מירבי התקשרה מודאגת והבטחתי...
שאכנס לדווח, אז ככה הבדיקה יצאה פחות או יותר בסדר, התינוק גדול בלי עין הרע
רק שהוא לוחץ לי יופי על הצוואר שממשיך להתקצר אבל בקצב יותר איטי עכשיו כי אני נחה הרבה, צירים יש ולא כל כך נעים זה כואב למרות שזה לא כל הזמן ולא סדיר, אבל כואב
ואין אפשרות לעצור את זה עכשיו, הדבר היחיד הוא לעקוב לנוח ולשתות הרבה מאוד. היום בבוקר הייתי בקופת חולים לבדיקות דם שתן תרבית וכ'.. התעקשתי לראות שהכל תקין ששום דבר חס ושלום לא גורם לצירים האלה להופיע.. והרופא שלנו אמר לרונית(האם המיועדת) שיש לה פונדקאית ממש מהאגדות עם האיכפתיות והאחריות שאני מראה, גם הרופא שלי אמר לי שכל הכבוד שאני שומרת על עצמי ודואגת לבדיקות כמו שצריך מבלי שיצטרכו לקחת אותי או להגיד לי מצחיק, אני עושה את רשימת הבדיקות אצל הרופא שלי, כל פעם הוא צוחק מחדש ואומר שאני צריכה להיות רופאה בעצמי
בכל מקרה אתמול והיום היו ימים לא קלים מבחינת כאבים אז לא מתרוצצת הרבה ולא נמצאת על המחשב הרבה יותר נחה במיטה, לפעמים יש ימים יותר קלים אז אני פה יותר, כל יום מביא איתו הפתעות חדשות ככה אומרים, גם החום הזה לא מוסיף למרות ששבית שלי יש מזגן אם לא הייתי מתפחלצת
.. זהו זה להפעם.. מקווה שארגיש יותר טוב מחר לקרוא אתכן ולכתוב יותר.. ביי בינתים נשיקות לכולן.. ואל דאגה אני בינתיים עוד בבית סוחבת.. אוהבת אתכן