הודעה חשובה לכולם

DOCTOR W H O

Member
מנהל
הודעה חשובה לכולם

בתור פורום תמיכה מחויבותנו להעניק לכם הגולשים, במה על מנת שתוכלו לקבל מענה ועצה.
אבל הנהלת הפורום, כולל הנהלת תפוז לא תרשה להודעות אובדניות להשאר ללא מענה מקצועי אשר כולל בין היתר פניה לזרועות החוק כדי שאנשים לא יזרקו את חייהם לעזאזל.
למרות כל האמור לעיל , הודעות אשר טבען הוא בקשה בעזרה להתאבדות ו\או מענה לאותן הודעות במתן עזרה להתאבדות הינם עבירה פלילית חמורה ביותר וכותבי אותן הודעות יטופלו במלוא חומרת החוק. ראו הוזהרתם...
במקרה ואתם חשים שקשה לכם להתמודד עם כל דבר שהוא, התאבדות איננה הפיתרון, אתם מוזמנים ליצור קשר איתי במסרים ואנחנו נחשוב ביחד איך נטפל בבעיה הספציפית על מנת שלא תזרקו את חייכם.
שלכם כהנא

לפעמים אין סיכוי

ועוברים שנים ואתה לבד ולא יוצא מהבית כבר שנים , ולפעמים אתה שבוע שלם
לא יוצא מהמיטה ,ונסיתה את הכל ולא הצליח כלום, והמשפחה מוסיפה
לסבל במקום לתמוך, ואתה יודע שאתה יתום מיום שנולדת ,

אז אתה פשוט רוצה שקט ושלווה ואת זה לא תשיג כנראה לעולם .
אז אתה לצערך ( לא ציני ) , חושב על המוות ורוצה לסיים לזה סוף ,ואז יביאו ויגדו
יש תקווה, השאלה מתי ? כמו שאמר בלחסן הדיכאון זה כמו עקרבים ונחשים

שאוכלים אותך , וכמו שהוא אמר " אני כל יום שוכב וחושב על איך אני מסיים
תחיים האלו " ( כל כך מזדהה ) , אז איך ? והוא עבר כל טיפול וזה לא עזר ומת בגיל צעיר, אז אני רואה שאין תקווה

אני רוצה לחיות .אבל לפעמים לא רואה טעם, לא יודע חיים כאלו של להביט בתקירה .
או לשמוע מוזיקה או לקרוא שזה קצת עוזר אבל זה לא חיים ,,ככה לא חיים שכל יום
כמו אתמול, זה נורא כל כך בודד, כל כך עצוב ... זהו זה מה שיש לי להגיד .

מישהי1631

New member
מה עושים אם יש מישהי בפורום שכן,

שכותבת מכתבי התאבדות?
גם הפורום ההוא שייך לתפוז.
רק בפורום הזה מזמינים משטרה?

מניסיון כמנהלת

ההודעות מועברות להנהלת תפוז שמעבירה אותן למשטרה.
ההחלטה האם לשלוח ניידת לכותב/ת - היא החלטה של המשטרה בלבד.

אופירA

New member
מנהל
פני להנהלת הפורום במסר. אינך צריכה לעשות מעבר למה שאת יכולה.

רוב הזמן נח

Well-known member
אם תפרסמו שבהודעות מסויימות אתם מזמינים משטרה...

זה לא יפתור את הבעיה, זה רק יפתור את זה שהם לא יפרסמו כאן את ההודעות.

זה ממש לא יפתור

כאחת שהזמינו לה משטרה...
צריך למצוא פתרון אחר. ניסיתי להתאבד איך שהשוטרים יצאו מהדלת.
הובכתי עם מלא ניידות, שוטרים...
ומה הם יכולים לעשות? אין להם שום הכשרה, שום ידע.
הוא עמד מולי עם דף ורצה רק לכתוב "מה הסיפור". הסברתי לו יפה שהוא לא פסיכולוג וזה לא משנה.
הדבר היחיד שהם דרשו זה שמישהו יבוא להיות איתי. אז באו, והלכו אחרי כמה דקות.
מה נראה להם, שאני אגיד שאני רוצה למות ברגע שהם ילכו?
בפעם השנייה, קרה אותו דבר, רק שכבר לקחתי כדורים. אבהל כנראה שנראיתי עדיין בסדר. אמרתי שלקחתי כדור שינה ואני הולכת לישון.
בבוקר הגעתי כבר למיון...
המדינה לא יודעת להתמודד עם זה, המערכת כושלת.
הכל זה עניין שאף אחד לא יקח אחריות. שלא יהיה מצב שמישהו ראה ולא עשה כלום.
במציאות, לשלוח משטרה גם לא נותן כלום. חוץ מזה שבפעם הבאה אני לא אשתף. ואולי סופסוף גם אצליח.
הנה, עברו שבועיים, אף אחד לא בדק אם אני עדיין חיה, לא נתן לי טיפול, לא יד, לא כלום...
זה רק החמיר את המצב, שהיה יותר מדי חמור גם ככה. עכשיו אני פשוט מתביישת יותר לצאת מהבית, כל השכנים נראה לי הבינו מה קרה.
זה רק החמיר את המצב, כי אם לפני שבועיים, משהו קטן בי קיווה שאם לא אצליח, אקבל טיפול- הבנתי שזה לא ככה. והבנתי שאין יותר למי לפנות/איפה לכתוב...

*סליחה על ההתפרצות, לא יכולתי להתאפק. קראתי וזה הרגיש כמו משהו שקרה לי...

במקום להזמין משטרה, צריך להזמין עזרה אמתית, לא כזאת שמכסה את התחת של עצמה. עזרה שיכולה להבין שיש אנשים שלא יכולים לעשות דברים שעבור המתבונן הם בסיסיים.

אני למדתי לקח, לא לכתוב יותר...

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי עליסה

מצטערת לשמוע על מה שקרה לך. לפעמים בתור מנהלי פורום אין משהו שאנחנו יכולים לעשות חוץ מלשלוח משטרה שתעצור את ההתאבדות. אני מבינה לגמרי שזה לא פיתרון, לכן אני מזמינה אותך לדבר איתי בפרטי. אני לא אשלח משטרה אבל אני מוכנה להיות אוזן קשבת עבורך:)

זה העניין

שמשטרה לא באמת יכולה לעצור... זה סתם כיסתו"ח. וזה מובן כי אינכם יכולים לקחת אחריות. אינכם יכולים לשתוק, מבחינה חוקית.
מה שאולי ניסיתי להגיד זה שהיה יותר מועיל לשלוח מישהו שקצת יותר מבין עניין. מישהו שבאמת יכול לעשות משהו חוץ מלמלא דו"ח אירוע...

למעלה