הודעה חשובה למנהל הפורום

יודיX3

New member
הודעה חשובה למנהל הפורום

אני לא מאשים אותך אבל הפורום הזה יבש כמו אילת. אילו זה היה כל פורום אחר לא היה כ"כ איכפת לי אבל המקום הזה חשוב מאד ויש לו ערך מוסף מלבד הקשקושים וה fun. אני לא יודע איך ניתן להחיות אותו אבל אשמח לעזור!

יודיX3

New member
פי-יה

יש לי כל כך הרבה על מה לדבר.. יותר מדי שנים של חיים כפולים. ד"ר ג'קל ומיסטר הייד- הרבה מצטבר - אני עדיין מופתע שלא הלכתי לטיפול פסיכולוגי.

יום.

New member
אז בוא נתחיל מההתחלה

שלום, אני יום.
אני בת 19, ואני עושה שר"ל במד"א. ואתה?

יודיX3

New member
אהלן יום שלום לכולם

יוד, עדיין קצת בארון (לא יודע למה) מסיים תואר ראשון במדעים, מתכוון להמשיך בתחום הספורט (כרגע עובד כמדריך חד"כ).

יודיX3

New member
אהלן בבון אשמח בהזדמנות

לקבל ממך טיפים בבישול! תהילת הבישול שלי מסתכמת בחביתה. בכל אופן לגבי מה שאמרתי קודם על הפורום: אני רק התכוונתי שחבל שהמקום קצת ישן. אני משתתף גם בפורומים אחרים שמתעדכנים כל הזמן וההשתתפות שם יותר פעילה. אין סיבה שזה לא יהיה גם פה.

3ba5bun

New member
בעניני בישול- תשאל,אני אענה.

בקשר לפורום- לא הרבה דתים גם אם הם הומואים, היו ששים להשתתף בפורום.עצם ההשתתפות שלהם (לא תמיד)עלולה לזהותם או דברים אחרים.

3ba5bun

New member
מעקב מבית ההורים לכאלו שיש מחשב.

או התערבות בחייהם ובזמנם הפנוי ולמה הם לא עושים מה שכולם? וכו´ וכו´... הלחצים הסביבתים הידועים...

יודיX3

New member
אני בדיוק חשבתי ההיפך

דווקא בפורום אתה לא חייב להזדהות ואתה יכול להיות מי שאתה. זו המדיה הנוחה ביותר לדעתי עבור מי שבארון וכו'.

BabyBoy1

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני יודע שהפורום יבש
וניסיתי כבר כמה פעים להחיות אותו, אבל כפי שאתה רואה הניסיונות לא מש הצליחו. אני שמח לשמוע שזה חשוב לך, אתה מוזמן לשלוח לי מסר, ונדבר על איך להחיות אותו
יום טוב.

3ba5bun

New member
יודי:כמו שאתה יודע ומכיר...

יש בעיה קשה מאד עם הנושא של הפורום.ההשואה לאילת קצת לא במקום.לדעתי אם תסתכל טוב יש פה הרבה שירשורים רצינים וגם אתה תורם לזה.

למעלה