הודעה חשובה!!

joniהאדום

New member
הודעה חשובה!! ../images/Emo168.gif

ההופעה שהיתה אמורה להערך במכללת ספיר ובוטלה, תתקיים בסופו של דבר בתאריך ה9.4.03, המחירים אותם מחירים. לגבי המיקום אינני סגור לגבי זה, אברר ואיידע אתכם. בכל אופן, הולכת להיות הופעה מצויינת!!! לבירורים תתקשרו לאגודת הסטודנטים של מכללת ספיר.

Cartman

New member
האם מדובר בהופעה

של שלומי ויובל ביחד שבוטלה בגלל שריפה או משהו?

NISAN1000

New member
לפי מה שאני הבנתי

זה ההופעה שהייתה אמורה להיות עם יובל שלומי ואיגי!!!!

Cartman

New member
אני לא יכול להרשות לעצמי להפסיד את

זה! זה הדבר הכי קרוב לאיחוד שיש! אני מציע שנעבוד על אבנר ומייקל, נגיד שעושים להם מסיבת יומולדת או משהו, ושעושים אותה במכללת ספיר, ואז הם יבואו, וכשהם יראו את שלומי יובל ואיגי ביחד, הם לא יעמדו בפיתוי ויתאחדו!

joniהאדום

New member
כן זו ההופע שבוטלה בגלל שריפה

והיא תאחד את שלומי איגי ויובל, יחד עם חיזוק של נושי ובנג'ו(אם אינני טועה בהגיית שמו..) הופעה רוקרית, במלו הדיסטורשיין , כפי שמשינה ידעו לעשות.. כדאי להגיע!!

Cartman

New member
מישהו יכול לתת לי עוד מידע?

איפה זה המכללת ספיר הזאת? כמה יעלה? האם צריך שיהיה לך כרטיס תלמיד או לא יודע מה, או שזה יהיה פתוח לקהל הרחב? אני חייב לבוא!

NISAN1000

New member
ג'וני......? תספר לנו קצת מידע

מי.? מו?? מה?? ומתי??? תודה..... :)

joniהאדום

New member
../images/Emo168.gifעוד על ההופעה!!..

ראשית, קבלו התנצלותי ג'נגו ולא באנג'ו כפי שרשמתי לעיל (כנראה שהתבלבלתי עם בנג'י מבנזין, והיה כזה...) מס' הבהרות לגבי המופע: המופע פתוח בפני כל מי שרוצה להגיע והמחיר הוא זול במיוחד!! (40ש"ח לאורח, ו20 ש"ח לחברי אגודה) המופע יתקיים באחד הישובים בסביבת שדרות, ככל הנראה במתיב העשרה, שם יש מועדון נחמד מאוד, אך אני לא סגור לגבי זה, ויהיו עוד עדכונים בהמשך.. דרך אגב, לכל אנשי המרכז, שכל מה שקשור לדרום, נראה להם רחוק במיוחד, זה כולה חצי שעה נסיעה מת"א... כפי שנאמר פה ע"י מישהו, זה המופע שמבחינה מוזיקלית, הכי קרוב לאיחוד, למרות חסרונם של הקלידים (והסקסופון הידוע לטובה..) אך בחיזוק מאסיבי של גיטרה סולו (לאוהבי הרוק והגיטארות..) אשמח אם יהיו שם כמה שיותר מעריצי משינה אמיתיים, ושתהיה נוכחות משינאית יוצאת דופן,וכך שהם (חברי משינה לשעבר) ירגישו את העוצמה שיש בחזרתה של משינה!!! אולי אפשר לנצל את המעמד הזה למיני-מפגשון, לפני המפגש שמתוכנן לחברי הפורום (זה בטח יהיה עוד נושא לשיחה בפגישה...) אשמח לראות אתכם שם, ונשתמע בהמשך בעוד מידע.. נ.ב- לגבי מס' הטל', אנסה לברר לכם אותו ולפרסמו מעל גבי פורום זה, אך תבינו שמה שיש לי זה רק ת'מספרים האישיים של חלק מחברי האגודה, ואין זה ראוי לפרסמם.. ולמשרד מעולם לא יצא לי להתקשר, ככה שהוא אינו בנימצא..

mashdool

New member
רק דבר אחד לא הבנתי

איזה שירים הם אמורים לשיר? משינה? סתם שירים אקראיים? למה?

למעלה