הודעה חשובה לכולם!!!

kedeman

New member
שערות סבתא!!!

לגרעין של עמק חפר יש מכונת סוכר!!!! אולי אפשר יהיה לבקש מהם אותו או לבקש מאורן שיקפוץ הביתה ויביא איתו את המכונה :)

גברת נעם.... האם אני במקרה שומעת

נימה של צחוק וגיחוך? חחחחחחחחחחחחחחח נמאס מהשניצל תירס בכל מקום ששומעים שיש צמחוניים מביאים להם ישר שניצל תירס!!! יש עוד דברים חוץ משניצל תירס!

נ ו ם

New member
טוב אז אפשר גם נקנקיות טבעול

אם בא לך קצת גיוון
חח הכי מצחיק היה ביוסי יפה - ישבנו בארוחת ערב ודיברנו על האוכל ועל צמחונות אז מישהו אומר למור - נו הוא גם ככה מת לפחות שירגיש שהוא לא מת לחינם. חברה שלי תמיד מביאה לבי"ס סנדויצ'ים עם נבטים וכאלה אז מישהו שאל אותה אם יש לה בבית סוכר מחיטה מלאה (חח סוכר חום כאילו).

קשתונה

New member
אוקיי אז ככה...

דוכן "טוב על הלב" של נציגי בני המושבים. אנחנו באנו לעשות טוב על הלב... אם זה אומר לקחת מגה-פון ולברך אנשים ולשיר והצחיק ילדים קטנים או רמקול ולהקדיש שירים... או לחייך לאנשים... אפשר למכור חיוכים (לא כחיוך...אלה כפינוק חיוך...) מכירת פינוקים... מכירת דברים קטנים וחביבים תפוחים בקרמל סוכריות על מקל שנעשה לבד מיץ קר עם חיוך.... ועוד דברים שעושים טוב על הלב...

קשתונה

New member
ובגלל שאתם לא...

עושים דוכן אלא מכינים פינוקים אחד לשני... אולי במקום שכל אחד יכין פינוקים רק לחברי הפורום כל אחד יכין הרבה פינוקים.... ותתנו לאנשים... מה רע? גם לאנשים במדינה הזאת מגיע קצת לחייך לא?:)) אני מוכנה לעזור להכין פינוקים אם תרצו בפסטיבל אני כבר לא אהיה

זורקה

New member
טוב...

אני מאוד בעד הרעיון הזה! בקשר לכל הרעיונות שהוצעו פה, אפשר פשוט לשלב בין הכל- אוכל, פינוקים, שירים, צמידים, וסתם פיצפקעס שיש בבית.. בקשר לאוכל- אני חושבת שפיצה, פלאפל, נקנקיות וכיו"ב זה יותר מידי מוגזם- עדיף ללכת על משהו פשוט יותר. עדיין זה מתוכנן למעלות? כי הבנתי ממה שחן אמרה שזה תפוס שם. אז השאלה היא איפה ומתי, כי זה מאוד תלוי בזה אם אני אוכל לבוא או לא. בכל אופן, גם אם אני לא יכולה לבוא, אני מאוד אשמח להשתתף בקטע הארגוני וגם אם צריך להכין דברים, כל דבר שהוא!

את צודקת זהר

במעלות אי אפשר להקים דוכן אבל אפשר להגיע סתם בשבילך להיות שם.... אבל לעומת זאת אפשר צריך רצוי וכדאי להקים דוכן בירושליים!! התאריך הוא 4.6 אני חייבת להחזיר תשובה עד יום שבת מקסימום! אז בבקשה תעדכנו אותי המ קורה!!

זורקה

New member
4.6... ירושלים....

די בעייתי בשבילי :/ (אהל אני שם מחר אם זה עוזר....) בכל אופן גם במעלות אני לא יכולה להיות..

kedeman

New member
וואו.. הענות גדולה!!!

אני אשמח לעזור בצד הארגוני ואני אשתדל להגיע גם.... תוכלו לבדוק אם יש את הפסטיבל הזה בעוד מקומות בעוד תאריכים? ואז נוכל לבדוק איזה הכי מתאים להכי הרבה אנשים..

נ ו ם

New member
לי יש בגרות בפסיכו באותו יום

ואני גם לא אוכל לעזור בתכונן כי ב2/6 יש לי מתמטיקה וב8/6 תנ"ך אז אני אצתרך להתכונן לשלושתם.

