הודעה חשובה

הודעה חשובה ../images/Emo13.gif

אז ככה, הבנתי שכולם פה פקה פקה ומדברים באוויר על להפגש ולראות מי מאחורי המסך, אני לאאאאאאאאאאא! קקקק יייי צצצ רררר > כל מי שרוצה לחשוף תצמו, שנארגן ארוע קטן כזה בסבבה שלנו לכל הגולשים פה מוזיקה עניינים ושתיה שירשום.. מקווה שזה יילך כמו שזה הולך טוב בבלוגים .. אגב > רונע ודפי אני אוהבת אתכן

רוני כנסי יא כבשה....

נו בארורררררררר שתרצי מנגלללללללללללללללללללללללללללללל יא כבשה ללללללללללללללללללללללללל רק כבש טכבש בראש שלה ללללללללללללללללללל יא בטטההההההה בקיצור אנשים מי שרציני ורוצה באמת לארגן מפגש אז שיעשה זאת בלי פקה פקה כמו ששירן רשמה

איזה מומו? מאסקימו לימון?

רוני לפני שאת פותחת סכסוך תרגיעי.. עד למומו ואני לא צוחקת איתך. חברות חברות אבל אני מטורפת לו על התחת!!

אז יאללה בואו נארגן

נתחיל לסדר נרשום מי מביא מה, איפה בא לכם.. יאללה רעיונות חופשי.. ואני מקווה שאנשים פה באים במטרה להנות ולא לריב כמו מושפעים :) קיצר תכתבו מתי מתאים לכם, ואיפה בא לכם.. אני כבר אתחיל לארגן :p

מה דעתך על.....

מה דעתך עללללל חוף הים בת"א ככה נשב בזולה ונעשה מנגל על האש ונגנוב לבחורות את הבגד ים שלהם אני אביא מה שצריך P:

את בטוחה../images/Emo3.gif

אני פוחד שאחרי כל אחד יראה ת השני יברחו וישאירו את המקום ריק"קרה פעם"חחחחחחחחחח

לרונע בלבד!!!

אני יביא קפה (מי רוצה 2 סוכר רק שיבקש) אה ועוד דבר אני יביא את...הבובה שלי מכיתה ב שהייתי יושן איתו (באגס באני) אם אתם רוצים לישון שם

חחחחחחחחחחחחח

נראה לכם שאחד כמוני יבוא לאירוע כזה הצחקתם את המקל שלי (ההליכה) שלי

למעלה