הודעה חשובה לקהל הצופים!!

slayer510

New member
הודעה חשובה לקהל הצופים!!

הכותבים של סמולוויל בשביתה! זה הופיע בכל החדשות שהאיגוד שמייצג את כותבי הטלוויזיה וכותבים אחרים, פתח בשביתה רשמית. זה אומר שמאתמול בלילה, כותבים לא יכתבו יותר עד שעניינים מסויימים ייפתרו(למידע נוסף על השביתה, בקרו ב: Variety.com). סמולוויל לא תושפע מיידית ע"י השביתה, לפחות לצופי הטלוויזיה. יש כבר פרקים שנכתבים ומצולמים. בנוסף, יש כמה תסריטים שעדיין ממתינים, ועד כמה שידוע לנו, הם בכל זאת יצולמו. שמענו שהם הצליחו לצלם עד פרק 15 או 16, ושהאחרון יסתיים במתח "לכל מקרה". אם דברים לא ייפתרו בזמן ההולם, צפויה לנו עונה קצרה מהרגיל. התכנון לפרקים במוקדמות 2008 יושפע גם הוא. שביתה זו משפיעה גם על התכניות בכל רשתות הטלוויזיה האחרות בארה"ב כגון: גיבורים, אבודים, 24, חוק וסדר... - כל הכותבים של כל התכניות שובתים. במידה ויהיה בידינו מידע נוסף, ניידע אתכם על כך. המידע נלקח מ: http://www.kryptonsite.com

handlessman

New member
אאההההה זין !!!

אתה רוצה להגיד שעוד לא סיימו לצלם את הסידרה אפילו, ואפילו לא לכתוב את כולה?!? אין מצב...! לא צריכים לשדר סידרה לפני שהיא כולה כתובה, מצולמת, ערוכה ומוכנה לשידור! איזה צורה יש לזה??!

slayer510

New member
בטח שהם לא סיימו, מה חשבת?!

מה חשבת שהם יצלמו את הסדרה בתוך שבועיים לדוגמא וזהו?! זה לא הולך ככה!! צריך לכתוב, לצלם, לערוך... אלו משימות שיכולות לקחת שבועות שלמים ואלו משימות לא כל כך קלות. צריך לעצור, ולחשוב לרגע: "איך אני עושה?", "מה אני עושה...?" כדי שהפרק יצא טוב. זה דבר שלא בא בקלות.

slayer510

New member
תיקון

לכתוב, לצלם ולערוך כל פרק(לא את כל הסדרה) יכול לקחת שבועות שלמים, זה לא שהם עושים הכל ביום אחד וזהו!

handlessman

New member
נכון מאוד...

אני יודע שהם לא עושים הכל "ביום אחד", וגם אף אחד לא מצפה מהם לעשות את זה. ולכן, שיעשו את כל הפרקים מראש ושישקיעו בכל אחד, מצידי שייקח שנה - אבל שכשיתחילו לשדר אז כל הפרקים כבר יהיו מוכנים וכל מה שיהיה צריך לעשות זה Play. לדעתי ככה עושים בהרבה סדרות, ואין לי ספק אם בכל סידרה - כשהסידרה באה זה בעסקת חבילה. כי אחרת, כמו שכבר אמרתי, אין לזה צורה. אתם משדרים סדרה? סבבה, סיימו הכל ואז שדרו, למקרה שיקרו דברים כגון אלה.

Superboi

New member
שמעתי על השביתה../images/Emo59.gif

אבל שכחתי לגמרי שגם סמולוויל עוד מצולמת

handlessman

New member
חחח דוגרי, הם באמת צריכים למצוא עבודה חלופית

אמא שלי מורה והיא מחפשת כרגע מקצוע חלופי זמני...

orlosh4

New member
../images/Emo4.gif

מה נסגר כולם מתחילים לפתוח בשביתה?!לאיזה מצב הגענוו בעעעעעעע

LeRanch

New member
האמת היא שהספיקו רק עד פרק 8

ככה שעוד שבועיים כבר פגרה
המידע נלקח מפה

LeRanch

New member
הספיקו *לצלם* רק עד פרק 8

זה שהספיקו לכתוב עד פרק 15, לא אומר שיצלמו עד פרק 15 (הרבה סדרות שעדיין יש להן תסריטים מוכנים הפסיקו ת'צילומים כאות הזדהות עם השובתים).

slayer510

New member
התבלבלת

וגם סתם הטעית את כולם: רשום באתר הזה שצילמו 8 פרקים ולא עד פרק 8 ותראה את תאריך העידכון האחרון של האתר - 6.11.07, זה אומר שהם צילמו עד פרק 15(תעשה את החישוב שלך). :series: network: season: ordered: shot smallville CW, The 7 22 at least 8 בעברית: תכנית: רשת: עונה: הוזמנו: צולמו: סמולוויל CW שביעית 22 פרקים 8 פרקים לפחות תאריך עדכון אחרון: 6 לנובמבר 2007 תלמד אנגלית!!!

slayer510

New member
../images/Emo46.gifאוףףף, מה לא מובן???????????

הם לא צילמו 15 פרקים, הם צילמו 8 פרקים נוספים כולל הפרק ה-7(Wrath) שייצא ביום חמישי הזה. שים לב לתאריך העדכון של האתר!!!!!!!!!!! האם עכשיו זה מובן או שלא?????????????

orlosh4

New member
טוב מה העצבים?../images/Emo4.gif

אתה לא צריך להגיב ככה סה"כ לא הבין!!!!

למעלה