הודעה חשובה לכולכם !!!!

ב א ר י

New member
הודעה חשובה לכולכם !!!!

היי לכולם. אני רוצה שכל אחד יכתוב כאן בשירשור טענות והצעות שיש לו לגבי הפורום הזה. ואני רוצה כנות ואמת בין החברים אל תחששו להעלות טענות וכאלו. טענות נגד מחיקת הודעות,נגד אופן הניהול,נגד הודעות כאלו או אחרות וכו` הצעות לשיפור ייתקבלו גם בברכה כטענות עצמן. אני מקווה שיהיו כאן הודעות טענות וגם הצעות ייעול ושיפור הפורום. רק שתדעו שכל טענה זוהי הצעה לייעול ושיפור הפורום. תודה,בארי

בארי לפני הכל

כל הכבוד על עצם הרעיון. יפה. יונית ואל חשש אין לי רשימה, רק תיקון / הארה

כוס קפה

New member
אין לי שום הערה

רק הלוואי שכל הפורומים האחרים היו מסודרים ומכבדים אחד את רעהו כמו בפורום הזה. באמת פורום נהדר. -כוס קפה.

כוס קפה סתם הארה

יש עוד פורומים רבים וטובים וכמו בכל דבר טוב תקווה רק שימשיך להיות טוב מי שלא נפגע לא רוצה לתקן, אבל לי יש מה להעיר לבארי ועוד איך. כלומר טוב לך ואשריך שלא נפגעת. אבל ואת האבל אני אגיד לבארי, כי זה בטח לא קשור אליך. יונית שעדיין מאחלת לך רק אהבה

pank

New member
אולי זה בגלל שאני חדשה.. אבל

שברתי את ראשי ולא מצאתי טעם לפגם. אז אולי אפשר לומר המשיכו כך, כי למעט מספר חיכוכים שקצת העכירו את המסך. הפורם הזה הוא בעיקר עיר מקלט מהציניות והמאטימות הרגשית שמאפיינת צ`אטים אחרים. אולי הייתי אומרת להעלות את רמת הסובלנות ולהוריד את רמת השיפוטיות אחד כלפי השני. כמובן שאני עדיין לא מספיק מעורה על מנת לחוות דיעה רצינית בנושא.

ב א ר י

New member
חבריי וחברותיי היקרים !

אינני רואה כאן היענות מספיקה,אני רוצה שכל אחד ירשום כאן את מה שיש לו על הפורום. אני מבקש בעיקר שכל הוותיקים יותר יירשמו את דעתם על הפורום. מקווה לראות עוד כותבים. בארי

למעלה