הודעה חשובה מגפן !!!!!!!!!!!!!!!!!!

הודעה חשובה מגפן !!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא התקשרה אלי הבוקר ואוסטרליה...... מספרת שהגיע למלבורן...והכל כל כך יפה כאן... מצאה גנים לילדים..לאט לאט הם יכנסו לעניינים שהיא מאודדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מתגעגעת לפורום ולאנשים כאן (לפחות לאלה שהיא מכירה
) כרגע היא לא מחוברת עדיין לאינטרנט אך במתי שהיא תסתדר עם הנהיגה...בצד ימין (התחילה ללמוד)...היא תנסה להגיע לקפה הראשון עם האינטרנט ותכנס! מוסרת לכולם חג שמח הרבה אהבה ושתשמרו על הפורום ! כל זה כמובן מגפןןןןןןןןןןןןןןןןןן וממני....כעת, מה זה כל הויכוחים הטיפשיים האלה? הכניסו עוד מנהלת יפה...ברוכה הבאה ובהצלחה....צריך לתת לכולם צ´אנס ות´אמת???????? אני חברת הפורום הזה כבר מעל שנה.....מהותיקות...והוא הדרדר בצורה מדהימה...... הגיע הזמן להחיות אותוווווו להחזיר אותו למוטב...ואם הנהלה נוספת או חדשה יסייעו לעניין....אדרבה! אז קדימה חבר´ה לפרגןןןןןן ולתת צ´אנס כי זה מגיע לכולם...ולכם שם למטה ...רציתי רק להזכיר שלכל אחד מותר לומר את דעתו....תנו לו להביע את דעתו....הוא לא קילל ולא ניבל את פיו....שיבושם לו...ואני דווקא חושבת שהוא צדק בחלק מהדברים. אז קדימה בואו נצא לדרך חדשה עם פורום קצת יותר מוצלח ממה שהיה עד כה משהו מהעבררררר שפשוט לא היה יום שכולם היו מפספסים להיות כאן. בהצלחה שלכם וחג שמח מקסימושששששששששש

judyr

New member
מקסימושש

ישנם דברים שלא השתנו פה... וכנראה שלא ישתנו גם בעתיד... וחבל.

תותי-בת

New member
מקסימוש קודם כל - תמסרי לגפן ד"ש והתאקלמות קלה! דבר שני - אני בפורום הזה מאז שהוא קיים, ומה שהכי חשוב שלא תשכחי זה שארנבים נשארים ארנבים!!! שלישי ואחרון - חג סוכיות שמייח גם לך מותק. תותי-בת האחת והיחידה!

חג שמח גם לך יקירתי!!!!!1

ונכון...את באמת מאלה שתמיד היית כאן בטוב וברע וזה מה שיפה!!!!!!! אוהבת מאוד מקסימוששששששש

תותי-בת

New member
אמרתי לך... ארנבים נשארים ארנבים ועולם אל תשכחי זאת, אוהבת אותך עוד יותר, האחת והיחידה.

pachanga

New member
תמסרי לה את אהבתי גם ../images/Emo24.gif

ואגב מקסימה למה יש לי הרושם שלא באת לכנס מנהלים ביום חמישי הקודם? חבל.... לא 30 פלוס לא 20 פלוס... באו...

יהההההההההה

באמת לא הייתי!!!!!1 אם הייתי יודעת שאת שם הייתי באה......האמת, יצאנו כל הפורום שלי חזרנו אתמול לסוף שבוע באכזיב....היינו 20 איש והיה ענק ומדליק.. אבל באמת חבל שלא באתי...נו מילא שנה הבאה

כרמלה2

New member
מקסימה תמסרי דרישת שלום חמה לגפן

גם ממני. רק היום בבוקר חשבתי עליה. אם היא כבר הסתדרה מצאה דירה וגן לילדים.

nirnir1

New member
דש לגפן ומועדים לשימחה לכולם../images/Emo141.gif

ואיך תמיד הפורום שלנו סוער ורוגש !

Yaniv-DC

New member
נו, כבר הרבה זמן

היה פה שקט או סתם דיונים ענייניים, וכמה אפשר לדבר על החיים שלנו בחו"ל? הנה יש סיבה למסיבה, אז מתפרעים

Guy K

New member
תנוחי כבר

(תמיד ההודעות שלך נשמעות כמו מישהי שמדברת עם הידיים
) ד"ש בחזרה לגפן !!!!! ותגידי לה שתסע מה - זה בזהירות, אלה משוגעים (האוסטרלים - הערת המתרגם) אבל יש להם גוף טוב ד"א, ברוכה הבאה לילה, בהצלחה! גיא (מרמלד לשעבר)

תגיד לי...

יש לך מצלמת רנטגן במחשב?????? איך אתה יודע שאני מדברת עם הידיים?????????????? התחלתי לנסות גם אם רגליים....אבל התחת כבר כואב וכחול מהנפילות. גיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ככה געגעתי אליך...מכאן עד עוד.............................................רבע שעה
אופו נעלמת???. אחחחחחחחחחח היא יודעת להזהר בנסיעה...כבר התחילה לעבוד על זה לאט לאט...אך עדיין לא עצמאית בתחום
(צריכה תיק במס הכנסה). יאללה גיא לך תחזיר את כולם...יניב, פנטום, טוקיו, בן....דני, מוייש..כולם נעלמו?????? כמעט! חלק צצים פה ושם....הגיע הזמן להעיר את הפורום מחדש! מסכים איתי???. מוואההההההה עליק
(תדביק איפה שבא לך
) אוהבתתתתתת וחג שמח מקסימוששששששששששש

למעלה