קיבלתי גם תשובה!../images/Emo168.gif
חח אבל שאלתי אותם רק אם הם אחראים על יח"צ שלהם ומה הכתובת דואר. והיא ענתה לי שכן ונתנה לי את הכתובת. אז עניתי לה ככה: תודה על המענה המהיר. חברת הליקון ישראל שלום רב, פול אאוט בוי היא להקה מדהימה וטובה שלא מייחסים לה חשיבות רבה והערצה בארצנו. אך בכל זאת יש לה מעריצים פה, ששומעים את השירים ויודעים את כל המילים, והכי חשוב, רוצים שהלהקה תבוא להופיע בארץ. מכיוון שאתם החברה שמייצגת אותם בארץ החלטנו לפנות אליכם, הפורום שלהם בתפוז. חלומנו הגדול הוא לראות אותם בעינינו מופיעים ושרים את השירים שכולנו מכירים ואוהבים. יכול להיות שהמכתב לא יעזור בהרבה, אבל אנחנו רוצים שתדעו, יש פה חבורה גדולה של מעריצים שהתקווה בעיניהם, והיא לא תלך לשום מקום. מיטב מאמציכם יזכו אתכם בכבוד והערכה וברוב תודות, ויעלו על פנינו חיוך גדול וקורן. אנו מבקשים, אנא עזרו לנו להביא את הלהקה המדהימה הזו לארץ, ולחשוף אותה לעוד אנשים ומעריצים בעתיד!! אנא הגשימו את חלומנו הגדול ביותר! תודה רבה, מעריצי פוב, פורום תפוז, 1612, פול אאוט בוי. שלום, אני אודה לך אם תוכלי להגיד לנו האם יש דרך ליצור קשר עם האמרגנים החיצוניים שלהם, או לעשות מעשה כלשהו שיעלה לנו קצת את הסיכויים להביאם. האם עצומה תעזור? האם יש דרך שבה נוכל לתקשר איתם? והאם תסכימו לעזור לנו? תודה רבה לכם, ואתם מייצגים להקה מדהימה!