הודעה חשובה - לכולם!!!

גילגולx

New member
הודעה חשובה - לכולם!!!

אמנם הרבה זמן לא רשמתי לכם כאן בפורום אבל הזדעזעתי לשמוע על מקרה ההתאבדות שקרה היום בבוקר (ב´) בחיפה. למי שלא שמע: היום בבוקר מתנדבת מד"א חיפה בת 15 קפצה מהקומה ה-13 כשהיא לבושה במעיל או חולצה של מד"א. עוד יותר נדהמתי לראות את ההודעה " אני רוצה להתאבד " . מקווה להתראות במקרים יותר שמחים.... תנחומי למתנדבי מד"א חיפה.

inbale

New member
מחריד ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

שמעתי על המקרה הזה לפני מספר דקות ואני עדין מזועזעת. אני משתתפת בצערה של המשפחה ובצערם של מתנדבי חיפה.

orend123

New member
../images/Emo16.gif |הדגש| אורלי פז |סדגש| ../images/Emo16.gif

כן... אורלי פז.. בת 15 וקצת קרוב ל16... למדתי איתה בקורס בקיץ, ישבתי ממש כיסא לידה. אני זוכר עוד איך היינו חוזרים באוטובוס הביתה... לא מובן לי למה היא התאבדה.. כנראה נכנסה לדיכאון ולא הראתה אותו כלפי חוץ... היום בבוקר התחלתי מאוחר אז נכנסתי לפורום של מד"א חיפה וראיתי את ההודעה הבאה: לליאור (לא עוד ברכה נדושה) אמרת "אם את לא ישנה אז תחייכי" מי שאף פעם לא יכול לחייך צריך לישון תמיד תמיד איתך אורלי לא הבנתי מה בדיוק ההודעה הזו.. ראיתי שהיא לליאור אז חשבתי זה בטח איזה משהו אישי... בבצפר גיל תפס אותי ואמר לי, זוכר את אורלי שהיתה איתנו? ... לא ידוע כל כך מה היה שם והאם היא קפצה או לא עם חלוק בלי חלוק השאירה מכתב לא השאירה... עד שיתברר העניין יש צו איסור פרסום של המשטרה על העניין לכן לא שמעתם על כך.. תבדקו מחר מודעות אבל, בטח תראו. השאלה היחידה שאנחנו שואלים את עצמנו זה למה?, על השאלה הזו רק אורלי יכולה לענות. זה מה שהיא רצתה לעשות ומעכשיו נצטרך להשלים עם זה. יהיה זכרה ברוך. אורן

sbenzvi

New member
../images/Emo16.gifמצמרר....

עצוב. פשוט עצוב ואין מלים. מעניין שיש צו איסור פרסום והדברים עדיין עוברים....

inbale

New member
קראתי את התגובות שם

ושמתי לב למשפט אחד מאוד נכון וחכם שכתב אחד המתנדבים:"לא יודע למה בנאדם חושב שלהתאבד פותר אותו מכל הבעיות, תעכלס הוא רק מעביר אותן הלאה לחברים והקרובים שלו." עצוב ומזעזע.

הינה מה שאורלי כתבה לפני שהתאבדה

הכתבה שפורסמה היום בפורום מד"א של אזור חיפה. "לליאור (לא עוד ברכה נדושה) אמרת "אם את לא ישנה אז תחייכי" מי שאף פעם לא יכול לחייך צריך לישון תמיד תמיד איתך אורלי " אין לי מילים, אני משתתף בצער המשפחה והחברים. שלכם תמיד אבנר
יש קישור לאתר של כרמל (חיפה)

Yev

New member
במקרה הכרתי אותה...

ממש במקרה הכרתי אותה עוד לפני הקורס שהיא עשתה.. וזה אחד הדברים הכי מבאסים שיכולים לקרות.. מזכיר לי תחושות ישנות.. אני כבר מתחיל להתעצבן בגלל זה.. אנשים כל הזמן מתים סביבי...
ממש חבל. אבל כנראה שזה לא ממש בשליטתך.(וחבל)

../images/Emo16.gif מצמרר משתתף בצער המשפחה../images/Emo16.gif

בשם תחנת מד"א ראשל"צ מתנדבים ועובדים כאחד אנו רוצים להביע תנחומינו למשפחה הלוואי ולא יראו עוד צער. פשוט לא יאומן טני יושב עכשיו וקורא פה את ההודעות ועבר בי צמרמורת שחבל על הזמן משתתף בצער המפשחה
מתנדבי ועובדי מד"א ראשל"צ ובכלל מדליקים
לזכר

paradan

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

שלא נדע... נכנסתי עכשיו אחרי זמן יחסית ארוך (בשבילי לפחות) שלא הייתי כאן ואני פשוט מזועזע! אזור לכיש ותחנת קרית גת מרכינים ראשם ומשתתפים בצערם של אחינו מהצפון

liron rotlain

New member
../images/Emo16.gifעצוב../images/Emo16.gif

אין לי מושג למה, אבל המקרה הזה הוא כ"כ יוצא דופן וכ"כ עצוב, בגלל כל הצד של מד"א בעניין- גם ההודעה שהיא כתבה וגם העובדה שהיא קפצה עם חלוק... אני מוסרת את תנחומיי למשפחה האבלה ולחברינו בצפון. היו חזקים. מי ייתן ונדבר רק על שמחות. לירון

למעלה