הודעה חשובה

אליה1

New member
הודעה חשובה ../images/Emo124.gif

מחפשת דרך מבקשת להודיע שהערב היא תגיע לטיש והיא מאוד תשמח לראות אתכם!! היא מוסרת שהיא אוהבת אותכם.
חוץ מזה חג שמח!!!!! אליה

rizzo

New member
תמסרי למחפשת דרך

שהיא בחורה מקסימה ומגניבה! ומאוד נהנתי לרקוד איתה היום!!! אני באופוריה משהו?!

מסרתי!!! ../images/Emo6.gif

מקסימה מילא... אבל מגניבה?! תמסרי את אותה מחמאה אלייך עם תוספות לבביות! את מתוקה, ואשמח לראותך שוב. כבר אמרתי שאני שרוייה בענן קיטשיות בתקופה האחרונה???

אליה1

New member
ריזו...../images/Emo4.gif

את רואה, היא לא נותנת צ'אנס המחפשת הזאת, עוד לא הספקתי לפתוח את הפה והיא כבר פה. אליה מרגישה קצת מיותרת לרגע....

מחופש

New member
תודה תודה

תודה אליה על ההודעה שלך וחבל אם הייתי רואה את ההודעה מקודם הייתי מתאמץ יותר להגיע לטיש אבל חבל לא נבכה על חלב שנשפך סתתתתתתתתם הייתי והיה ממש כייף תודה לריזו, למחפשת דרך, ליעלוש, לאליה, לקלמנטינה, לרחל, לאיילת, לאלוהימית, על הכייף שגרמו לי ביי וחג שמח

שוש, מתי תקלוט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שיש אנשים ששמים לב רק לדברים החשובים? <מיכלי מכלילה את שוש בהם>

rizzo

New member
חבר'ה בתור אנשים שהלכו לישון אחריי

אתם קמים נורא מוקדם!!! שושניקו, המון תודות גם לך ולמחופש. אוף, אני מרגישה קיטשית. אז אסיים עם הכתיבה הזו עכשיו.

אליה1

New member
אני דווקא...

נהניתי מכמה בנים שהגיעו אתמול לטיש. אולי כי גם אני שמה לב לדברים החשובים...

מה, יש פה סטרייטיות בפורום?../images/Emo2.gif

<איפה, איפה יורת דעה שתאמר לי "מיכלי, את דוסית בטירוף...">
מילון מונחים לדוס המתחיל: דוסית=כוסית

rizzo

New member
אליה, אני חייבת לציין

שאת אכן שמה לב לדברים החשובים, ואני יכולה לומר שהפעם העובדה שאני תפוסה באה לטובתי- כי אם הייתי פנויה הייתי מתבלבלת מהמבחר המשובח! מזל שאני לא צריכה להכניס את עצמי לכאלה דילמות. ישר כח כולם. ומיכל, אני אומר במקומה- את דוסית בטירוף. הייתי עושה לך טובה

אליה1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ריזו, את גדולה!!!!! עד כמה שידוע לי הדוסית סטרייטית...

R a c h e

New member
אוהו...ותודה ל-JUSTY שהאיר את עיני

ונראה שגם אישיות בכירה בפורום הזה הבחינה בנעשה.....
רחל

באמת?! ../images/Emo9.gif |עושה את עצמי מפגרת|

אם את בקטע של טובות: את מוכנה להשלים לי מניין? <מיכלי גם מקפידה במאד מאד על אהבת ישראל>

rizzo

New member
יש לי הרגשה

שאני לא היחידה שהיתה מוכנה להשלים לך מניין...

rizzo

New member
רק אל תביני אותי לא נכון-

העניין שלי בבנות הוא אפלטוני בלבד. (בסוף עוד תברחי ממני במפגש הבא- אז רק לשם הבהרה!!)

למעלה