הודעה חשובה לכולם:

הודעה חשובה לכולם:

הפורום הזה הפך, לדעתי, מעמוד אחד, לשניים-שלושה עמודים לפחות!! קרי, כשאתם נכנסים לפורום, תחפשו את ההודעות המיועדות לכם בשניים-שלושה העמודים הנוכחיים שלו, כי מהם הוא מורכב כרגע, בדיוק כמו שבעבר הוא הורכב מהעמוד הנוכחי בלבד... אם לא תעשו כן, מה הטעם לכתוב הודעה למי שלא נמצא כאן בשניה זו ממש? בעוד כמה שעות היא תעבור לעמוד הבא - והוא לעולם לא יקרא אותה. אני, אישית, כתבתי בשעות האחרונות (מאתמול בצהריים ואילך) הודעות לאנשים, שכבר נמצאות בעמוד הבא - ועדיין לא קיבלתי עליהן מענה. חלק מההודעות לא תובעות מענה, בהכרח, אבל נחמד לדעת אם קראו אותן או לא. בואו נסכם שמהיום והלאה, נשתדל גם אם אין לנו מענה מיוחד, לציין איכשהו שקראנו את ההודעה. הודעה ללא תוכן (רק כותרת) לא גורמת לקפיצת ההודעה לתחילת העמוד הראשון, ככה שאין לכם מה לחשוש להוסיף אפילו "קראתי" אחד קטן בכותרת. זה לא יגרום להודעה לקפוץ למעלה - ואתם לא תפריעו לאף אחד - אבל זה שכתב לכם את ההודעה יוכל ללכת ולראות שקראתם. וזה יהיה ביניכם לבינו, סימן תקשורת חביב וחיוני, הייתי אומר. זה נראה לי די הכרחי. בהתחלה זה היה נראה לי לא נוח, אבל עכשיו אני מתחיל להתרגל וזה באמת לא מציק. זה כיף, סבבה. אז מה אתם אומרים?! ויפעת, תסתכלי בעמוד הקודם, טוב?! שלכם באהבה, בן

זהרי

New member
בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יש לי רעיון בכל הודעה שמישהו שולח שיכתוב כןןןןןן לעדכן באי מייל על קבלת תגובה ואז מה שנשאר לפתוח את האי מייל ולדעת על מה קבלת תגובה ועל מה לא זהרי

זהרוש, זה לא עוזר כ"כ,

כי להודעות שקיבלנו עליהן תגובה יש פחות בעיה, הן קופצות ישר אוטומטית למעלה, לראש העמוד הראשון! ה"בעיה" היא יותר בהודעות שכתבנו - ושעברו לעמוד השני או השלישי מבלי שהנמען ראה אותן... ולזה יש פתרון פשוט, הוא הפתרון שהצעתי, לא? מה דעתך, חמוד? שלך, בן

מעגלים

New member
בן יש לי הצעה ...

כדאי להקליק למעלה על "תצוגה ללא תגובות" כך יהיה אפשר לראות הרבה יותר הודעות ולפתוח בנוחות את התגובות ששורשרו (אני חושב שלמטרה הזו הכניס צוות תפוז את הפונקציה הזו). נדמה לי שאחרי הקלקה חד פעמית על "תצוגה ללא תגובות" אתם תיכנסו בפעמים הבאות באופן אוטומטי לפורמט הזה... מקווה שזה יהיה יעיל יותר מה דעתכם משה

ניסיתי, לא נוח לי וחוץ מזה -

זה לא עוזר לבעיה שתיארתי (שהפורום עבר בעצם לשניים-שלושה עמודים אחרונים!) ויותר מכך - זו לא בעיה בכלל! פשוט צריך להתרגל להסתכל בשניים-שלושה עמודים האחרונים, כי ההודעות שהופנו אלינו נמצאות בהם ולא רק בעמוד הראשון! ואם קראנו הודעה ואין לנו מה להגיב עליה, לתת הודעת-כותרת-בלבד בנוסח "קראתי" או משהו כזה... מה הבעיה? זה כיף ופשוט, לא?! אוהב, בן

משה-תודה רבה

לא הכרתי את הפונקציה הזו, ובאמת היתה לנו בעיה בפורום של סהר-תודה רבה:)

