חבל ממוש
ב בן אהרון New member 20/4/02 #22 בחייאת ממוש! אל תהיי כזאת. שילה, היא שפית למאכלים סיניים. הייתי אצלה בקורס מזורז, לא מזמן. ההפסד כוווווולו שלך !
בחייאת ממוש! אל תהיי כזאת. שילה, היא שפית למאכלים סיניים. הייתי אצלה בקורס מזורז, לא מזמן. ההפסד כוווווולו שלך !
M mמוש New member 20/4/02 #23 טוב יאלללה..... אחרי התיעצות עם בן זוגי- ובגלל שזה באמת נורא מפתה. א-נ-ח-נ-ו נ-ב-ו-א !!!!!!!! שילה תשלחי לי בבקשה במסרים האישיים את הפרטים המדוייקים. ומה להכין ? (אנחנו גם מבשלים אוכל נוסטלגי ואפשר אוכל לא!!!)
טוב יאלללה..... אחרי התיעצות עם בן זוגי- ובגלל שזה באמת נורא מפתה. א-נ-ח-נ-ו נ-ב-ו-א !!!!!!!! שילה תשלחי לי בבקשה במסרים האישיים את הפרטים המדוייקים. ומה להכין ? (אנחנו גם מבשלים אוכל נוסטלגי ואפשר אוכל לא!!!)
ח חונה לרגע New member 20/4/02 #27 שילה תראי איזה תיזמון ממוזל יש למפגש, תארי לך שהיינו קובעים להיום... נקווה לשמש מאירה ומזג אויר אביבי בשבוע הבא. תפעילי את טכניקות השיכנוע שלך למען יצטרפו עוד חברים. בוקר טוב
שילה תראי איזה תיזמון ממוזל יש למפגש, תארי לך שהיינו קובעים להיום... נקווה לשמש מאירה ומזג אויר אביבי בשבוע הבא. תפעילי את טכניקות השיכנוע שלך למען יצטרפו עוד חברים. בוקר טוב
ח חונה לרגע New member 20/4/02 #29 לא יודעת אם כתבת נכון בן בן המומחה לכתיבה באידיש. מה שכחת שאני יותר מהצד של המקופחים? (חצי גרוזינית)
ב בן אהרון New member 20/4/02 #30 חיינדאלאך = חינחונים, חונתי../images/Emo8.gif צודקת. לפני כמה דקות היה כאן מבול. באיזור השרון. המלקוש?
חיינדאלאך = חינחונים, חונתי../images/Emo8.gif צודקת. לפני כמה דקות היה כאן מבול. באיזור השרון. המלקוש?