הודעה חשובה H-)

Miss Mor

New member
הודעה חשובה H-)

שמעתי ש... ביום ראשון הקרוב בשעות 18:00 - 20:00 בכניסה לקניון עזריאלי יערכו צילומים לכתבה שתשודר ביומן השבוע ביום ההפגנה. כולם מוזמנים! בקשה מיוחדת של מארגני האירוע! איך שניראה בטלויזיה, כך ניראת האופנוענות בישראל לתשומת לבכם!!! רצוי להגיע עם חולצות אנטי רפורמה וכובעים

vmax*

New member
נחכה וניראה.......

אם בכלל ישדרו את זה... בפעם שעברה זכינו לחשיפה של לא יותר מ 30 שניות ואותם הגדישו לחבר הכנסת ששכחתי כבר את שמו ..כתעלול פולילטי לא יותר אבל מחזיק לנו את הבמיות ..אולי כן ילך

שמע ידידי...

אני לא יודע כמה כבודו מעורה בעניינים...אבל.... המאבק הזה זכה להד תקשורתי חסר תקדים מביחנתנו האופנוענים הישראלים... הוא כבר סוקר בכתבות מרשימות בשני העיתונים המרכזיים ועוד יזכה לחשיפה גדולה יותר...אם נעשה כולנו את המאמץ הדרוש. כוחנו במספרנו וככל שיגיעו יותר אנשים גם להפגנה וגם למחאות השבועיות בימי שישי בעזריאלי (ויצא הדופן המיוחד: יום הראשון הזה...) כך הכל יראה רציני יותר, יתן כח למשא ומתן למתדיינים ויהווה כח שכנוע והשפעה גדול יותר... אבל חשוב לא פחות לומר לכל אותם החברה עם החסכים...שישארו בבית ולא יבואו... ווילי אחד...סטופי אחד מצולם...והכל הלך...ואת זה יחפשו העיתונאים. וכל כך קל להתפתות.... בכל מקרה...מצפים שיגיעו מאות אופנועים להפגנה הגדולה... ואני מקווה שנעבור את האלף !!! זו הולכת להיות נסיעה איטית מאד וארוכה (העלייה לירושלים) שתותאם גם לבעלי קטנועים שמעל 50 סמ``ק ... העבירו את הידיעה ועשו מזה רעש גדול... שוב...כוחנו במספרנו...ואז ידידי, האמן לי שתגיע גם חשיפה !!! תנו בגזיות... :) השדון... מגיע לבקר גם בפורום הזה... :)

vmax*

New member
מעורה עד מאוד...הייתי בסרט הזה

אמנם לא כל כך השנה ,השנה אני עוקב קצת מהצדתאחרי שנשרפתי בשנים האחרונות ואפשר לומר שגם קצת נואשתי במאבק האין סופי בתחנות הרוח הממשלתיות. בקצרה רק לסבר את האוזן(או המקלדת)הייתי מככב שנתיים כיו``ר מועדון האופנועים בירושליים,לאותה הפגנה שארגנו בזמנו בתל אביב (אם אתה זוכר) ארגנתי כ 150 רוכבים גדולים וקטנים ,עצמאים,ובעלי תפקידים חשובים כולם כאחד ואפילו קורבט היתה בראש השיירה(מה לא עושים כדי למשוך תשומת לב) אך כמה מר גורלנו שהגענו לתל אביב לגלות הפנינג ושירה בציבור במקום הפגנה וכולם התפזרו לאיתם אחרי חצי שעה.יצאתי משם עצוב ופגוע שסכין נעוצה בליבי תמיד מבטיחים אך הפעם אני עצמי רק יבוא להפגין ואז נראה כמה כח יש לנו??!!

Miss Mor

New member
קיבלתי

אך לצערי אני לא יכולה להגיע יום עמוס, הרבה עבודה :-(

Enni

New member
....

אפ יורשה לי להפריע... אם זה תלוי בי, אנחנו שם. אבל.. מכיוון והעניין אינו תלוי בי...

למעלה