הודעה חשובה!!!!

LadyInPink

New member
הודעה חשובה!!!!

לא ניצלשתי כי זה נראה לי ממש ממש חשוב... אז ככה לפני 3 שבועות בערך שלחתי מייל להליקון לגבי הבאת פוב לארץ ועכשיו קיבלתי תשובה!!! המייל שאני שלחתי: לכבוד חברת "הליקון תקליטים". אני יודעת ש"הליקון" מייצגת את הלהקה "fall out boy" בארץ. רציתי לדעת איך והאם ישנה אפשרות להביא את הלהקה להופעה בארץ. אם כן במה זה תלוי והאם זה קשור לייצוג שלכם של הלהקה בארץ? האם יש מגעים בנוגע להבאת הלהקה ארץ? אני שואלת מכיוון שאני מעריצה מאוד גדולה שלהם שמצפה מאוד להופעה שלהם בארץ, אני יודעת שיש עוד הרבה ילדם שמאוד רוצים שהלהקה תגיע להופעה בארץ, וישמחו לעשות הכל כדי שזה יקרה. בנוסף רציתי לדעת האם יש אפשרות להביא את הלהקה אם אתם לא אחראים על ארגון של הופעות? בתודה ובציפייה לתגובה מהירה,זוהר התגובה של הליקון: שלום זוהר, הבאת הלהקה לארץ אינה תלויה בחברת התקליטים בישראל, אלא במפיקים חיצוניים. ככל הידוע לי, יש מגעים להבאת הלהקה לארץ, אבל עדיין אין שום דבר קונקרטי. בברכה,רונית אני יודעת כל הסיפור קצת חפרני אבל תודו שזה קצת נותן תקווה....

Fall Out Liel

New member
הם במגעים? גם אני שלחתי מכתב...../images/Emo168.gif

אני צריכה לבדוק אם הם ענו לי... איזה מגעים? למה לא שמענו על זה כלום? נראה לי סתם אומרים. חייבים להפציץ אותם במכתבים, כדי שהם יראו שאנחנו רציניות ויש הרבה ולא רק בן-אדם אחד פעם ב...

Fall Out Liel

New member
קיבלתי גם תשובה!../images/Emo168.gif

חח אבל שאלתי אותם רק אם הם אחראים על יח"צ שלהם ומה הכתובת דואר. והיא ענתה לי שכן ונתנה לי את הכתובת. אז עניתי לה ככה: תודה על המענה המהיר. חברת הליקון ישראל שלום רב, פול אאוט בוי היא להקה מדהימה וטובה שלא מייחסים לה חשיבות רבה והערצה בארצנו. אך בכל זאת יש לה מעריצים פה, ששומעים את השירים ויודעים את כל המילים, והכי חשוב, רוצים שהלהקה תבוא להופיע בארץ. מכיוון שאתם החברה שמייצגת אותם בארץ החלטנו לפנות אליכם, הפורום שלהם בתפוז. חלומנו הגדול הוא לראות אותם בעינינו מופיעים ושרים את השירים שכולנו מכירים ואוהבים. יכול להיות שהמכתב לא יעזור בהרבה, אבל אנחנו רוצים שתדעו, יש פה חבורה גדולה של מעריצים שהתקווה בעיניהם, והיא לא תלך לשום מקום. מיטב מאמציכם יזכו אתכם בכבוד והערכה וברוב תודות, ויעלו על פנינו חיוך גדול וקורן. אנו מבקשים, אנא עזרו לנו להביא את הלהקה המדהימה הזו לארץ, ולחשוף אותה לעוד אנשים ומעריצים בעתיד!! אנא הגשימו את חלומנו הגדול ביותר! תודה רבה, מעריצי פוב, פורום תפוז, 1612, פול אאוט בוי. שלום, אני אודה לך אם תוכלי להגיד לנו האם יש דרך ליצור קשר עם האמרגנים החיצוניים שלהם, או לעשות מעשה כלשהו שיעלה לנו קצת את הסיכויים להביאם. האם עצומה תעזור? האם יש דרך שבה נוכל לתקשר איתם? והאם תסכימו לעזור לנו? תודה רבה לכם, ואתם מייצגים להקה מדהימה!

LadyInPink

New member
איזה כתובת היא נתנה לך?

את יכולה לפרסם אותה? ודרך אגב כן יש מצב שהם במגעים למרות שלא שמענו על זה למרות שזה מוזר כי בטח היו דוחפים אותנו כשהם פה באיזור כי אני לא מאמינה שהם יבואו עד לפה במיוחד בשביל הופעה אחת אז אם הם כבר באיזור אני חושבת שזה יהיה מגניב אם הם "יקפצו" לפה... אני כן נשארת אופטימית ומקווה שהםעוד יגיעו לארץ ושכן יש מגעים בנושא..

Fall Out Liel

New member
זה ממש לא נכון..../images/Emo168.gif

אני אביא לך את הכתובת עוד מעט. ובנוגע לזה שהם לא יבואו להופעה אחת: ממש לא נכון, המון אמנים באים מרחבי העולם רק להופעה אחת, קחי לדוגמא את אקון שבא להופעה חד פעמית, ועוד איזה אומן שהיה.. יש המון אמנים שבאים לחד- פעמי. ואני לא חושבת שזה קשור לזה שהם באזור, יכול להיות שהם לא יוכלו כי יש קליפ שהם אמורים לצלם באוגנדה ויכול להיות שזה יהיה במהלך הסיבוב הופעות הזה... צריך להילחם חזק עכשיו.

טל 182

New member
אוונסנס../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

LadyInPink

New member
לא התכוונתי שזה לא אפשרי אבל...

התכוונתי שיש יותר סיכויים שהם יבואו לארץ להופעה כשהם כבר באיזור כי זה "על הדרך"... אני מאמינה שהם יבואו להופעה בלי כל קשר, זאת אומרת גם אם הם לא יהיו באיזור אבל כן יש יותר סיכויים שהם כבר כאן... סדרך אגב... איזה כתובת זאת?

זה באמת עושה טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

אולי נתחיל ליצור מגעים עם מפיקי אבל נישלח לכל אחד הרבה מכתבים <מכל ילד אחד> ככה שיראו שיש בשביל מה להביא אותם ... אם מיששהו מכיר מפיק כלשהו פשוט שישרשר לאיפשהו בפורום עם אלו בנושא ההודעה:"
" אני כבר מתחילה לחפש מפיקים ומישהי\ו יודע מי המפיק שמביא את מכ''ר לארץ??

limorimori

New member
זה טוב ששלחנו כמה מכתבים

גם אני שלחתי וזה ממש טוב כי ככה אולי הם ייצרו איתם קשר מסוים,בנוסף למה שהיא אמרה שיש משהו בקשר להגעה..

לייינוש

New member
תקשיבו הדבר הזה לא תלוי בפוב או בהליקון

זה מפיקים כאלה ששל הופעות ודברים כאלה עושים.. איך אני יסביר את זה !!! קציר יש אנשים שמארגנים כאלה דברים!! אוף אני לא מצליחה להסביר את עצמי

LadyInPink

New member
זה אנשים שזה התפקיד שלהם...

זה מה שהם עושים מתאמים ומארגנים הופעות....! אני מבינה אותך אבל הם לא עושים את זה סתם ככה כי בא להם זה הולך לפי דרישות של לקוחות ואם יש ביקוש אז זה כן עוזר ללחוץ על אנשים שקשורים לזה... חוץ מזה כל מה שעושים כדי לנסות להביא אותם לארץ לא יכול להזיק רק לעזור...

למעלה