הודעה חשובה מאוד.....

AMIR HOREV

New member
הודעה חשובה מאוד.....

אולי חלק ממכם לא שמו לב, אבל הפורום הזה נהיה בלאגן אחד גדול... שרון כבר עדכנה אותנו והסבירה לנו שכל יום נפתח שרשור אחד... ופתאום נהיה פה יותר בלגן ממה שהיה קודם, וזה חבל כי היה לנו פורום איפריה ואנחנו הורסים אותו... אני מקווה שממחר יהיה סדר בפורום, ההודעה הזאת מתכוונת במיוחד אלייך ניר אתה פותח הודעות בלי סוף וזה מבלגן פה הכל, אני יודע שאתה חדש ושמע אני מבין אותך אחי, אבל תשדל לשרשר את כל ההודעות שלך להודעה אחת של הבוקר... מקווה שכולכם תקראו ותפנימו את זה, כי שוב פעם זה באמת חבל...

AndreaCorr ©

New member
הוצאת לי את המילים מהפה.

אין לי יותר מה להגיד חוץ מזה שאני תומכת במאת האחוזים

mprb

New member
רגע!

אני לא חושבת שזה קשור לשירשור של הבוקר. אולי מה שאפשר זה לשרשר את זה להודעה אחת בנושא אבל לא ל
כי זה ממש לא אוף!

shelly egan

New member
סילחו לי שאני מתערבת,

אבל הייתי רוצה לדעת למה יש כל כך התנגדות מצידכם לפתוח כמה שירשורים ביום? זה אמור להיות פורום, אמורים לשלוח אליו הודעות, ולפתוח כמה שירשורים ביום, כשכל שירשור עוסק בנושא אחר שקשור ל-The Corrs, אם תדברו בשירשור אחד ליום על הרבה נושאים יחד, אז יווצר בלאגן גדול. חוץ מזה, ממה שאני שמה לב, רוב ההודעות החדשות שניר שולח הן כן קשורות ל-The Corrs, וממה שאני הבנתי, השירשור של הבוקר זה שירשור אוף, אז...

mprb

New member
בדיוק!

גם אני אומרת את זה! אתם עושים הר מגרגר חול....

AndreaCorr ©

New member
שלי..

קודם כל אני מקווה שאת וכולכם יודעים שלעולם לא אגיד משהו חסר בסיס. אם ניר, או כל אחד אחר, פתח הודעה... אני לא מבינה מה הבעיה לשרשר את ההודעה שנפתחה אחרי שלוש דקות, לאותה הודעה, במיוחד אם הן קשורות אחת לשנייה. למה אני צריכה לשמוע מחבר פורום זה או אחר שהם ממעטים להכנס לפורום כי "יש להם בלאגן בעיניים"? אני לא אומרת שצריך לשרשר כל הודעה לשרשור הבוקר, אבל יש כמה הודעות שמקומן הוא בהחלט שם. מלבד זאת, בזמן האחרון את לא היית כאן הרבה (לצערנו, כמובן
) ולא ממש ראית מה הלך. ערב טוב..מקווה שלא הייתי בוטה מדי. ודרך אגב ניר, אני מקווה שאתה מבין שההודעה לא מופנית ספציפית אלייך.

shelly egan

New member
שרון,

קודם כל, העובדה שלא כתבתי בפורום לא אומרת שלא קראתי מה שהלך פה, אז אני דיי יודעת מה קורה כאן... ואני דיברתי על פתיחת הודעות שהן לא קשורות אחת לשניה (-חוץ מהעובדה שהן קשורות ל-The Corrs). פותחים הודעות חדשות כדי לפתוח שירשורים חדשים שדנים על The Corrs מכל מיני בחינות. אי אפשר לדון על כמה נושאים בשירשור אחד! שוב: זה נקרא בלאגן... ובקשר לשירשור הבוקר: סבבה! זה נראה לי אחלה רעיון ואחלה פיתרון לדבר על נושאים שלא קשורים ל-The Corrs... בכל מקרה, אני לא רוצה להתערב יותר מזה, ואני מקווה שתגיעו להחלטה בלי לעשות מזה עיניין גדול.

