הודעה חשובה מאוד מאוד!!!

פרפר15

New member
הודעה חשובה מאוד מאוד!!!

אני מראש העיין גם ופשוט הייתי אמורה ללכת למסיבה בת"א אבל לא יצא אז עכשיו אני חייבת דחוף!!!!!!!!!!! למצוא מסיבה בת"א עם הסעה הלוך וחזור מנווה אפק אז אם מישהו מכם מכיר או יודע אז בבקשה בבקשה תודיעו לי!!!!!!!!!!!!!!! תודה......................................................

yavin

New member
ממממממ

בשנה האחרונה אני לא כ"כ בעניניים אך בקשר למסיבות שיש יחצ"נים מראש העין שאני יודע זה אלו : הראשונה : א-נ-ש-י-ם י-פ-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפקות ומועדון הקומילניוםNX (אחד המועדונים הכיייייייייייי יפים שיש) מציגים נשף ס-י-ל-ב-ס-ט-ר מפואר ואיכותי!!!1 the big kiss :-* celebration ***************DJ OFER NISIM*************** ב-פ-צ-צ-ו-ת DJ RONEN LA-V DJ DORON D & ROEI HASSON ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ במהלך הערב תתקיים תחרות הנשיקה הארוכה ביותר (יאמי) ובין הוזכים תוגרל חופשה זוגית באאאאייייילללללללללתתתתתתתת שווה נכון????????????? נכון! :) לפרטים וכרטיסים ---------> לי 064295944 מאי 064295943 אורטל 058580169 ~~~הספירה לאחור מתחילה~~~ השניה : סילבסטר 2004 מביא לכם את המסיבה הכי גדולה שתהיה האנגר 11 עם הדיג'יים הכי טובים שיש עידן גוטמן,ארתור גורדון,רונן לביא,אלון הלפרין וויק!!! כולל פרוטכניקה אדירה מופעי דראג ענקיים שבחיים לא ראיתם מסכי ענק!!! והמופע הכי הכי SYMPHONY OF LOVE ששילבה לראשונה מוסיקה קלאסית עם מוסיקת האוס היצירה בוצעה ע"י תזמורת קלאסית ודי ג'י ויק! ותבוצע ע"י 50 נגנים כרטיס כניסה:80 ממחר תוכלו להשיג את הכרטיסים אצל היחצנים שמפוזרים בכל שיכבה! לקניית כרטיסים לפנות לשניר חדד(י"א) אלון בן שיטרית(י"ב)

למעלה