הודעה חשובה

הודעה חשובה../images/Emo210.gif

(חח עלק חשובה) אוקיי, אני אתחיל ככה.. עד אתמול, הייתי מיואשת מהמשחק לחלוטין. אפילו חשבתי לרגע שאולי הגיע הזמן להיפרד מהמשחק או לפחות להפסיק לזמן קצר. לבל 33 וחצי, בקושי עולה. באורביס קשה מדי בויקטוריה משעמם מדי, קווסטים מעצבנים עם חפצים שאני בקושי מבינה איך להשיג, צריכה להרוג איזה 300 פינגווינים כאלה מעצבנים שלוקח שנים להרוג ובקיצור לא כיף. בקושי יש לי כסף ואני מתקמצנת כל כך שאפילו לא נוסעת במונית אלא הולכת ברגל. וזה מעצבן מאוד
בפרי מרקט לא הצלחתי כל כך למכור כולמיני דברים למרות שיש לי אייטמים ששווים הרבה. יחסית. לי משהו כמו 300k כרגע. שונאת להיות עניה. בקיצור אתמול התלוננתי ככה הרבה בפני הגילד החמוד שאני נמצאת בו, עד שהלידר החמודה שלו אמרה לי בואי בואי, אני אראה לך משהו טוב. אז פגשתי אותה במגדל של אורביס, ירדנו למטה ולמטה והגענו למקום הקסום ביותר במשחק. אקווה. באקווה יש את המפלצות הכי יפות וצבעוניות, קל מאוד להרוג אותן ואפשר לשחות ולשחות ולשמוח
בעיר של אקווה כול החנויות נמצאות בקניון אחד ויש שם אפילו גן חיות וקווסטים קלים קלים והכל יפה וצבעוני. באקווה כיף, אין הרבה אנשים והיצורים כלכךכלכך חמודים ואני אוהבת את המקום הזה יותר מכול מקום אחר במשחק. עליתי קצת באחוזים, אני די קרוב ללבל 34. משהו שדי משמח אותי כי זה סיוט לעלות לבלים בשלב הזה. החלטתי לחכות קצת עם הקווסטים של לודי, אורביס וויקטוריה, בלבל קצת יותר גבוה יהיה לי יותר קל להשלים אותם וגם ככה לא מקבלים ישר כול מי שלבל 35לפארטי קווסט, אז אין למה למהר. לסיכום, לכול מי שבמצב שלי, קצת תקוע, קצת מעצבן ואיטי אל תתייאשו, אני חשבתי שלמשחק כבר אין מה להציע לי עד שגיליתי את המקום הנהדר הזה, ובעצם כול אחד יכול לגלות את המקום שהוא אוהב:) תמשיכו לשחק כי זה כיף, תעלו לבלים ותעשו פארטי קווסטים ולמי שבסקאניה אני אשמח להיפגש ולשחק:) תמונת מצב שמחה ומאושרת באקווה

morosh1234

New member
וווהו אקווה../images/Emo3.gif

אחי מאוד אוהב להתאמן שם ^^ וול זה נחמד שמצאת את המקום שאת אוהבת להתאמן בו
אל תתייאשי, אמרתי כבר שזה שלביי משבר?
בשלב 35+ יהיה לך הרבה יותר מעניין, ירצו אותך בPQ, תעלי רמות יותר מהר.. בקיצור, נחמד לך

אבל ירדתי שמה פעם../images/Emo87.gif

(עם אחותי. החברה שלה ברמה 10 אמרה לה שזה מקום טוב. אעלק מקום טוב
) והגענו לאל NATH. משם כבר הדרכתי אותה לחזור לויקטוריה איסלנד.

באמבוק

New member
מאוד והווו אקווה ../images/Emo42.gif

אקווה זה באמת מקום יפה עם הרבה מאוד דברים. ברמה 27 גיליתי את נפלאותיו ע"י האבונאפחות הכתומות שהביאו לי בזמנו 0.1%. כל כך שמחתי! זה המון! תוך 1000 אבונאפחות, עליתי שלב וחזרתי לקרנינג אהובי. xD ועכשיו אני בעיקר באיזור של סושי כדיי לחקור דברים.. שהיא וטייגר שם וגם בפרי מרקט, שיש משם כניסה ישירה.

מגניב והכל../images/Emo108.gif

אבל נראה לי שהגילד לידרית שלך האקרית לא רק שהיא עומדת על סוס, היא לא נושמת

miss_t

New member
יכול להיות שהוא עשה לה miss

למה ישר להגיע למסקנות?

karyn

New member
אקווה../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif

אני לא אוהבת להתאמן שם אבל סתם יפה שם ^_^ חח גנבת תותים קטנה שכמותך >.O (חח סתם בצחוק P:)

morosh1234

New member
עכשיו שאני רואה את התמונה../images/Emo12.gif

את דומה לי! הכובע, הנשק, הכפפות, הבגדים והנעליים
אנחנו תאומות

roni93

New member
כן המקום ממש יפה

יש שם גן חיות אפשר לראותי יאטי או ברלוג..

G4aRa

New member
..

מייפל סטורי זה משחק דיי משעמם ויש בו חוסר באתגרים. האתגר היחיד במשחק הוא לעלות רמות ולהשיג אייטמים מה שהופך אותו לממש משעמם לאומת משחקי RPG(תפקידים) אחרים כגון KO ו WOW רוב האנשים שמגיעים לרמות הגבוהות משקיעים הרבה מאוד זמן במשחק או שהם פשוט משתמשים בהאקים .בכדי להתקדם במשחק יחסית מהר צריך הרבה מאוד זמן פנוי .אם את רוצה להתקדם תמצא גילד טוב ואנשים לדבר איתם בזמן שאת עולה רמות או אפילו תארגני איזה פארטי עם כמה אנשים זה דיי נחמד ככה אני התקדמתי עד לרמה 100. עד רמה 50 בערך זה ממש לא קשה לעלות פשוט צריך סבלנות וזה לא יקח הרבה זמן אבל אחרי רמה 50 זה הופך להיות קצת קשה אז ברמות שלך את ממש לא צריך להתיאש :) כי תדמייני כמה EXP צרכים אנשים ברמה 90+ וכמה זמן לוקח להם לעלות רמה. לפארטי קווסט של לודי אני ממליץ ללכת ברמה 40+ אחרת כמעט ולא יזמינו אותך PQ לדעתי זה גם ביזבוז של זמן כי כל ההמתנה לא שווה את זה מה שכן הוא מביא פרסים טובים בסוף, שאפשר להרוויח מהם כסף טוב. עד רמה 40 תעלי רמות ב FIRE BOARS שנמצאים בפריון או בחתולים שנמצאים באורביס או שתישארי באקווה שזה מקום קסום כמו שאמרת חח הדבר היחידי שמעצבן באקווה זה הדגים ששוחים לכן צריך להשקיע יותר מאמץ בשביל להרוג אותם. בקשר לקווסטים לדעתי לעשות את כולם זה ביזבוז של זמן כי הם כמעט ולא מביאים רווח אלה רק מבזבזים זמן.. מה שכן שצריך לעשות את הקווסטים שמביאים לך רווח כמו הקווסטים של הסקרולים (רמה 40 אם אני לא טועה ועוד כמה אחרי רמה 50) ולאחר מכן למכור אותם כך גם הקווסט של רמה 42 שיביא לך גלימה שאפשר למכור או לשמור. שיהיה לך בהצלחה

למעלה