בן סליחה שאני מגיבה

התאפקתי לא להתיחס לכל הסיפור הילדותי הזה של הודעות ודפים וכו ואסביר. כתבתי בשני פורומים בעבר המון, לרוב ההודעות שלי כמעט לא היו זוכות לתגובות בפורום, לכאורה לא קראו בכלל, ואני ממש לא נפגעתי או נעלבתי. אז בטח תשאל איך יכול להיות, למה כתבתי?כי אני בטוחה שהמון קוראים כל מילה שלי, בכל פורום ברשת. 1-כי אחרי חודשים, וככה זה קרה לי המון ברשת, פנו אלי אנשים, אם זה בצטים, אם זה בפורום אחר חדש שנכנסתי, אם זה בדרך של מייל, או בהודעה חד פעמית בפורום, או באיסיקיו, ומיוזמתם. רחל-אנחנו עוקבים אחרי ההודעות שלך חודשים, וקוראים כל מה שאת כותבת. פעם התקשרתי למישהו שהכרתי בפורום כלכלי, והוא במקביל היה בקו השני שלו עם עוד מישהו, אז בקש ממנו סליחה כי הוא עונה רגע לרחל, הבחור שאל אותו איזה רחל? רחל-נשמה? הייתי בשוק בחיים לא דיברתי עם הבחור ההוא. ואז התגלה לי שיש המון המון קוראים פאסיבים לאותו פורום כלכלי שכתבתי(לצערי גם עיתונאים). אני אישית כותבת מעט מאוד הודעות באופן עצמאי,(בד"כ אני אוהבת לתמוך ולחזק). ואם אני כותבת זה משהו עצמאי זה בשבילי, כי זו דרך להתפרק , ואני בטוחה שקוראים גם אם לא מגיבים ,וזה עושה את הפעולה שלו בלי תלות במספר המגיבים, כמו למשל: שלמרות שאתה לא תגיב , ולא מגיב לחלק נכבד מהודעותיי-אתה קורא אותן-כי יש מה שנקרא יצר הסקרנות:))) שיהיה לך יום נפלא ותבין שאוהבים אותך גם בלי תגובה כתובה רחל-נשמה

תודה רחלוש, אני מסכים לכל מלה, אבל

זה לא רלוונטי (מה שאמרת) לבעיה שתיארתי (כנראה שוב לא הסברתי טוב). מדובר על הודעות ספציפיות שאנחנו שולחים למישהו מסויים ולא באופן כללי לאנשים. בטוח שיקראו כל הודעה שלנו, השאלה היא אם הנמען קרא אותה. לדוגמא, ההודעה הזאת אלייך - תארי לך שאת כרגע לא בפורום ושאת חוזרת היום בערב - ושההודעה הזאת מחכה לך בעמוד השלישי? אני רוצה שתקראי אותה! אני כותב אותה אלייך! את הנמענת! אם אני שולח לך מכתב בדואר, סבבה שעוד אנשים פותחים וקוראים (נניח... ממש נניח..... רק לצורך הדוגמא...) אבל אני כתבתי לך, בסדר, חמודה? שלך באהבה, בן

