לוטרינר ושואל מה אפשר לעשות שהכבשים לא מתרבות. הוטרינר מציע לו הפריה מלאכותית. "איך אני אדע אם הן בהריון?" הוא שואל. הרופא עונה "אם הן שכבו להן במקום להתהלך סימן שהן התעברו". האיכר אומר תודה ושהוא יחשוב על זה. הוא חוזר הביתה ומאחר והוא לא יודע מה זו הפריה מלאכותית, הוא חושב שבטח הכוונה היא שהוא צריך לזיין את הכבשים בעצמו. בבוקר הוא אוסף את כל הכבשים על הטנדר שלו, נוסע לשדה מבודד ומתחיל לזיין את הכבשים אחת אחת. אחרי הצהריים הוא חוזר עייף ומאוחר יותר הולך לישון. בבוקר הוא מסתכל החוצה ורואה את הכבשים מתהלכות להן כרגיל. בחוסר חשק הוא שוב אוסף את הכבשים אחת אחת, שוב מעמיס על הטנדר ושוב נוסע לשדה, שם הוא מזיין כל אחת פעמיים ליתר ביטחון. הוא חוזר בערב מותש מעייפות ומייד נרדם. בבוקר, לא מסוגל לצאת מהמיטה מרוב תשישות הוא מבקש מאישתו שתציץ החוצה ותגיד לו אם הכבשים שוכבות להן. האישה מציצה מהחלון ואומרת: "לא, כל הכבשים על הטנדר, ואחת מהן יושבת מקדימה וצופרת ..." עכשיו רוצה "לראות" חיוך על הפנים. "צרת רבים חצי נחמה..." תחשבי שיש כאלה שיותר קשה להם ממך ותנסי להתעודד. סוף שבוע נפלא לך ולכול החברים

טאקילה~*

New member
קלאופטרה ...../images/Emo6.gif

צרת רבים נחמה לטיפשים,,ממי אני כבר לא טיפשה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם מצב רוח חולף אני א´פעם לא שוקעת להרבה זמן..תודה חומד.

למעלה