הודעה חשובה רבותיי !!!

הודעה חשובה רבותיי !!!

אני מגן על כל כלב ועל כל חתול ! אם ידוע לכם על מישהו שמתעמר ומתעלל בהם, הודיעו לי ואני סוגר איתו חשבון תוך חצי שעה עד שעה ! טיפול יחודי למתעללים ! לא שוכחים אותי לעולם ! אביתר האימתני מירושלים !

מי אמר שזה הפתרון ?

אני מגיע עם צוות של 2 חברים ואוסף את המתעלל בשק יוטא אל בגאז' הרכב או כבול ומשם ישירות לתחנת המשטרה. העבירה הקשה ביותר הינה פגיעה בבעלי-חיים ועל זה אני לא שותק. אני מיישם את החוק במאת האחוזים. גם אם הפגיעה באילת ואני בירושלים, אני מגיע לטפל. היות והמשטרה לא ממש מטפלת בבעיה מכל מיני סיבות, אני מביא את האובייקט המתעלל בעל-כורחו אל תחנת המשטרה ומגיש נגדו תלונה על התעללות. אין לאובייקט המתעלל כל ברירה והוא חייב לבוא איתי או לבוא איתי !

אסור להתעלל באף נפש חיה ! לא בבני

אדם ולא בבעלי-חיים. כאשר מישהו מתעלל בבעלי-חיים, אני הופך להיות החוק ואני דואג שהמתעלל לא ישכח אותי לעולם. אני תורם אלפי שקלים כל חודש לבעלי חיים ומסייע להם כמיטב יכולתי. אנחנו חבורה של 3 גברים חזקים ומורעלים שדואגים לרווחתם של כל בעלי החיים. אין לנו אלוהים במקרה של התעמרות או התעללות ואני מסייע גם לנשים מוכות במקרי חירום. אנחנו מרחיקים את המרביץ מהבית ותאמין לי: הוא לא יחזור לבית אף פעם. המטרה הינה הגנה על חלשים וחיות והכל בהתנדבות מלאה וללא כל תמורה. ההגנה שלנו מבוצעת מכל הלב !

be_roo

New member
אתם חבורה של 3 גברים

שעוברים על החוק בצורה אלימה, מחליטים שמותר לכם לשמש כשוטרים, תובעים ושופטים, ואינכם טובים יותר מאותו אדם שתקפתם.

את טועה בענק ! אנחנו מסייעים גם

לקשישים שמתעמרים בהם ובמיוחד לנשים מוכות. אני מוכן לבוא לעזרת אשה מוכה 24 שעות ביממה בכל מקום בארץ !!! אנחנו משמשים פתרון לוואקום בו המשטרה אינה עושה דבר למען החלשים בחברה האכזרית שלנו. איך את בכלל יכולה להגיד דברים כאלה חסרי בסיס ? אפילו לקריאה לציפור פצועה אני יוצא ומיד !!! אילו היית מכירה אותי היית מבינה עד כמה הינך טועה וחבל !! שלך, אביתר.

be_roo

New member
חסרת יסוד? בעצמך הודית כי אתם

"חוטפים" אנשים באלימות. כמדומני המילים "שק" ו"תא מטען" הוזכרו.

אני רוצה לומר לך משהו

אין לי משהו להגיד על התעללות, להיפך!!! יש לי משהו משמח להגיד לך!!! יש אצלנו בדירה אישה שמאכילה כל הזמן את החתולים והיא דואגת להם מאוד!!! היא גם כל כך נחמדה! פעם שיצאנו לטיול עם הכלבה אז היא תקפה חתול והאישה ביקשה מאיתנו יפה להתרחק ולהיזהר בפעם הבאה. תגובות!!! אתם מוזמנים לחזור אלי!!!

למעלה