הודעה חשובה

פורום רוק ישראלי בתפוז נפתח!../images/Emo168.gif

שלום לכולם, רציתי לידע אותכם כי פורום רוק ישראלי בתפוז נפתח!
הגיע הזמן שבאמת מישהו יתיחס למוזיקה שרק פה אנחנו יודעים לעשות אותה בצורה הטובה ביותר! כי כשזה תוצרת כחול-לבן זה הטוב ביותר!!!
, הפורום כולו מוקדש לרוק הישראלי ובמיוחד לאחר סגירת האתר "מומה" יש לפורום חשיבות גדולה מתמיד, נקווה שהפורום יהוה קהילה נוספת לרוק הישראלי... אז אם אתם באמת אוהבים את הרוק הישראלי, בואו אלינו כי לא נוכל לעשות את זה טוב יותר בלעדיכם... אז בואו לביתכם החדש
בפורום רוק ישראלי!
http://anashim.tapuz.co.il/ilrock
למנהל\ת הפורום, מצטער שלא שרשרתי, לא היה לאן

Me Happy

New member
הודעה חשובה../images/Emo70.gif

רצו אלי האינטרנט והמחשב והמודם שלי נדפק.
עקב זאת, לא אוכל להתחבר לאינטרנט בימים הקרובים. אני מקווה שהבעיה תפתר עד יום שלישי (כשהמחשב יחזור מהטכנאי) ואז אוכל לחזור. עד אז - המשיכו בדיונים ובהודעות, אני אצטרף כשהמחשב יתוקן. למילק - גיוס נעים ו
ולשכן שלי - תודה על השימוש במחשב
על ההבנה, אלעד

Me Happy

New member
../images/Emo124.gif עדכון

המחשב שלי עדיין לא תקין ואני מקווה מאוד שעד סוף השבוע הכל יהיה בסדר. מצטער על הצ´אט והמפגש-פורום ומבטיח שנארגן משהו רציני כשאחזור.
על הסבלנות, אלעד.

מקור ראשון ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

דן, גולש קבוע בקהילת ישראלים בחו"ל שהה במיגדלי התאומים בעת הפיגוע וסיפר בפורום על הכל מרגע התרסקות המטוסים ועד חילוצו מתחת להריסות. דן יתארח היום בפורום ה11 בספטמבר בשעה 21:30

../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif נערת ישראל הבאה בפורום

נטלי זינו, אילתית בת 16 בלבד, זכתה ביום רביעי האחרון בתואר "נערת מעריב לנוער 2002" בטקס מפואר שנערך בירושלים ושודר בשידור חי. נושא הזוהר לא חדש לנטלי, הרזורמה שלה כבר מתהדר בבדוגמנות למספר חברות, והופעה בסרט "אוצרות הים האדום". מסתבר שיופי זו תכונה אילתית, שכן את תואר "נערת השנה 2002" תקבל נטלי מהמוכתרת היוצאת, גם היא תושבת אילת.
היום בשעה 20:00 תתארח נטלי בפורום "נערי החוף אילת", ותענה לשאלותיכם על התחרות, על החיים בצל הדוגמנות, התחרות, הלחצים, והזכייה. הנכם מוזמנים כבר להשאיר שאלותיכם בפורום, ונטלי תענה עליהן.

למעלה