הודעה חשובה לכולם!!!

אווווווווו רוחות העבר!

ישראלי באמת היה מצויין!! אבל את שוכחת שזה לא שוק של תנועת נוער!! שקסונת אנחנו לא יכולים לעשות דברים כאלו...

טוקר כחחח כחח אני לא שומעת כחח כחח

מה אמרת? כחח כחחחחחח שאתה הרווחת ממני מכות בכבוד? כחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך להוריד כחחח כחחח את היער כחחחחחחחחח..... ד"ש חם חזרה לעדי! והמון מזל טוב! לא תשכח לדבר איתי כשאתה חוזר היום! אני טובה בלממש איומים!!!

fresh mishmesh

New member
אני מסכימה עם עדי

בקשר לפונפונים אישית- אני מוכנה לתרום די הרבה שרשראות מחרוזים ושרשראות בכלל... בעיקרון- תחשבו על כל מיני דברים שיש לכם בחדר ושאתם לא צריכים/רוצים ושנמצאים במצב די טוב... בטוח שיש לכם כל מיני נרות שקיבלתם ואף פעם לא הדלקתם ועוד כל מיני כאלה קיצר- פופונים, שרשראות, צמידים/טבעות שלכם שאתם לא שמים, צמידים שאתם יודעים להכין מכל מיני חוטים צבעוניים- הכללללל יכול ללכת... גם הקטע עם הברכה המזמרת- אפשר לשים שלט בדוכן, ונגיד שחבר רוצה לשלוח לחברה שלו שיר, אז אנחנו החרוזנים מחברים שיר והולכים לשיר לה אותו... וכמובן- להזכיר שהחבר הוא היוזם...
השאלה אם יש אישור להקמת דוכן...

הודעה חשובה לכולם!!!

אני צריכה לדעת מי מוכן לקחת חלק בפרוייט שאנחנו מנסים להרים!!! אפשר גם לשתף בזה חברים מהתנועה שלא בפורום... זה מאד מאד חשוב!! ואני צריכה לדעת מה קורה עם זה בימים הקרובים!! שרונה תיצרי איתי קשר אני צריכה לדעת מה קורה עם הפורום מש"צים אם דיברת איתם על זה.... יום מצויין!

THE sky angel

New member
אני פה לשירותך גבירתי!!!

ואני חושבת שאם תסבירי במה מדובר, אולי יותר אנשים ישתתפו!! :)

Setherial

New member
בקשר לזה...

די איבדתי אתכם בשרשור הארוך ההוא... אז .. מה הוחלט שרוצים לעשות? או מה האופציות ?

נכון אתן צודקות אני אסביר הכל!

ב9.6 מתקיים "פסטיבל בשקל" במעלות (ליד מעלה יוסף) בו נמכרים דברים בזול במחיר הנע בין שקל ל 5 שקלים. והכל למתרות תרומה וצדקה... הרעיון שלנו היה להקים שם דוכן משלנו לא מטעם התנועה אלא במסגרת התנועה (חולצות כחולות ומורל תנועתי) ולמכור שם כל מני דברים (שרצוי מאד לסגור מה מוכרים שם ואם בכלל עד סוף השבוע!!!!!). עם הכסף שנאסוף נשפץ שכונת מצוקה באזור המרכז (רחובות ראשון דרום ת"א וכו'.... את זה כבר תשאירו לי) ואם לא נאסוף מספיק כסף לשיפוץ בתים (כי בכל זאת מוכרים שם בשקלים....) אז נשפץ מבנה שישמש כמועדון לנוער כדי שלא יסתובב ברחובות ויתדרדר ל.... ואם בכל זאת לא יהיה לנו מספיק כסף גם לשיפוץ מבנה למועדון אז אפשר לקנות עם הכסף מצרכים ולתרום אותם לעמותה בסגנון "פתחון לב"... כמו שמור הציעה לא חייבים רק למכור דברים אלא גם לעבור בין אנשים ולבקש שיתרמו לנו... למרות שזה קצת מאבד את העניין אבל מורל בהחלט מתקבל!!!! אפשר לעשות גם שירים בהזמנה... וכל מני שטויות כאלו... זה הכל על קצה המזלג! צריך לסגור עוד כמה דברים אבל זה בגדול התיכנון כמובן שיש לנו תמיכה של גרעין עודד מעלה יוסף ומטה אשר!

שקסי

New member
בטח ובטח שאני איתכם!!

איזה מטרה מדהימה...מתאים לי דווקא מורל באמצע רחוב..

Setherial

New member
אה.. זה נשמע טוב

אז אתם מכירים משהו מקורי שימכר ? או משהו שנמכר יותר טוב מאוכל ?...

THE sky angel

New member
אפשר לדעתי לעשות כדורי שוקולד... :)

ולשים דברים מגניבים מעל... אפשר גם פינוקים מיוחדים, שיראו שאנחנו משקיענים וכאלה... :)

Setherial

New member
יפה!

נתת לי רעיון! שרשרת עם עיגול שמצוייר עליו שקל .. 'מזכרת מפסטיבל שקל' אבל זה לא נשמע לי כמו משהו שיתפוס במיוחד אז אולי לעשות ערכת מזכרת מפסטיבל בשקל עם צ'ופרים..

אפשר להכין הכל! באמת כל דבר שרוצים!

כל מה שצריך זה את האישור הסופי של המקום (בזה ברנס מטפל) ולקבוע את כל העניינים האחרונים של מה יש לכם רעיונות מצויינים!! ואני ממש שמחה שיש הענות לעניין! תראו אני מעדיפה לדבר על הדברים האלו מחוץ למחשב... אז מי שמעוניין ליצור איתי קשר שישלח לי מסר ואני אתן לו את מספר הטלפון שלי ולמי שיש את המספר מוזמן להתקשר בכל עת! אני שמחה שאתם איתי! אנחנו באמת יכולים להצליח ובגדול!!! אוהבת וכ"כ גאה! חן

אין דבר שנמכר יותר טוב מאוכל

מה לעשות ובמחיר של חמישה שקלים יש כמה דברים רלוונטים נקניקיות בלחמניות, עם עושים קנייה גדולה זה יוצא עלות של שני שקל ללחמניה מה שמשאיר אותנו עם רווח של שלושה שקלים ואלף לחמניות זה 3 אלף שקל רווח, אבל יש גורם סיכון וישנה השאלה של מאיפה נקבל את ההון ההתחלתי כדי למכור? אפשר גם פיצות פלאפל זה יוצא יקר מדי שתייה... אני יכול לבדוק אופציה של מכונת ברד או מכונה שמקררת מיץ כמו של פריגת...

אני לא יכולה למכור נקנקיות מצטערת..

אני לא אעשה משהו שמנוגד למה שאני מאמינה בו! כן אם עדיין לא הבנתם אני צמחונית ואני יודעת שיש פה עוד כמה... מצטערת להרוס:(

}()()()()()()()()()()()()()()(){

נו טוב אז לא צריך אותך, לכי לשיר לאנשים
סתם, אז לא נעשה בשר יש הרבה אוכל אחר שאפשר לעשות פיצה זה לא רלוונטי כי זה סיפור להכין במקום אפשר סנדביצ'ים

אוווווווו סנוויצ'ים מושקעים עם דגל!

זה נשמע מצויין!! אפשר להכין אותם ממש ממש יפה עם חסה ובלה בלה!!

מעיין©

New member
מסכימה עם איתמר../images/Emo13.gif

אוכל באמת נמכר הכי טוב
אנחנו עושים המון כסף מלמכור נקניקיות בהפנינג פורים בישוב. אבל אפשר גם דברים אחרים

למעלה