נעם לכולם יש...

לי יש באותו ים מתכונת בלימודי א"י ב2.6 בגרת במתמטיקה וב8.6 בגרות בתנ"ך... וב30.5 מתכונת בהסטוריה אבל אני עדיין חושבת שאפשר לשלב בין הדברים... אבל לפי דעתי כל אחד צריך לעשות את הבחירה שלו... בכולופן אנחנו הולכים להרים את הדוכן הזה! מי שיעזור מה טוב מי שלא אז לונורא סופ"ש כייפי לכולכם...

THE sky angel

New member
אוקיי, הרעיונות ממש מגניבים!!!

לירושלים אני לא יגיע לצערי, כי יש לי פגישה עם ההורים של המשלחת לפולין בלוחמי הגטאות, אבל למעלות, גם אם יש לי מגן או משו אנייבוא לעזור, לא תיפתרו ממני כל כך מהר... :) אז מה נסגר?.. לדעתי זה די בעייתי בירושלים........ במיוחד בתקופה הזו.... (של מבחנים, כמובן שגם במעלות אבל.. לא משנה..)

נ ו ם

New member
איך אפשר לשלב בין הדברים

א. נראה לי קצת קשה לעשות בגרות בפסיכו ולהיות בירושלים באותו זמן. ב. זה ענין של סדר עדיפויות וכרגע לצערי הלימודים הם בראש סדר העדיפויות שלי. (אם יש כפילות של ההודעה אז זה לא בכוונה, סליחה מראש)

kedeman

New member
חן - את לא יכולה לדרוש את זה מאנשים

לכל אחד יש את הסדר עדיפויות והבעיות שיש לו בלימודים בגרות שאת לא תתכונני אליה בכלל מישהו אחר יתכוןן אליה שבוע ד"א אם אנחנו מתכננים להוציא את זה לפועל אולי מישהו ידבר בקשר לזה עם מישהו מהתנועה כמו נגיד שירי כדי לוודא שאנחנו יכולים לעשות את זה מטעם התנועה? כי אם אין לנו אישור מהתנועה לזה אז עדיף שלא נעשה את זה על כחולות

fresh mishmesh

New member
לעשות מה מטעם התנועה....../images/Emo35.gif

את הדוכן במעלות אי אפשר לעשות ולפי מה שהבנתי מכל התגובות רוב האנשים לא יכולים להגיע לירושלים ב-4.6 נראה לי שלעשות רק את המפגש פורום במעלות מסתדר הכי טוב לכולם, לא?... ובשביל זה, אני לא ממש חושבת שצריך אישור מהתנועה, אז... על מה דיברת שי?

שי אני לא דרשתי!!!!!!!

אל תכניס לי מילים לפה ומחשבות לראש!!! ומאיפה לך שאני לא אחת שיושבת כל היום בבית ולומדת? אבל אני חושת שעדיין אפשר לשלב ביינהם! ויש לנו כאן הזדמנות מצויינת לעשות פה משהו!!! ופשוט זה חשוב לי! אבל כנראה שאתם לא רוצים להרים את זה....

kedeman

New member
לניצן וחן

ניצן קודם כל אם אנחנו עושים את זה בתור מפגש פורום אז כמובן שלא צריך אישור מאף אחד אם אנחנו עושים דוכן (ועדיין לא סגרנו לחלוטין שלא) אז אולי כדאי לקבל לזה אישור מהתנועה חן, אני מצטער לא התכוונתי להכניס לך מילים לפה אבל את מסוגלת לסדר לעצמך את זה ככה שתוכלי להגיע למעלות וכנראה שיש כאלה שלא יכולים יש פה הענות דיי גדולה לעניין הזה אז כנראה שכן רוצים להרים את זה הבעיה היחידה היא שלכל אחד יש את האילוצים שלו וזה דיי בלתי אפשרי להתאים את זה לכל אחד לפי הבגרויות, מתכונות ועוד דברים שיש לו לעשות אני בעד כן לנסות להרים את זה במסגרת התנועה גם אם יגיעו לשם בסוף חמישה אנשים שיתפעלו את הדוכן עדיין כל הדברים שיהיו שם יהיו דברים שגם אנשים שלא מגיעים יעזרו לארגן וככה כולם יוכלו לעזור בזה

למעלה