הודעה חשובה../images/Emo210.gif
(חח עלק חשובה) אוקיי, אני אתחיל ככה.. עד אתמול, הייתי מיואשת מהמשחק לחלוטין. אפילו חשבתי לרגע שאולי הגיע הזמן להיפרד מהמשחק או לפחות להפסיק לזמן קצר. לבל 33 וחצי, בקושי עולה. באורביס קשה מדי בויקטוריה משעמם מדי, קווסטים מעצבנים עם חפצים שאני בקושי מבינה איך להשיג, צריכה להרוג איזה 300 פינגווינים כאלה מעצבנים שלוקח שנים להרוג ובקיצור לא כיף. בקושי יש לי כסף ואני מתקמצנת כל כך שאפילו לא נוסעת במונית אלא הולכת ברגל. וזה מעצבן מאוד
בפרי מרקט לא הצלחתי כל כך למכור כולמיני דברים למרות שיש לי אייטמים ששווים הרבה. יחסית. לי משהו כמו 300k כרגע. שונאת להיות עניה. בקיצור אתמול התלוננתי ככה הרבה בפני הגילד החמוד שאני נמצאת בו, עד שהלידר החמודה שלו אמרה לי בואי בואי, אני אראה לך משהו טוב. אז פגשתי אותה במגדל של אורביס, ירדנו למטה ולמטה והגענו למקום הקסום ביותר במשחק. אקווה. באקווה יש את המפלצות הכי יפות וצבעוניות, קל מאוד להרוג אותן ואפשר לשחות ולשחות ולשמוח
בעיר של אקווה כול החנויות נמצאות בקניון אחד ויש שם אפילו גן חיות וקווסטים קלים קלים והכל יפה וצבעוני. באקווה כיף, אין הרבה אנשים והיצורים כלכךכלכך חמודים ואני אוהבת את המקום הזה יותר מכול מקום אחר במשחק. עליתי קצת באחוזים, אני די קרוב ללבל 34. משהו שדי משמח אותי כי זה סיוט לעלות לבלים בשלב הזה. החלטתי לחכות קצת עם הקווסטים של לודי, אורביס וויקטוריה, בלבל קצת יותר גבוה יהיה לי יותר קל להשלים אותם וגם ככה לא מקבלים ישר כול מי שלבל 35לפארטי קווסט, אז אין למה למהר. לסיכום, לכול מי שבמצב שלי, קצת תקוע, קצת מעצבן ואיטי אל תתייאשו, אני חשבתי שלמשחק כבר אין מה להציע לי עד שגיליתי את המקום הנהדר הזה, ובעצם כול אחד יכול לגלות את המקום שהוא אוהב
תמשיכו לשחק כי זה כיף, תעלו לבלים ותעשו פארטי קווסטים ולמי שבסקאניה אני אשמח להיפגש ולשחק
תמונת מצב שמחה ומאושרת באקווה
(חח עלק חשובה) אוקיי, אני אתחיל ככה.. עד אתמול, הייתי מיואשת מהמשחק לחלוטין. אפילו חשבתי לרגע שאולי הגיע הזמן להיפרד מהמשחק או לפחות להפסיק לזמן קצר. לבל 33 וחצי, בקושי עולה. באורביס קשה מדי בויקטוריה משעמם מדי, קווסטים מעצבנים עם חפצים שאני בקושי מבינה איך להשיג, צריכה להרוג איזה 300 פינגווינים כאלה מעצבנים שלוקח שנים להרוג ובקיצור לא כיף. בקושי יש לי כסף ואני מתקמצנת כל כך שאפילו לא נוסעת במונית אלא הולכת ברגל. וזה מעצבן מאוד