הודעה חשובה לכולם:

חמודי, תקשיב!

יש פה יותר אנשים - אז זה כמו אולם גדול שיש בו הרבה אנשים. בחתונה היית פעם?!?!?! בטח!!! ועוד תהיה - גם כאורח וגם כחתן (ככלה אני מניח שלא...) אז אתה יודע איך זה שיש הרבה אנשים. אבל אני שם! ועוד אנשים שאתה אוהב! אז בוא פשוט לבקר אותנו... אתה לא צריך להגיב או אפילו לקרוא את ההודעות של כולם! מה פתאום?!?!?! זה כמו בחדר צ´אט (זוכר שפעם הדרכת אותי???) - צור לך את הקשרים האוהבים והאהובים שלך וזהו... שלך באהבה רבה, בן

מעגלים

New member
דויד אני בהחלט מבין אותך

יש משהו באינטימיות של קבוצה קטנה יותר שגורם להרגיש נוח יותר להיפתח להרגיש חופשי ,משהו פחות מאיים. אני גם הרגשתי כך כשהפורום התרחב,אבל בסופו של דבר כמו בכל קבוצה גדולה אין אפשרות ליצור קשר אינטנסיבי עם כולם. אין אפשרות להגיב לכולם ולקבל אותו יחס מכולם. אנחנו כמו משפחה גדולה: אף פעם לא שוכחים מי שייך למשפחה ותמיד אוהבים.אבל מידת הקשר והיחס ההדדי שבא לידי ביטוי בפועל,היא שונה עם כל אחד מחברי המשפחה. הרי אנחנו מוגבלים למדי בכמות האנרגיה והזמן שאנחנו יכולים להשקיע בכל אחד ואחד. אבל תרומתך למשפחה הגדולה הזו היא חשובה...אל תלך. גם הבן דוד מחו"ל שמדבר איתי פעם בחודש חודשיים גורם לי להרגיש טוב (וכך גם אני ,אני חושב) מבלי לשכוח אף פעם שהוא יקר לי ... הרבה אהבה משה

ג.

New member
רק רציתי להגיד ../images/Emo13.gif

שכוכלכם נ - פ - ל - א - י - ם! ואם לא הייתי נכנסת לפורום הזה (ולגמרי במקרה) מעולם לא הייתי יודעת שיש כ"כ הרבה אנשים כמוכם (וזה עוד רק מבין אלו שפורמומים של תפוז,, בעלי אינטרנט, בישראל...
- ואוווווו , מביא אותי לחשוב כמה עוד אנשים מקסימים אני יכולה להכיר בעולם כולו
- איזה כיף לי... - זה גם אליך דויד - זו הגישה שאני מקווה שתאמץ...) ולכולם, כי עשיתם לי כ"כ הרבה טוב בימים האחרונים :

אח, סוף סוף קצת יחס...

הייתי זקוק לזה... תודה לכם! משה, נגעת בנקודה המדויקת- אני אוהב קבוצה קטנה ואינטימית כי זה חסר לי מאוד. זאת הבעיה בדיוק... אני אקפוץ לכאן מידי פעם, רק שכרגע אין לי מה להעניק, ואני אולי אבוא למפגשים. תודה

דויד!!!!!!!!

לא יודעת.. האם אני שהייתי במפגש אהיה חלק מזה? כי יודעת שרוצה להכיר אותך הרבה יותר.. היו דברים שנאמרו אז.. ואולי לוקחת עכשיו יותר קשה.. כי אני "חדשה".. מצטערת שאין לי מה להגיד לך חוץ מ.. בדרכ במפגשים מתחברים ונבנים קבוצות. חבל.. הכאבת לי.. חוסר ההבנה שלי גדל..

deep ocean

New member
לגבי יחס, אהבה וביטחון ../images/Emo37.gif

דויד תשמע, אתה מתאר פה תחושה של: אני כבר לא מקבל את היחס שאני רגיל אליו, ושאתה צריך להעניק יותר מאשר לקבל. אוקיי-בוא נדבר גלויות, בסדר? למי שכותב בפורום יש צורך *שיקראו את מה שהוא כותב באופן כללי-שיענו לו על שאלות, או על בעיות שהוא הציג, או סתם משהו שמח שקרה לו-שיגיבו על דבריו *במידה והוא כותב למישהו- שאותו מישהו יקרא את מה שהוא כתב אליו ויענה לו, או לפחות יגיב. עכשיו, אם הגישה היא לכתוב על מנת לקבל דהיינו ההתנייה היא כזאת: אני אכתוב למישהו משהו-ואם אני אקבל תשובה רק אז אני נרגיש טוב, אז אתה בבעיה, ובגלל זה לא טוב לך כבר בפורום. עכשיו אני יודעת שאתה לא היחיד שבבעיה, כי אתה לא היחיד בפועל ככה. אני אישית יכולה להגיד שאני מרגישה מעולה בפורום נכון, בהתחלה התבאסתי שיש מלא הודעות אז אמרתי סבבה אם זה באמת מעניין אותי מה אחרים כותבים אני אטריח את עצמי לקרוא דפים קודם (במידה ויש לי זמן) אם אני חוזרת בלילה ואין לי הרבה זמן, אז לרוב אני קוראת את כל ההודעות ומקדישה זמן למי שאני בוחרת, למי שנראה לי הכי זקוק כרגע, או למי שהנושא שהוא כתב מעניין אותי בדקה זו, או למישהו שכתב לי משהו אז אני עונה לו כמובן. אם מישהו לא עונה לי-אני לא נפגעת, לא נעלבת, לא חושבת שאוהבים אותי פחות אני יודעת שאוהבים אותי פה אני אוהבת את עצמי והכל בסדר! אם יש משהו שחשוב לך שיגיבו עליו-אז תכתוב שוב לבן אדם. X לא הגבת על מה שכתבתי, חשוב לי לשמוע את דעתך. עצה ושוב אני חוזרת זה לא מופנה רק אליך: לא לתלות בפורום את הרצון שיאהבו אותנו לכולם יש רצון שיאהבו אותם ל-כ-ו-ל-ם אבל אם תולים את הרצון הזה במקומות לא נכונים-למשל פורום שמטבעו הוא וירטואלי, אז זאת בעייה קשה כי בפורום כל אחד עונה כשנוח לו במציאות אתה רואה את האדם מולך וזה שונה אבל פורום זה פורום ורצון שיאהבו אותנו יש לכולם אבל כדאי לתעל אותו לאפיקים אחרים... למשל לתעל את הרצון לאהבה עצמית ולקבלה עצמית. ועוד דבר, אם לאנשים כל כך חשוב להיות בקשר עם אנשים אחרים מפה יש תמיד את הטלפון תמיד אפשר להרים טלפון- X אני מרגיש רע, אתה אוהב אותי? עם בן למשל אני עושה את זה אני הייתי זקוקה לעצה דחופה ולחיבוק כי לא הצלחתי להירדם והרגשתי מפוחדת-טילפנתי אליו והוא מאז עזר לי למרות העייפות הרצינית שהיתה עליו. אתמול בן ביקש שאני אטלפן כי הוא היה זקוק לחיבוק. :)

למעלה