=== הודעה חשובה ===

=== הודעה חשובה ===

שימו לב, האקספלורר שומר היסטוריה של החודש האחרון כולל תיבת המסרים האישיים. בקובץ המצ"ב הצגת הבעיה (שרלבנטית במיוחד לחברים שאינם משתמשים לבד במחשב) כולל פתרון. תודה לנקיטה על ההארה.
 
פתרון פשוט נוסף הוא פשוט...

יציאה מהמערכת לאחר סיום השימוש בפורום\בצ´ט.
 
הנושא נדון פה כבר בעבר...

אם תבוצע "יציאה מהמערכת" ימחקו הקוקיס של
ואז גם אם נכנס דרך ההיסטוריה הוא יכתוב לנו ש"הדף לא קיים".
 
ממש לא מדוייק...

אם תבצע יציאה מהמערכת לא יימחקו שום קוקיז. פשוט ההיסטורי לא תאפשר לך להכנס ללא סיסמא להודעות (גם אלו שנמחקו). בפעם הבאה שתקיש סיסמא תוכל לראות שוב את ההודעות המחוקות.
 

ק-ס-ו-מ-ה

New member
זה מה שקורה ש........

שני אנשי מחשבים מפתחים דו שיח........ (על מה הם מדברים?.........חחחחחחחחח) תגידו, הקוקיס שלכם טעימה עם נס קפה?
 

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחחחח זה הזכיר לי.....

כשהתחלתי לעבוד בעבודה הנוכחית שלי, לא היה לי שום מושג טכני במחשבים. קיבלתי עמדת מחשב, שולחן, טלפון חכם וכל מה שמזכירה צריכה לעבודה השוטפת. ואז, החלו בעיות במחשב. התקשרתי לתמיכה. ענה לי טכנאי ושאל :"אפשר להשתלט עליך?" בהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצה ממני....אמרתי "כמובן, עכשיו?"...חחחחח "כן, אז מתי?" ענה לי הבחור בציניות. ואז שאל את שם המשתמש שלי ותוך שניה אמר "תני לי כן" (איזה שפה, איזה שרמנטיות, איזה החלטיות........חחח) ואז הסמן החל לזוז לבד על המסך.....הייתי בשוק....(מה אתם צוחקים עלי אה?). מאז, עברו הרבה מים בנהר.....אני נותנת שישתלטו עלי כל כך מהר, מתוך הרגל....חחחח.
 
חחחחחחחחח....

אני פעם חטפתי ממישהי סטירה אחרי ששאלתי אותה אם היא רוצה לראות מה יש לי על הקשיח שלי...
 

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני מקווה שאין לך בעיות עם ההרד דיסק שלך .....חחחחח. תגיד, מי המציא את השפה הזאת? בטוח היה לו תסביך ילדות.
 
ברגע של רצינות....

הדיסקטים הראשונים היו בקוטר 5 ורבע אינטש. להבדיל מאלו שמשתמשים בהם כיום הם "גמישים" או באנגלית Floppy. אחר כך שהומצא הדיסק הוא כונה hard disk או בעברית כונן קשיח כי הוא היה כשמו... ההארד דיסק שלי במצב מצויין... מידי פעם עושה לו פורמט ודואג שלפחות פעם בשבוע אני עושה לי דיפרגמטציה (אלא אם כן היא על גלולות....חחחחחח...)
 
עכשיו...

תכנס שוב למערכת ותבדוק שוב את ההיסטורי...כל המסרים, כולל המחוקים, עדיין שם (ההיסטורי לא קשור לקוקיז). מה שאני אומר- אופציה א- למחוק היסטורי מדי פעם. אופציה ב- לבצע יציאה מהמערכת כל פעם שיוצאים מהפורום\צ´ט
 
אופטי ופנטה... גאה בכם..

נראה לי שלמדתם חינוך מיוחד.. (טוב.. סטאז´ בטוח עשיתם בתפוז..) איזה הסברים פשוטים וברורים.. איזה אמצעי המחשה.. כל הכבוד... ואם כבר התחלתם ללמד הנה נושאים לשיעורים הבאים.. (ובאמת הגיע הזמן שאדע אותם): שיעור מס´ 2: איך לצרף קובץ להודעה.. הסבר פשוט + תמונות. שיעור מס´ 3: איך ניתן לצרף קישור של אתר להודעה. הסבר כתוב + שיחת טלפון אם נדרש.
שיעור מס´ 3: היכן ניתן למצוא את הקבצים החמודים שמידי פעם מצורפים להודעות הפורום.
שיעור מס´ 4: מחיקת קבצי קוקיז והיסטוריה.. החשיבות והסיבות למחיקה.
שיעור מס´ 5: חזרה על החומר.. הדגמות מול המחשב (של מי?
).. והתנסות.. עד כאן.. נושאים נוספים לאחר הבחינה...
 
למעלה