הודעה חשובה לכולם !

hadasilela

New member
הודעה חשובה לכולם !

אני תלמידה בבית ספר ועושה עבודה בבית ספר על התוכנות הכי יקרות בעולם . רציתי לדעת לגבי תוכנות המרה, אני יודעת שיש תוכנות המרה שממירות קבצים מפורמט לפורמט שאפשר להוריד אותן בחינם. אבל אני מעוניינת לדעת שמות של תוכנות יקרות מאוד שממירות מפורמט לפורמט. הייתי מבקשת לדעת שמות של תוכנות מסוג זה הכי יקרות בעולם . רק שמות של תוכנות יקרות מאוד שממירות קבצי וידאו מפורמט לפורמט בעיקר מDVD לפורמט אחר . בבקשה תעזרו לי בשמות של תוכנות .

אבא שלי

שהוא הכי חזק בעולם, כתב את התוכנה הכי טובה בעולם, שממירה לפורמט הכי טוב בעולם!!!!
אחחחח הייתי חייב.... אבל עכשיו ברצינות: את אולי מתכוונת לתוכנות עריכת וידאו יקרות, שמאפשרות לשמור קבצים בכל מיני פורמטים. יתקנו אותי אנשי הפורום, אבל נראה לי ש-DIRECTOR של MACROMEDIA נחשבת למאוד פופולרית, ומחירה בסביבות ה-1200$.

גיל14

New member
לדעתי הם בעיקרון עולים מעט.

אם את רוצה תוכנה יקרה, לכי על 3D. מאיה, לדוגמה, עולה $7000 אם אני זוכר נכון.

אלדד28

New member
אם היא רוצה תוכנות יקרות בכלליות,

יש דברים הרבה יותר נחמדים. למשל המנוע של Unreal tournament שעולה 500,000$
(אבל אם נתקטנן, זו לא ממש תוכנה). תוכנות שרתים, למשל, עולות הרבהההההה יותר מתוכנות DESKTOP כמו מאיה. תוכנות המרת וידאו יקרות... הייתי בודק את המחיר של AVID, למרות שזה די אידיוטי לקרוא לתוכנת עריכת הוידאו מספר אחת בעולם "תוכנת המרה"

MotiAd

New member
אלדד צודק. אבל ...

למה לך לקנות תוכנות כאלו? אישית אני ממליץ לך "לקנות" את Pinnacle Edition (תוכה זוועתית שמשמשת ליצירה של כותרים וסרטים ל-DVD, עריכה ושאר שטויות), Pinnacle Liquid שעוד לא יצא לי לעבוד איתה אבל זה נשמע מבטיח. ואחרונה חביבה, הפרימיירה - Adobe premiere תוכנה מושלמת (כמעט חחח). כל מה שאת צריכה אני מניח שיש שם.

eyalbd

New member
אפרופו עריכת וידאו

לא יודע אם שמעתם על CinePaint. תוכנת עריכת וידאו מעולה ושימושית ע"י אולפנים רבים (עשו איתה למשל את הארי פוטר ועוד כמה סרטים) הנה למשל מקבץ מאתר שלהם (חברות וסרטים):
Rhythm & Hues: Harry Potter, Cats & Dogs, Dr. Dolittle 2, Little Nicky, Grinch, Sixth Day, Stuart Little, Planet of the Apes Sony Pictures Imageworks: Stuart Little II Hammerhead: Showtime Blue Crush 2 Fast, 2 Furious Flash Film Works: Duplex The Last Samurai Computer Cafe: League of Extraordinary Gentlemen Amalgamated Pixels: Elf, Looney Tunes​
השם הקודם שלה היה Film Gimp והמחיר? הממ... 0$ והיא אפילו GPL.

עידו123456

New member
אממ...

אני מוכן ליצור לך תוכנה כזאת בשביל כמה שלא תרצי, איך 50 מיליון דולר נשמע לך בתור מחיר התחלתי? אני גמיש ומוכן להעלות את המחיר...

למעלה