הודעה חשובה

pulpula

New member
הודעה חשובה ../images/Emo124.gif

זוכרים שבינואר שנה שעברה נאספו באנרים מכל העולם והם שימשו את המעריצים בכמעט כל השימועים עד היום?? אז מסתבר שהבאנרים האלו עשו את שלהם ואיך לומר.. אהמ.. הם לא קיימים יותר כי מישהו בייץ עליהם ובטעות השמיד אותם.. בקיצור בקשו ממני להעביר לכם את המסר הבא: מי שיכול ורוצה לעשות באנר הנה ההוראות: יתכן שיהיה ניתן לשלוח את הבאנר גם אלי במרקרה שאתם לא יכולים לשלוח לחול. אם מישהו מעוניין לעשות באנר תמיכה ולא מבים את ההוראות באנגלית תאמרו לי ואני אתרגם. This is what you need to send: A banner that is no bigger then 80 cm / 30 inches in diameter You need to cover the enitre banner (back and front) with plastic or plastic foile so it can survive rainy days. Make sure your country's flag or name is displayed somewhere on the front of the banner. If you want you can write down a sentece in your own language if you are not from a english speaking country, for ex. We love/support you! We wanna spread love and hope so try and make the banners with a positive message instead of negativity towards other people involved in this case. We will bring ALL the banners you have made and sent, to the courthouse of Santa Maria! When you are ready to send your contribution please write to [email protected] with the subject "Sending banner" and you will recieve the address to where you will send your banner. בנוסף, אם יש פה מעריצים שאני לא יודעת עליהם שמתכוונים ברצינות לסוע למשפט כדי לתמוך במייקל, תודיעו לי כדי שאני אוכל לעדכן אתכם בפרטים של איפה אפשר ללון (יש מעריצים שמארגנים חדרים קבוצתיים במלונות במחירים מוזלים) וכדומה. אני לא מפרסמת כאן עדיין כי לפי מיטב ידיעתי... אני יודעת על כל האנשים שמתכננים...
דבר אחרון: אם יש פה מעצבים בפוטושופ שמעוניינים לעשות באנרים בפוטושופ ולא על גבי בריסטול, תודיעו לי או תפרסמו את עבודותיכם כאן, אני לא ממש יודעת באיזה גודל מדובר אבל כמה שאפשר. מה שיוצא לכם.. כמו כן מדובר גם בפליירים לחלוקה בהפגנות. רצוי שזה יהיה באנגלית, ותרשמו כאן אם אתם מסכימים שמעריצים אחרים מחול ישתמשו בעבודותיכם בהפגנות שלהם, תוך מתן קרדיט ליוצרים. הנה דוגמא גדולה יותר לתמונה משמאל: http://personal.telefonica.terra.es/web/mjsoldieroflove/banner/01.jpg

למעלה