הודעה חשובה לכולם!!!

מושפעת2X

New member
הודעה חשובה לכולם!!!

לכל מי שלא יודע, מידי יום חמישי בשעה 20:30 משודרת התוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". בתוכנית שתשודר השבוע (הגמר הגדול) מתחרה בחורה בשם נינט טייב. היא מתמודדת נפלאה, בעלת קול מצמרר ואישיות מדהימה. אם אתם לא מכירים את קולה אתם מוזמנים להוריד את הביצוע שלה לשיר "מקיץ אל חלום" ולשמוע איזה קול מדהים יש לה. אם היא כבשה גם אתכם, אתם מוזמנים להצביע לה ביום חמישי הקרוב. ניתן להצביע בכמה דרכים: אתר קשת,מס' טלפון שיופיע על המסך במהלך התוכנית, או בהודעת sms. לנינט טייב באמת באמת מגיע להיות הכוכב הבא! וזה המקום לציין שבשבוע שעבר, בחצי הגמר שבו נינט התמודדה (וזכתה!) היא קיבלה למעלה מ259 אלף קולות...וזה כבר אומר משהו, לא?.. ביום חמישי הקרוב ההצבעה באתר "קשת" תפתח החל מהשעה 8 בבוקר.. כל משתמש יכול להצביע 250 פעם (אין צורך למלא פרטים) הצביעו בהמוניכם...

shelly egan

New member
נינט זוכה ב-100%

ו...אני מבטיחה להצביע
. אולי לא 250 פעם, אבל אני אצביע...

shelly egan

New member
ה-../images/Emo99.gif

זה בגלל הקול, המראה, או שניהם יחד?
אני אצביע לשירי ושי פעמיים שלוש, אבל אני אצביע הרבה לנינט. אין עליה, אם יש מישהו משלושתם שצריך לזכות, ושהכי מתאים לו להיות כוכב הפופ הבא בישראל, זו נינט!

vanessa14

New member
לא החלטתי...../images/Emo4.gif

אני מתה על התוכנית אבל אני פשוט לא מצליחה לבחור בין נינט ושירי...

tde

New member
אממ

מעולם לא ראיתי את התוכנית הזאת, אבל נתקלתי כבר בפרסומות וכאלה וראיתי את שי... חמודדדדדדדדדדדדד ביותר! אבל הקול שלי לא הולך אליו. גם לא לנינט שאני לא יודעת מי זאת בכלל. גם לא לשלישית. הקול שלי לא הולך בכלל, כי אני לא רואה את זה ולא יודעת אפילו איך להצביע

shelly egan

New member
אממממ

את יכולה ביום חמישי לראות את השידור החי מניצנים, שם כל אחד מהמתמודדים יבצע סולו, תסתכלי, תבחרי לך פייבוריט ותצביעי לו. אפשר להצביע ביום חמישי משמונה וחצי בבוקר עד סיום התוכנית בערב (-נראה לי...). את יכולה להצביע דרך אתר האינטרנט של קשת (-www.keshet-tv.com) או דרך מס' טלפון שאני לא יודעת אותו בע"פ אבל הוא כנראה מופיע באתר האינטרנט, ובפרומואים לגמר בטלוויזיה. זהו פחות או יותר. שווה לראות ולבחור!

AndreaCorr ©

New member
תצביעי לגבסו! לא לנינט! ואנשיםםםם..

כרגע הודיעו לי שאני אהיה בגמרררר!!! יאיי!!!!
אני אראה את גבסו לייב
שלי, עם מי את הולכת? יש מצב לפגישה?

shelly egan

New member
מגניייייב!!!

אני אהיה שם עם שלוש חברות, אחי אחותי ובעלה
יהיה ממש נחמד להיפגש שם!!!

AndreaCorr ©

New member
טוב תשמעי ../images/Emo4.gif

קודם כל - יכלת לשרשר להודעה הזאת. לא היית צריכה לפתוח הודעה חדשה. דבר שני.. זה פורום על הקורס ולא פורום יחצ"נות לנינט. אם תפתחי הודעות חדשות אני אאלץ למחוק אותן.

למעלה