הודעה חשובה מאוד!!!

Ga-Ga

New member
הודעה חשובה מאוד!!!

שלום לכולם אני וחבר פתחנו אתר למשחקי תפקידים לבנתיים לא ממש התחלנו אני יודע שממש מוקדם לדבר אבל מי משעוניין לעזור לנו באתר שיפנה לאייסיקיו שלי במספר: 128330610 אנחנו זקוקים לכתבים כישרוניים,כאלה שיכולים לעזור להביא חומר לאתר,כאלה שמבינים בHTML,כאלה עם קשרים,ואם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור באחד מהדברים האלה או במשהו אחר פשוט פנו אליי ואנחנו נשוחח על זה. שלכם GA-GA נ.ב ראיתי שיש פה הרבה שמבינים במשחקי תפקידים והאתר עצמו מבוסס רק על DND אז מי שחושב שיכול לתרום מזמנו בכייף רק שלחו לי הודעה ונדבר.

Ga-Ga

New member
לדן המסוכן

ערב טוב. אני מתכוון בכללי לכל הDND עכשיו על התמורה שלך לאתר נוכל לדבר באייסיקיו שלי,כי סלח לי על הבורות אין לי מושג איך משתמשים בשולח הודעות הזה של תפוז או איך שלא קוראים לו האייסיקיו שלי הוא:128330610 GA-GA

אודין

New member
אני יכולה לעזור...

אני מבינה ב-HTML וג´אווה סקריפט, וגם אם אין לי הרבה ניסיון או יידע תמיד אהבתי להמציא עולמות (תוכל לעשות מאגר באתר שלך, ולהכניס את העולמות מהפורום) וליצור Free Forms בפורומים שונים (או בשמם העממי: סיפורים בהמשכים). פנה אלי לאייסיקיו מספר 138310563 או למערכת המסרים של תפוז (יותר נוח): לוחצים על השם משתמש של מי שאליו שולחים, ובחלון שנפתח יש בצד ימין מעטפה וכתוב "שלח מסר". השליחה היא כמעט בדיוק כמו שליחת הודעה.
אודין

למעלה