הודעה חשובה

הודעה חשובה../images/Emo124.gif

נישום יקר.. הדבר היחיד שמס הכנסה לא חל עליו בעבר היה.. הזין שלך וזאת משום ש..: במשך 40% מהזמן הוא מוגדר כחסר עבודה , ולמרבה הצער עוד תלויים בו שתי ניתמכים. במשך 30% מהזמן הוא מבצע עבודה הפרשית , ואין להטיל מס על עבודה מושתנת. במשך 20% מהזמן הוא קשה מדי לטיפול. ורק במשך 10% מהזמן הוא עובד אבל בחושך , ומס הכנסה מחפש את ההון השחור. לכן , החל מתחילת שנת מס זו, יחול שיעור המס על פי הגודל. עיין בטבלה , ודע מהו דירוג המס עליך לשלם: 25-30 ס"מ - תשלם מס מותרות 20-25 ס"מ - תשלם מס מקסימלי 15-20 ס"מ תשלם מס רגיל 10-15 ס"מ תשלם מס שולי , כראוי לאזורי פיתוח מתחת ל-10 ס"מ הינך זכאי להשמת הכנסה , אך לא תוכל לקבל החזרי מס. מעל 30 ס"מ עלייך למלא טופס הצהרת הון. אם לצורך הפרשות המס , הינך זקוק לעידוד אישי , אתה רשאי לקבל אותו באופן ידני מפקידות האגף. מעתה אל תאמר " על הזין שלי " זכור כי אנו בסביבה. בתודה פקיד השומה . מתפאר לי ב-

סער .. פנטום ..

לעיונכם .. אני חושב שאתם זקוקים לזה . באמת כדאי שתדעו היכן אתם עומדים מתפאר לי ב-
חדשה

אישונת...

רק אתמול הבאתי מהסוכנות כבר לשטוף ..?? בעצם רוצה לעזור לי ..?? נשפריץ מים אחד על השני .. מתפאר לי ב-
חדשה

sahr12

New member
סאחי אנחנו פה,פה........

שורטים לך תמכונית.....חחחחחחח

yafit75

New member
אה,,, זו המכונית הפשוטה שלו..

מה,,, לא ראית את המכונית החדשה?

yafit75

New member
שישבור,,, תעזוב אותו,, למה אתה

מפריע,,,תן לו לשבור <שבור סער שבור,,, > כולה שמשה, מותק, אחרי שתראה את הרכב החדש שלו,,, תצטרך לעזור לסער לשבור את כל הרכב... פנטום!

יש גם יש ...

סער ... מה יש לך הפיאט 127 של השכנה שלי ..?? שלי זאת ה- 206 הכסופה ... דחילאק לגעת באוטו... תיזהר מתפאר לי ב-
חדשה

למעלה