אתה רציני או טרול משועמם ?
"הודעה חשובה".. סימן קריאה.. כבר חשבתי טרייד חשוב ומשפיע או החתמה משמעותית או ידיעה חשובה על אחד מהשמות הגדולים של ליגת הNFL (אתה יודע .. הליגה המקצוענית שמעבר לים ואז לאוקינוס שעליה גם מבוסס הפורום הזה) אז כן, אני יודע שהפגרה הארוכה של הNFL מתסכלת (אבל היה פלייאוף ומשחק הסופרבול הבלתי נתפס ומענג, ואז היה את הטריידים וההחתמות של השחקנים החופשיים אחרי פתיחת מועד ההעברות.. ועוד חודש יתקיים הדראפט שהוא אחד מרגעי ההיי-לייט של הNFL בפרט והאוהדים בכלל.. אז יש עוד למה לצפות).. .. והליגה הישראלית IFL בהחלט מתקדמת בצעדי ענק שלפני כמה שנים לא חלמו עליה השחקנים מהספורטק או הבודדים שאוהבים את המשחק ברחבי הארץ .. אבל מכאן ועד לשטויות (שכבר החלו בפגרה של השנה שעברה) של ריבים מילולים בין ילדים (או מבוגרים עם אגו).. מתכונים משונים שלא הבנתי מהיכן ולמה בכלל צצו.. שחקנים מתוסכלים (בצדק או לא אין לי מושג למרות שקודם כל החובה היא על השחקנים המתלוננים לדעת את החוקים בהלכה לפני שבכלל הם מצייצים) שמוציאים קיטור בפוסטים ארוכים על השיפוט (יש לכם אתר IFL בשביל זה לא? או שתעשו ועדה מקצועית שבה תשטחו את הטענות שלכםן בפני מי שכן יכול להשפיע) ובעיקר אנשים משועממים (שעוד רשמו שטויות רבות ואחרות שכבר הספקתי להדחיק אבל התאוננתי עליהם באוגוסט שעבר בפני אחד מהמנהלי הפורום.. אה, הנה נזכרתי בעוד כמה פוסטים "חשובים" כמו תיקון טעיות כתיב במילים ומשפטים-רק חבל שאי אפשר לערוך הודעות לעצמנו כאן .. משחקי מחשב -שאינם מאדן- .. ושאר ירקות שאינם שייכים לעונת המלפפונים של ליגת הNFL אתם מוזמנים להיכנס לארכיון של הפורום משנה שעברה ) שהמוטיב החוזר שהם לא.. אבל לא.. קשורים אז בנימה אופטימית זו.. הלוואי שעוד לפני שעונת פוטבול חדשה תפציע עלינו לטובה (עם הרבה פוטבול .. תחזיות.. דיונים.. סטט'.. תחרות הפורום וימי ראשון לוהטים -או בשנה האחרונה.. ימי חמישי, שבת, ראשון וMNF - -- ואני אישית מאוד אשמח באם האיסור על "הספויילרס" יוסר ..ביום א' עד רביעי בבוקר "כי לאנשים שנכנסים בפורום ומקליטים או עובדים לא יהיה נעים..".. אז מה אתם עושים בפורום בזמן הזה? נכנסים בשביל ללחוץ על הבאנרים של אתר תפוז? עצות לגיזום הדשא בגינה? רכילות פוליטית לקראת הבחירות ב2009? או מה יקרה בפרק הבא של הישרדות.. Common.. כי או אז, לדעתי לפחות, יהיה הרבה יותר דפים מלאים חוויות משחק אונליין של אנשים בפורום מהארץ.. כמו שיש כל משחק לייב בפורום השכן של וואלה..).. נהנה כולנו מהנכתב בפורום.. דיונים.. החתמות.. תחזיות.. ניחושים מוקדמים.. דראפט.. מחנות האימונים.. משחקי הפנטזי.. הפריסיזן .. המשך חורף נעים