הודעה חשובה לכולם....

שבור

New member
הודעה חשובה לכולם....

היי לפני כשלוש שנים חלתה אימי , מחלה קשה ששינתה כליל את אורח חיי כפי שהיכרתי עד אותו היום. מאז ועד היום הייתה תחושה של הקלה במצבה , ברם, לפני כשבועיים עלתה וצפה לה המחלה בסדר גודל לו לא ציפינו, לאימי יש גידול ממאיר במוחה... לא רציתי שהסובבים אותי יבחינו , גם אם ידעו על מצבה לא רציתי שיתערבו אבי ואני אנשים מחומר אחר , אנשים שלא מסוגלים לקבל עזרה (לטוב ולרע..) אבל, המצב גרם לי להתנהג בצורה יוצאת דופן , אני חסר סבלנות , רגזן , מריר (טוב , תמיד הייתי), וכו` ןלכן ברוח הימים האחרונים , אבקש להתנצל על התנהגותי זו אין אני מבטיח לשנותה , אך אשתדל, זאת אוכל להבטיח... משהו שכתבתי לאימי לפני שנים: ``יש מקום קטן שנמצא לו אי שם מקום יפה, ומיוחד מכולם במקום הזה , בבית לבנים הקסם גדול פי עשרת מונים יושבת לה שם בכסא נדנדה ילדה יפה,חכמה , חמודה יושבת סורגת מילים שתי וערב לתוך נפשי וחיי , מבוקר עד ערב מילים נשזרות סיפורים,אגדות תמיד הן שמורות בכרמים בשדות של פרי מחשבה עתיק וטהור יציר אהבה יציר המסתור הילדה כבר שנים , שם בחדר יושבת את שיריה הוגה, את מילותיה כותבת ילדה זו לעד תשאר ותחיה ילדה זו בלב כולם תהיה ילדה לא מוכרת , אך נמצאת בכל איש בטף,בנער וגם בקשיש ילדה זו היא יציר האל, נזר הבריאה שמה הוא המוזה- שמה השראה ואמא שלי היא המוזה שלי לא אזוז מול החושך לא אוותר לא אפחד כי אמא שלי איתי ולעד`` שיר בתול , משירי הבוסר כשרק התחלתי, אך נפלא לגלות עד כמה הוא נכון וקולע גם היום... שלכם שבור (יותר מתמיד)

תאנה

New member
שבור

ממש רוצה להגיב להודעה שלך ולתת לך מילת עידוד - אבל מול דברים כאלה של הטבע אני מרגישה קטנה כל כך,וחסרת אונים וממש לא בא לי להשמע קלישאית. כל מה שאני כן יכולה להגיד שאם אתה ומשפחתך תצליחו לגרום לאמא שלך להתעורר עם חיוך וללכת לישון עם חיוך עשיתם אותה מאושרת. עשיתם הכל!

גוגי=GUGI

New member
שבור!!!

קל לי להזדהות אותך!!! מהסיבה שאני עצמי עובר מצב דומה! וגם מכיר הייטב את...``הלא לקבל עזרה מאיש`` מחזיק לכם אצבעות!! הפעם כרפי ולא גוגי.

שבור

New member
אחי רעי

תודה , באמת תודה ה ``רפי`` עשה לי את זה אוהב אותך אני

חן.

New member
שבור חביבי,

עברתי את התהליך פעמיים יותר מדי ואני מאד מבינה את מה שאתה אומר כאן, אני מאחלת לך הרבה חוזק, וכשתרצה - גם כאן, גם במייל וגם בטלפון אני תמיד נכונה להקשיב ליעץ ולתמוך... שלך חני.

שבור

New member
חן

תודה אבל , הדבר היחיד שכולם אומרים לי זה להוציא החוצה , לבכות , לדבר וכו` ואני לא מצליח ... אולי אני באמת גאה מידי? אני

חן.

New member
הנה התחלת.....

תמשיך.... עוד מילה, עוד משפט.... יכול להיות שתצליח...

אפשרית

New member
יש משפט שאומר..כל עוד יש לי אמא..

..אז לעולם לא אזדקן... מאחלת לה המון בריאות,וכל יום חדש בחייה להספיק בו המירב.. לך מה אומר..כלכך מזדהה עם הכאב מול מחלתה של אימך...ומול המפגש שלך עם עצמך..כלכך מכירה את השליטה כביכול המוחלטת על חיי..או לסירוגין הפגנת הכל בסדר,אני בשליטה, אני יודעת, אני מסתדרת... התחלת לכתוב על זה...פחות חומה פחות מסכה... אם למילים לא היה כוח..לכל המטפלים לא היתה פרנסה.... המון בריאות וחג שמח

שבור

New member
ומה

ומה קורה שהמטפל צריך מטפל? שבור (שלמען האמת, מתחיל לאבד שליטה)

יערית

New member
לעינייך בלבד!

לו רק קראתי זאת לפני -כן, לו רק יכולתי לומר מילה או שתיים בכדי להעביר ולו מעט מהכאב, ילד מתוק שכמותך,יצירת פאר של אמא,היא בוודאי היתה מאוד גאה בך לאור מה שכתבת לה כאן..(מקוה שהראית לה את זה) אין מילים,אך הרבה תפילות ואיחולי החלמה ,(עד כמה שאפשר להיות אופטימיים) אני רק כולי תקווה שידיים טובות מחבקות אותך,שחברים טובים נמצאים שם בשבילך(ולו רק בכדי להעביר מחשבות) אני בטוחה שכך! זהו אין הרבה מה לומר...מקווה שתצא מזה...ב ש ל ו ם !!!! יערית(שמרגישה נורא שלא ידעה על כך לפני המפגש!)

למעלה