בן אני קצת מושפעת מהספר

אבל אתמול בדיוק היה דיון על נושא ההודעות הותגובה בפורום אחר, עניתי את התגובה הזו ואחזור עליה כאן.(אגב הנפגעת בסוף חייכה ואמרה שזה נכון). נכשלת עכשיו בעיוות מחשבה שנקרא קריאת מחשבות השארתי לרחל בבוקר הודעה בפורום רחל לא הגיבה להודעה כי רחל בכלל לא היתה בפורום היום לבנתיים רצו הדפים וההודעה כבר בדף שלישי רחל באה בערב הגיבה לכמה הודעות ולא הגיבה להודעה שלי-מסקנה לא קראה כי ההודעה כבר לעמוד השלישי ברחה. בן כל כך משוכנע שרחל לא קראה את ההודעה, עד שאינו בכלל טורח לבדוק את העובדות ואולי העובדה : רחל מהבוקר קוראת את הפורום, וקוראת כל הודעה והודעה, אבל רחל בלי מצב רוח, או סתם לא מרגישה טוב, מעדיפה להישאר בפורום כצופה ללא תגובה כתובה. רחל בערב מנסה בכל זאת להתגבר על התחושה הרעה , ולהגיב רק לכמה הודעות שממש נראות לה הכרחיות תגובה, לא בגלל שהן חשובות יותר, אלא כי באותם רגעים של מצב רוחה זה מה שזרם ממנה. בן כבר אתמול ידע שרחל לא מרגישה טוב, אז בכלל לא נעלב שהיא לא הגיבה, כי בן יודע שהוא מספיק חשוב ובעל ערך בקבוצה, שכל הודעה שלו נקראת בשקיקה, גם אם אין תגובה כתובה. ובן גם יודע שרחל במקרה היום במיוחד-בגלל שאתמול היו לה אורחים, התחילה לקרוא הודעות מעמוד 9, וגם אם לא הגיבה , זה לא בגלל שלא רצתה או כבר לא קראה, כי מצאה לנכון כבר לא להגיב ביום למחרת. זה היה סתם דוגמא , איך הסקת המסקנה שלך המוטעה, גורמת לך להרגיש רע. אתה יודע איך אנחנו הרגשנו כשמשפחת סהר גדלה מקבוצה של עשר-חמש עשרה לעשרות ? הרגשנו רע, הרבה פרשו, הותיקים נשארו שלושה -ארבעה, ותאמין לי אני יודעת שגם אלה שברחו, נשארו בעמדת צפיה. צריך להתגבר על הרחבת משפחה, נכון תצומת הלב של כולם מתחלקת בין יותר אנשים, על ידי אבא גיל, ושאר האחים, אבל זה לא עושה אף אחד חשוב פחות, בן אתה חשוב ומקסים בזכות עצמך, ולא בזכות מספר התגובות רחל-נשמה שמדברת לאחרונה גם מה שלא צריכה

תודה מתוקה - אבל טעית בקשר

אליי - אני מרגיש נהדר!!! איזה כיף לי, אה?! אבל באמת תודה על האכפתיות, בכל אופן! שלך באהבה, בן

מה רוצים ממני?

כל מה שאמרתי הוא ש: 1. הפורום עכשיו הוא על שניים-שלושה עמודים ולא על אחד; 2. אם כתבו לכם אישית (!) משהו וקראתם ולא הגבתם כי אין לכם מה להגיד, תציינו "קראתי" או משהו (כי אם זה לכם אישית זה כמו מכתב אישי, לא?!). אהבה רבה וחיבוק ארוך בן

בנצ´וק, יקירי, אני מסכים איתך...

אבל, זאת בדיוק הבעיה... כמות החומר שיש כאן היא גדולה ומצריכה השקעה גדולה יותר, כלומר מעבר לעמודים קודמים... ולא תמיד יש זמן לכך. לכן, הרבה הודעות לא מקבלות יחס, וכך קורה שפחות ופחות אנשים נכנסים לכאן, ובעיקר אלו שאני אוהב, וגם אלו שנכנסים כבר לא מתלהבים כמו מקודם, כי פשוט אנחנו לא מקבלים את היחס אליו היינו רגילים. וזאת הסיבה לכך שאין לי חשק יותר להכנס לכאן. אני לא מרגיש את היחס שהייתי רגיל אליו, ואני מאמין שגם אחרים חווים את אותו הדבר. בנוסף, אני צריך להעניק הרבה יותר מבעבר, כיוון שיש הרבה יותר הודעות. זאת אומרת לתת יותר ולקבל פחות. ולתת יותר ויותר ולקבל פחות ופחות... הפורום הנפלא והמקסים הזה, משך לתוכו עוד אנשים יקרים ונפלאים, אבל נוצרה בעיה. אני אהבתי את הקבוצה הקטנה ואת הגרעין הקטן והנפלא שהיה לנו, וכל אחד מזדמן שנכנס קיבל את אהבתנו, וזה היה מצב אידיאלי מבחינתי. אבל ככל שהגרעין התרחב, הוא איבד משהו. אני לא מרגיש חלק בגרעין הגדול והחדש שנוצר, אבל עדיין נכנס וקורא הודעות, אבל לא את כולן. זה כמו להכנס לחדר שיכול להכיל 15 אנשים, ויש בו 10 אנשים קבועים עם קשר משפחתי ואוהב ביניהם ועוד 5 שבאים והולכים, אבל הגרעין נשאר קבוע. הבעיה כאן היא שהגרעין משתנה, ומאבד את היציבות שלו, והאנשים מאבדים את האחדות שהייתה ביניהם ומתחילים להתרחק... הגרעין החדש בא ותופס את מקומו. כי ככה זה בפורום שכזה. ואני לא מרגיש חלק בגרעין החדש. אני מצטער. אני חוזר ואומר: לא קיבלתי את היחס שאני רגיל אליו, וזאת הסיבה לכך שאני מתרחק מן הפורום הזה. אז אני מבטיח לבוא ולבקר מידי פעם, ואולי גם לבוא לפגישות... אוהב אתכם, דויד.

