הודעה חשובה לסחטיקה אני חולה עליך
י יאללה סחטיקה New member 22/7/02 #2 תותי... מה.. אני ... קופת... חולים..?? תהיי בריאה חמודה ... גם אני חולה עלייך .
י יאללה סחטיקה New member 22/7/02 #6 תותי... אני נשוי .. ואחרי שכל היום אני מלקק את ה... המכונית החדשה ... את בטוחה שאת רוצה ?? מתפאר לי ב- חדשה
תותי... אני נשוי .. ואחרי שכל היום אני מלקק את ה... המכונית החדשה ... את בטוחה שאת רוצה ?? מתפאר לי ב- חדשה
L liz_liz New member 22/7/02 #9 ואני גם רוצה את .... הדלי ...... והצינור ......... לשפוך על ............... אממממממממממממ........... על ההוא ......
ואני גם רוצה את .... הדלי ...... והצינור ......... לשפוך על ............... אממממממממממממ........... על ההוא ......
Y yafit75 New member 22/7/02 #8 אחי,,, כולם פה נשואים,, לא? וביוחד שאחרי שגמרת ללקק את ה- הרכב שלך,,, תתפנה לנשואות אחרות....
T tot15 New member 22/7/02 #11 ליז אני מבקשת עד למכונית מלא את אלכסנדר אבל את המכונית לא מסכימה בשום פנים ואופן
L liz_liz New member 22/7/02 #12 דרך אגב ..... איפה דמדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ? דמדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דמדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם השמיע קול ...
דרך אגב ..... איפה דמדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ? דמדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דמדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם השמיע קול ...