לדעתי צריך כל

שלוש ימים לעשות שירשור אוף, שבו נרשום "בוקר טוב" וכל הדברים שלא קשורים ללהקה. הסיבה לבלאגן היא שיש יותר מידי שירשורי "בוקר טוב", ויש ימים שזה השירשור היחידי שנפתח.

יש לי גם משהו להוסיף

קודם כל, אני מבין את כל הבלאגן כאן. הבעיה היא שאני מרגיש שלאחרונה, אתם שולחים את ההודעות שלי די אוטומטית לשירשור הבוקר, גם כהן כן קשורות ל-Corrs. אני רוצה שתבינו שבלי שום קשר לזה שאני חדש, אני לא דביל ואני כן עושה סלקציה בין הודעות שקשורות להודעות אחרות, הודעות שהולכות לשירשור הבוקר והודעות חדשות. לפעמים אני באמת משחיל דברים לא במקום (אני מודה), לפעמים אתם לא בדיוק מבינים למה אני חותר (גם זה מובן וצפוי) אבל לפעמים אני פשוט לא מבין איפה הבעיה. אם עולים לי 3 רעיונות שונים בראש, אז איפה הבעיה שאני אשלח 3 הודעות נפרדות? אבל, אם נראה לכם שה"סלקציה" שלי צריכה להיות יותר קפדנית, תגידו לי ואני אנסה לשדרג את עצמי לזה. אחרי הכל, גם לי חשוב שכולנו נהנה פה ואתם יודעים שאני אוהב אתכם מאוד (
) אז אני אנסה להתאים את עצמי לפורום.

AndreaCorr ©

New member
ניר

אני לא משרשרת כל הודעה שלך לשרשור הבוקר, אבל יש הודעות ששייכות לשם. בכל אופן, העיקר שכולנו הגענו למסקנות הנכונות.... הדיון מסתיים כאן. יום נעים

../images/Emo15.gifאהמ...

משום מה אני מסכימה עם שרון בקטע של הבלאגן כי לא משרשרים...
אהמ... רמז מאוווד עבה...
אבל הרעיון של שרשור בוקר טוב שלשם משרשים את כל מה שלא קשור ללהקה נשמע רעיון מעולה !!!

מיכל just

New member
אם יורשה לי להביע את דעתי....

טוב, אני יודעת שלא הייתי דיי הרבה זמן, (אבל זה בגלל העומס בבי"ס...
) בכל מקרה, נכון, היו ימים שנפתחו יותר מידי שירשורים, ולא בגלל הכמות, אלה בגלל שפתחו הגבה להודעה בהודעה חדשה. אבל, אני חושבת שטוב שכמות ההודעות שנפתחות גדלה! שמעו, אנשים, עד כמה שאני אוהבת אתכם, היה כאן י-ב-ש! היו שבועות שההודעה היחידה שנפתחה היתה ההודעת 'בוקר טוב'! אז נכון, לא על כל שטות צריך לפתוח הודעה, אבל אני לא מבינה למה המצב העכשווי, גורם ל'בלאגן בעיניים'... ושלי, אל תעלבי, אבל הקנה מידה שלך מפורום ווסטלייף, שכל 2 שניות מישהי פותחת הודעה כדי לשאול מי כאן, או לספר שהיום היא ראתה אחד מזה חתיך בקניון- הוא לא קנה מידה!

shelly egan

New member
צודקת...

אבל את חושבת שזה תלוי בי שהרבה בנות שולחות הודעות שלא קשורות? מה לעשות, ככל שעובר הזמן, הקשרים מתהדקים בין הבנות, והפורום נהפך למין צ'אט כזה... תאמיני לי, מתרגלים. בהתחלה גם לי זה הפריע, עכשיו כבר לא.

shelly egan

New member
חוץ מזה,

לא דיברתי על פורום ווסט, דיברתי על הפורום הזה, אנשים בקושי שולחים פה הודעות שלא קשורות לקורס! הבעתי את דעתי בעיניין שאני לא מבינה מה הבעיה שהם יפתחו הודעות חדשות שכן יהיו קשורות לקורס

למעלה