חוכמית

New member
דויד בבקשה אל תלך!!!

כל דבר ניתן לתיקון. מי כמונו יודע את זה? אל אלך. אנחנו רוצים אותך. הבוקר הזה יעבור ותגיע הרגשה אחרת. דויד אל לך. רוצים אותך!!!!

ג.

New member
גויד, ממש חבל לי ../images/Emo10.gif

ואני דווקא מרגישה כ"כ טוב שעוד אנשים הצטרפו... כנראה שזה אינדיבידואלי... חוץ מזה, נראה לי שדווקא בקבוצה גדולה אפשר לקבל יותר (אולי לא ביחס אישי מכל אחד ואחד כפי שציינת). ולפעמים, כמו שקרה לי אתמול וכפי שגם אחרים ציינו, לא חובה להגיב או להעיר כדי להיתרם ולקבל (מה שאתה מציין שזקוק לו). מאוד מקווה שתבחר להשאר......
מקווה להכיר אותך טוב יותר (ולאור רגישותך הרבה - אשתדל להגיב לכמה שיותר ממכתביך...)

דויד אתה צודק בהכל אבל

איכזבת אותי מצטערת. ומעדיפה לא להוסיף כאן בפורום, אבל גם אתה וגם בן חוזרים לאותה נקודה כואבת, מאכזבת ואתה ביטאת אותה מאוד יפה לצערי. למען הסר ספר אני בכלל לא נפגעתי, ולא נפגעת מתחושות של אחר לגבי הקבוצה, במיוחד שזה מוכר לי מהגידול למשפחה גדולה בפורום אחר, ועברנו את המשבר, ואני מאושרת שלמרות שבתחילה הרגשתי כמוכם , הבנתי שהבעיה אצלי ולא בגידול במשפחה ונשארתי. יום נפלא מרחל-נשמה שתחזור בערב
אני יודעת איך אנחנו התגברנו על המשבר, בפורום המקביל ועברנו אותו יפה, אבל גמרתי עם ההצעות שלי, להיום.

זהרי

New member
אהבת גבר

לדויד.. אוהב אותך דויד אז..דירבאלק אם אתה הולך.. רוצה לשאול אותך שאלה....הית ככה מוותר עליי?? ואני עליך?? אלמלא כל האהבה שהרעפת... דויד..אתה מזכיר לי מחזור ראשון של כיתת גן בישוב חדש כל הגננות מדברות על הכיתה שהיתה מיוחדת וטובה וכמה הושקע בה.. ורוצה לשאול אותך האם הכיתה השניה תקבל פחות? גננת יש רק אחת..ולה לב הכי רחב..ואהבה תיתן לכולם.. אז דויד.. אתה בעל לב רחב..ותמיד תשאר ככה לעזור לאהוב..ובעיקר לתת את התקווה לאנשים שזקוקים לך ואנשים שמעו בעצתך.. קנו את מרכולתך.. אז אל תלך...מבקש אני.. ואני זוכר את הפגישה...זוכר את חיוכך..וההרגשה הטובה שנתת.. השאר בשבילנו אוהב זהרי

זהרי

New member
אהבת גבר

לדויד.. אוהב אותך דויד אז..דירבאלק אם אתה הולך.. רוצה לשאול אותך שאלה....הית ככה מוותר עליי?? ואני עליך?? אלמלא כל האהבה שהרעפת... דויד..אתה מזכיר לי מחזור ראשון של כיתת גן בישוב חדש כל הגננות מדברות על הכיתה שהיתה מיוחדת וטובה וכמה הושקע בה.. ורוצה לשאול אותך האם הכיתה השניה תקבל פחות? גננת יש רק אחת..ולה לב הכי רחב..ואהבה תיתן לכולם.. אז דויד.. אתה בעל לב רחב..ותמיד תשאר ככה לעזור לאהוב..ובעיקר לתת את התקווה לאנשים שזקוקים לך ואנשים שמעו בעצתך.. קנו את מרכולתך.. אז אל תלך...מבקש אני.. ואני זוכר את הפגישה...זוכר את חיוכך..וההרגשה הטובה שנתת.. השאר בשבילנו אוהב זהרי

למעלה