הודעה חשובה לכולם !!!

הודעה חשובה לכולם !!!

אני לא ארשה שהפורום ישמש במה להשמצות או לפגיעה באגודת צפרירים חולון בייחוד שאותם כותבי ההודעה אינם מזדהים ורק שופכים רפש בפורום מי שיודע איני נמנע על החברים של אנשי מחלקת הנוער אבל מה שכתבו פה היה לא לעניין אני מבקש להבא מי שרוצה לסגור חשובונות יש מקומות אחרים חוץ מהפורום { עיתונות וכדו'} הפורום נועד לתת במה לאוהדי צפרירים חולון ולחובבי הספורט בחולון שחשובה להם הקבוצה !!! לא ניתן במה למי שמנסה לפגוע בקבוצה נקודה!!!

חשובונות=חשבונות ועוד דבר.....

השרשור כמובן נמחק לא הייתה לי אפשרות לטפל בזה קודם כי היוזר מנהל שלי עובד רק מהבית אני כמובן אדאג להבא שדברים כאלה יימחקו מיידית

גואן55

New member
גם במידה שהדברים אמת ??

אני ממש מתפלא עלייך אתה בורח מהעיקר זאת הפעם האלף שאני יגיד ממש לא משנה מי כותב את הדברים חשוב התוכן ואם התוכן של הדברים היה נכון אז הדברים בהחלט חמורים ו חשובים שחברי הפורום ידעו אותם לא ממש מתאים לך אודי אבל יש לי הרגשה שאתה עוזר בתיוח הדברים

עוזר בטיוח דברים ????

מטרת הפורום היא לקדם את כל מה שקשור לקבוצה הבוגרת היא לא במה לרכילות זולה בייחוד שאגב מבירור שערכתי מסתבר שכלל לא היה ונברא מה שכתוב שמה ומי שכ"כ רוצה להכפיש שיפנה לעיתונות מי שרוצה לפגוע במחלקת הנוער שיעשה זאת דרך במה אחרת ...יש ביקורת שצריכה להאמר כמו מדוע משחריים כשרונות ממחלקת הנוער לקבוצות אחרות דוגמת אנגלשטיין השוער ומאור לובין החלוץ שזו ביקורת לגיטימית אבל להיכנס למריבות וויכוחים פנימיים בתוך מחלקת הנוער זה לא תורם לכלום ועוד מבירור שערכתי אין אמת בדברים האלה

thsi

New member
בית"ר כפ"ס גברה 2:3 באימון על צפרירים חולון

בית"ר כפ"ס גברה 2:3 במשחק אימון על צפרירים חולון. איציק קדושים וג'וני זיתונה כבשו לצפרירים

למעלה